Olaszország, Parma
... pengék használatával standard adagokat tud vágni a kevésbé érlelt sajtokból (pl. caciotte). Extrém gyors: átlagos óránkénti termelés 32 db 1 kg-os darabból, körülbelül 55 db parmezán típusú sajtból. Lehetővé teszi a vágás típusának beállítását a következők alapján: - Standard adagok: 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32 a kerékből. - Speciális adagok: 1/10, 1/12, 1/20, 1/24, stb. (azonnali vágólemez-csere és automatikus felismerés a PLC által). Mélység: 855 mm Szélesség: 950 mm Magasság: 2200 mm...
Portfólió (47)
Franciaország, Saint-Etienne
...A érlelt kecskesajt kívül fehér kérget mutat, enyhén morzsalékos állagú, és kifejezett kecskesajtos illata és íze van. Ideális sajtként szolgál, és tökéletesen alkalmas számos felhasználásra: pizza, főtt ételek, quiche, sós piték, szendvicsek, panini, saláták...
Portfólió (187)
Olaszország, Firenze
...Hozzávalók: Méz, fekete szarvasgomba 0,5% (Tuber melanosporum Vitt. - származás Olaszország), aroma Ideális érlelt sajtok és lardo párosításához, vagy desszertek készítéséhez.
Portfólió (9)
Franciaország, Rungis Cedex
...Kecskesajt A Poitou-Charentes, Quercy, Sancerrois vagy Touraine specialitásai közül a Buisson széles választékot kínál kecskesajtból. Poitou-Charentes-i kecskesajt Quercy-i kecskesajt Sancerrois-i kecskesajt Touraine-i kecskesajt juhsajt száraz juhsajt félig érlelt juhsajt...
Olaszország, Codogno
...A Grana Padano DOP egy kemény, főtt és lassan érlelt sajt. A Pádai síkságon készül, frissen fejett, félzsíros nyers tejből, amely betegségmentes tehenekből származik. Ez egy olasz sajt, amely védett eredetmegjelöléssel (DOP) rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a termelési lánc három alapvető fázisának: az állattenyésztésnek, a tej sajttá alakításának és az érlelésnek kötelezően az eredeti területen...
Portfólió (4)
Olaszország, Dorgali
... jegyeivel. Ízében felbukkan a melege, amit lágy és ölelő tanninok szövevénye követ, felfedve a fekete kakaó jegyeit. Szűretlen bor, az esetleges üledék nem rontja a minőséget, hanem kiemeli a tipikusságot, és tanúsítja borászati eljárásaink integritását és természetességét. Kiválóan illik gazdag és struktúrált ételekhez, mint például vadételek, vörös húsok és érlelt sajtok.
Portfólió (5)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... köszönhetően tökéletes önállóan vagy csokoládéval. Kiválóan párosítható érlelt sajtokkal. Formátum: 0,5 lt. Bor típusa: Édes. Évjárat: 2019. Ország: Olaszország. Régió: Toszkána. Szőlőfajta: 100% Aleatico. Érlelés: 6 hónap kis fahordókban - 6 hónap palackban. Szín: Intenzív rubinvörös. Aroma: Eper, Szilva, Vadrózsa. Hőmérséklet: 12° C. Ideális: Csokoládé, érlelt sajtok.
Portfólió (10)
...Szín: intenzív rubinvörös. Illatok: széles és tartós, érezhető cseresznye és vanília jegyekkel. Íz: testes, kerek, lágy és kiegyensúlyozott tanninokkal. Szerviz hőmérséklet: 16-18°C. Párosítások: kiváló vörös húsok, vad és érlelt sajtok kísérőjeként. Borászat: a szőlőszemek lefejtése után a must 6-7 napig héjon ázik 24-26°C-on. A malolaktikus erjedés befejezése után egy része barrique hordókban, a másik része acélban érlelődik. Érlelési potenciál: 2 év és több a szürettől függően.
Portfólió (4)
Olaszország, Maruggio
... gránátvörös, tömör Illat: Áfonya lekvár, tamarind, balzsamecet jegyek Íz: Teljes és kerek, hosszú aromás Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Első fogások húslevessel, vad, vörös húsok pörkölve, érlelt sajtok, gombák.
Portfólió (8)
Spanyolország, Lanjarón (granada)
...enyhe savanyú és sós jegyekkel. Alacsony viszkozitású, kissé magas nedvességtartalommal bír. Fontos figyelembe venni, hogy bár az avokádó egy amerikai kultúrnövény, a granadai trópusi partvidéken nagy kiterjedésű ültetvények találhatók. Ez a fajta méz nagyon jól illik a sózott tőkehal, a sült majd főtt bárány fűszeres pürével, a sült sertés vagy a fagylaltok és sajtok, különösen a nem túl erős kecskesajtok, mint a friss, lágy vagy akár félig érlelt sajtok ételeihez.
Portfólió (6)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
Mi a DalterFood Group-nál több mint 45 éve szenvedéllyel foglalkozunk a legjobb olasz DOP érlelt sajtok, valamint más olasz sajtok és kiválóságok kiválasztásával, adagolásával és csomagolásával, amelyeket világszerte forgalmazunk. Elsőként a büszkeségünk, a Parmigiano Reggiano, amelyet az Appennini Reggiano dombjain termelünk két sajtműhelyünkben: Caseificio Colline del Cigarello és Canossa...
Olaszország, Aidone
... gazdagodik, mint például a töltött caciotte, az érlelt sajtok vagy egyszerűen a mozzarella, amelyek a tisztaságukkal, ízükben és higiéniai biztonságukkal tűnnek ki. A vállalat több mint egy évszázada létezik. A legmagasabb szintű hagyomány jegyében a legjobb tejet választja ki Enna megyéből és Szicíliából, „kihasználva” az éghajlatot a „történelmi” sajtkészítmények természetes érlelésére, amelyek széles körben elterjedtek a nemzeti és európai piacon. A LEGJOBB SZICÍLIAI SAJTOT TERMELJÜK.
...vagy van egy egyedi receptötlete, örömmel segítünk egyedi megrendelésekben, kezdve 600 kg-tól. Különböző formátumokban elérhető: - Kerek: 5/8/12/16/25/30/60 kg - Téglalap: 15 kg és 4-től 52+ hétig érlelt. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtapasztalja a 'Coöperatie De Producent' sajtjainak páratlan minőségét és ízét.
Spanyolország, La Muela
Az Aibar Selección egy családi vállalkozás, amely több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik sonkák, felvágottak, sajtok és egyéb termékek gyártásában és forgalmazásában. Minden általunk forgalmazott termék kiváló minőségű és a legjobb árakon kapható. Széles termékkatalógussal rendelkezünk, többek között: bellota ibériai sonka, ibériai sonka láb, ibériai szalámi, érlelt chorizo, friss...
Spanyolország, La Lastrilla
... értékekkel rendelkeznek, amelyek a 100%-ban kézműves gyártási és érlelési folyamat mellett a hagyományos sajtok ízét, textúráját és kézművességét megőrizve egy ínycsiklandó és nagyon egészséges alternatívát jelentenek. Ami az allergéneket illeti, sajtjaink nem tartalmaznak glutént, szóját vagy tejtermékeket... Ezen kívül a műhelyünkben nem készítünk más allergéneket, így a keresztkontamináció...
Spanyolország, Bullas
...Cégünk elhelyezkedése miatt szakértők vagyunk a kecske sajtok terén. Ajánljuk: friss Burgosi sajtok, különösen a 100%-os friss kecske sajtok. Füstölt sajtok, boros sajtok, Gran Palancares sajt, DOP érlelt sajt. Különleges sajtkrémek vendéglátás és ipari projektek számára.
...például diós ízű és krémes állagú sajtok között lehet válogatni. A sajtok érlelt jellegűek, ezért laktózmentesek, így a laktóz intoleranciában szenvedők is fogyaszthatják őket. A sajtok mellett a vállalat természetes joghurtokat, írókat, kefíreket, túrókat és sok más tejterméket is értékesít. A vásárlók a boltban vagy az online boltban adhatják le rendelésüket. A katalógus kategóriákra van bontva, amelyek megkönnyítik a termékek böngészését. A tapasztalt személyzet professzionális tanácsokat nyújt, és segít a megfelelő ízválasztásban az ügyfelek preferenciái szerint.
Spanyolország, Campo De Criptana
A DANSO DOP MANCHEGO egy, a Manchego sajtokra specializálódott vállalat, tapasztalt szakemberekből álló csapattal. Termékkínálatunkat kecske-, juh- és ibériai sajtok (50% tehén, 25% kecske és 25% juh) egészítik ki, mindegyik a legjobb minőségű tejből készül. A DANSO és CANTARERO sajtjaink kemény tésztájúak, az illat és íz a fiatalabb (félérlelt) sajtoknál lágy, az érlelt sajtoknál hangsúlyosabb...
Portfólió (1)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Spanyolország, Porzuna (ciudad Real)
... tej a helyi állományból származik, amely nem is élhetne jobb környezetben, hogy kifejlődjön és megadja nekünk ezt az értékes hozzávalót. Ez a sajt olyan ízű, mint a régi időkben. A Villajos Extra Szűz Olívaolajat a Cornicabra és Arbequina fajtákból nyerjük, a gyártási folyamat minden szakaszában szigorú minőségellenőrzés mellett. A Villajos olaj egy személyes és ízletes olaj. Sajtjaink különböző hazai és nemzetközi versenyeken díjat nyertek, minden sajtunk különböző érlelésekkel, érlelt, félig érlelt és rezervátum kategóriákban is elismerést kapott.
Olaszország, Paina Di Giussano
...amelyet mindig megtalál a boltunkban: Gorgonzola d.o.p. kanalas és szeletelt formában, több mint 30 különböző Gorgonzola alapú kék sajt; prémium minőségű felvágottak, friss sajtok a Valsassinából (LC), érlelt tehén- és kecskesajtok, méz, lekvárok, borok, tojás, friss tészta, joghurt, liszt, tea, gyógyteák, sütemények és még sok más. Belépni boltunkba nemcsak öröm, hanem egy lehetőség is arra, hogy megértsük a mi általunk kínált kézműves termékek és a piacon általában elérhető termékek közötti különbséget.
Olaszország, Cornegliano Laudense
...A '80-as években alapított cég folyamatosan fejlődött, köszönhetően a munkavállalók állandó elkötelezettségének, akik a hagyomány és a jelleg megőrzése mellett folyamatosan keresik a megoldásokat a specifikus technológiák terén, amelyek célja a tejtermékek folyamatos javítása. A BIOTEC FERMENTI S.R.L széles választékát kínálja a tejsavbaktériumoknak, amelyek képesek kielégíteni a lágy, érlelt, húzott sajtok és fermentált tejtermékek gyártásának minden igényét; emellett termesztési közegeket, természetes oltót, polimereket és élelmiszer-adalékanyagokat is népszerűsít és biztosít.
Belgium, Tourpes
A Dupont Sörfőzde egy családi és független vállalkozás, amely palackozott utóerjesztett sörök gyártására specializálódott. Hagyományos sörök: Moinette, Moinette barna, Saison Dupont, Bons Vœux, Beloeil sör, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Biológiai sörök: Biolégère, bio mézes sör, bio Blanche du HT, bio Moinette, bio Saison és Bio Fruits. A Dupont Sörfőzde emellett sörrel érlelt sajtok gyártásával is foglalkozik.
Spanyolország, Manacor
... fagyasztott pasztőrözött tojáslé értékesítését, és egy másik, ahol saját farmjaink friss tojásait csomagoljuk, dobozokban vagy ömlesztve. Helyi termékeink között megtalálható a sajtok (friss, félig érlelt és érlelt), joghurtok és kefir vonal is.
Olaszország, Cosio Valtellino
A Bongetta Formaggi az olasz és más sajtok érlelésére és porcionálására specializálódott. Képesek vagyunk teljes sajtpakkot biztosítani: Grana Padano Dop és Parmigiano Reggiano Dop különböző érlelésekben, porcionálásokban és reszelve. Sok olasz DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, svájci sajtok, kemény sajtok, lágy sajtok, kecske- és juhsajtok, Provoloni, fiatal tejüzemi sajtok, félig érlelt és szuper érlelt sajtok.
Spanyolország, Elche (alicante)
Családi kecskesajtgyártók vagyunk, kézművesek és hagyományosak, minden ízével és minőségével, amit a kecskesajt megérdemel. Elchéből, Alicante-ból származunk. Több mint 30 éve vagyunk a piacon. Márkáink között megtalálhatók a Caprillice sajtok, mint például a érlelt, szellőztetett Caprillice sajt, a szalvétás sajt, vagy a rozmaringos kecskesajt. Sajtjainkat az ország egész területén és nemzetközi szinten forgalmazzuk. Szenvedélyesen szeretjük a sajtot. Merjétek megkóstolni a világ legjobb kecskesajtját!
Spanyolország, Almagro ( Ciudad Real )
Manchego sajtok gyártása és forgalmazása. Olyan vállalat, amely kézműves Manchego sajtok, érlelt, félig érlelt és friss sajtok készítésével foglalkozik, a Manchego Sajt Származási Tanács által elismert módon, tiszta juhtejből készült Manchego fajtájú sajtból. Telematikus és online forgalmazást kínálunk manchego termékekhez, valamint Rioja borokhoz és Rias Baixas borokhoz, galíciai pálinkákhoz. Online boltunkban konzervtermékeket és nemzeti különlegességeket, például Almagro padlizsánt vagy más termékeket is találhat.
Spanyolország, Sevilla
... pástétomok, termékek személyre szabása, mint például olajok, likőrök stb., ajándék táskák, étkezési készítmények, mint például bikafarok felvágott, sertés láb felvágott, tonhal felvágott és más készítmények, pasztőrözetlen kecsketejből készült sajtok, lágy sajtok, érlelt sajtok mind juh-, mind kecsketejből, sajtkrémek, és végül a tengerből származó termékeink, mint például szardellák, sügér pite, rák és szardellák, szardellák, mind a legjobb szardellát a Cantábrico-ból hozzuk. Kiemelkedő termékeink közé tartoznak a libából készült termékek, mint például liba konfit, liba nyelv, liba máj, micuit.
Franciaország, Rungis Cedex
... európai import-export felé. Természetesen 1969 márciusában cégünk részt vesz a "század költözésében", hogy a Rungisi Nemzetközi Piacra költözzön. Ma, miután bizonyította rátermettségét, Sophie Desailly a negyedik generáció élén áll, ahol a szenvedély mindig jelen van. A Rungisi M.I.N.-ben telepedtünk le, szakmánk a mezőgazdasági, baromfi és érlelt sajtok forgalmazása. Naponta körülbelül 250 ügyfelet...
Olaszország, San Salvatore Telesino Bn
Az Iaquilat Sajtműhely az utóbbi években a tejtermékek előállítására specializálódott, különösen a híres érlelt sajtok készítésére, mint például a Grottone Beneventano, amely a tufás barlangok jellegzetes ízével bír, és a Mono-razza, amely kizárólag olasz Pezzata rossa fajtából készült sajt. Minden termékünket természetes alapanyagokból készítjük, tiszteletben tartva a kézműves hagyományokat. A sajtjainkat mindig lehet kóstolni a vállalatnál.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play