Franciaország, Wissous
A feldolgozó laboratóriumunk, amely Île-de-France-ban található, a tengeri termékek előkészítésére és feldolgozására specializálódott. Szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk, a filézéstől a porciózásig, beleértve az olyan feldolgozott termékek előkészítését is, mint a füstölt lazac és más egyedi specialitások. Modern, egészségügyi előírásoknak megfelelő létesítményeink garantálják az optimális...
Franciaország, Thérouldeville
1982 óta a CORNIC-NOVAMER cég a fagyasztott tengeri termékek beszerzésére specializálódott. A CORNIC-NOVAMER az alábbi fajok forgalmazását kínálja: – Fésűs kagyló – Tőkehal – Tőkehal (Colin Lieu) – Kagyló – Lazac – Merlu (tengeri sügér) – Füstölt tőkehal A vállalat a minőségellenőrzési, csomagolási és tárolási műveletek integrálása mellett döntött, hogy javítsa a termékek minőségét. A termékek...
Portfólió (6)
Norvégia, Sandhornøy
...hórák, királyrák fürtök, hórák fürtök, kagylóhús, szárított tengeri kagylók, öböl kagylók, lazacfilék, tőkehal ikra, halhólyag, szárított tengeri uborka, füstölt lazac, lazacfilék, lazac adagok, lazac steakek és lazac melléktermékek. Friss termékek: Atlanti tőkehal, tenyésztett lazac, atlanti pisztráng, pollock, szürke tőkehal, atlanti lazac, atlanti lazac steakek, atlanti lazacfilék, kagylók...
Portfólió (3)
Belgium, Waterloo
... Caspian Tradition alkalmazkodott a piac igényeihez, és más eredetű tokfélék mellett más halikra-specialitásokat is kínál, mint például a lazacikra, a pisztrángikra, valamint egyéb ínycsiklandóságokat, mint a királyrák, a libamáj, a füstölt lazac és tokhal, a sáfrány, a szarvasgomba stb.
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Norvégia, Oslo
... együtt, így javítva a tenger gyümölcseinek gyártási elosztását. A friss, szárított, füstölt és fagyasztott tenger gyümölcseinek legtöbb, ha nem az összes igényét ki tudjuk elégíteni, mindent a tőkehal és a szárított hal, friss és füstölt lazac, laposhal, hering, homár, garnéla és rák, valamint töltött tenger gyümölcsei termékekig, a lehető legjobb árakon. Gyors és gondos kezelés a minimális...
Portfólió (10)
Portugália, Sintra-Abrunheira
A Dhc 1997 óta elérhető, élelmiszertermékek kereskedelmére specializálódott vállalat: Füstölt lazac, Tonhal, Tőkehal, Füstölt kardhal, Lazac ikra, Lúdlazac ikra, Angolna, Kacsa, Liba, Fácán és Párduc máj, Kacsa mell, Baconos datolya, Rillettes, Leveles tészták, Törött, Areadas, Filo, Brick, Olasz, Görög és Spanyol sajtok Mozzarella, Mascarpone, Padano, Parmigiano, Mozzarellini, Feta, Manchego...
Belgium, Nieuwpoort
... beszerzett friss Északi-tengeri halakat, hanem számos importált fajtát is, mint például dán tőkehal, norvég lazac, sárga uszonyú tonhal. Minden hét napján importálnak főként Dániából és Franciaországból (Normandia és Bretagne). A fagyasztott termékek széles választéka zárja le a kínálatukat: scampi és gamba, tőkehalfilék, rák, homár, tonhal-tournedos, pangasius, nyelvhaltekercsek, tengeri herkentyűk keveréke, garnélakrokettek és sajtkrokettek, langusztinok, békacombok, csigák, norvég tálak stb.
Franciaország, Pertuis
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Románia, Cumpana
...pisztráng stb. Fagyasztott termékeket is kínálunk: tenger gyümölcsei koktél, kagylók, polipkarok, tintahal, baby polip, füstölt lazac, fagyasztott tonhal, makréla stb. A fagyasztott termékekre, valamint néhány friss halváltozatra nagykereskedelmi értékesítést és szállítást is tudunk biztosítani. A Cumpana Halbolt online vagy telefonos rendeléseket is fogad, és a Constanța város területén belül...
Franciaország, Carentan
...A William & James Társaság Carentanban, Normandiában található. Főként prémium minőségű lazac és pisztráng füstölésére specializálódtak. A teljes halaktól kezdve a füstölt lazac csomagolásáig több nap telik el, amely alatt szigorú válogatás történik, majd következik a száraz sózás, ezt követi az alacsony hőmérsékleten történő füstölés, végül pedig a vékony szeletek késsel való felvágása. Ezek a különböző lépések biztosítják a William & James termékek minőségét, amely kézműves tudásra (Mester Kézműves Címke), frissességre és a nyersanyagok minőségére épül.
Belgium, Fleurus
...A Salm Invest Group a füstölt lazac gyártására, feldolgozására és értékesítésére specializálódott. Három entitásból állunk: - A Vendsyssel egy teljes termék- és előkészítési palettát kínál, amely "kiválóságban készült" füstölt lazacból vagy más füstölt halakból áll; - A Prestige egy prémium minőségű füstölt lazacot képvisel. A Prestige a füstölt lazacra specializálódott, főként Foodservice ügyfelek számára; - A Karras, a mediterrán termékek nagykereskedelmi forgalmazásának vezetője, elsősorban ízek alkotója és mestere.
Belgium, Fleurus
...A Vendsyssel egy teljes termék- és előkészítési választékot kínál, amely "kiválóságban készült" füstölt halakból áll. A következő termékeket kínálja a cég: füstölt lazac, pácolt lazac, füstölt és pácolt lazac filék, plancha, pácolt lazac kockák, kecskesajtos lazac korongok, főtt lazac,... Emellett más füstölt halakat is kínál: tonhal, lepényhal, iskolahal és marlin.
Belgium, Jumet
Kézműves, minőségi füstölt lazac szakértője. A kézi sózás, száraz sóval, valamint a lágy, alacsony hőmérsékleten történő füstölés prémium termékké teszi, amelyet a szakma nemzetközileg elismert. A hagyományos füstölt lazacon túl a főtt és meleg füstölt lazac, valamint a belle-vue lazac is kötelezővé vált. A folyamatosan, kézzel végzett szeletelés, a speciális szalonnadarabok, kockák, hosszú...
Franciaország, La Seyne Sur Mer
A Le Fumoir de Provence, családi vállalkozás már 2 generáció óta. Füstölt halakat állítunk elő, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül. Széles választék friss és füstölt halakból. (tonhal, lazac, kardhal, pisztráng, bottarga, tőkehal, garnélarák, osztriga, kagyló, fekete tőkehal, füstölt tőkehal, tintahal, mediterrán sügér, mediterrán dorádó, tengeri sügér, és még sok más ... )...
Spanyolország, Barcelona
...A 100 m2-es helyiségünkben, a Monec utcában 15 - 08003 Barcelona, teljes magánélet mellett tarthatja meg szakmai és szórakoztató eseményeit. Saját konyhával és/vagy catering szolgáltatással rendelkezünk. Privát bulik a gótikus negyedben Barcelonában. PRIVÁT ESEMÉNYTEREM Kóstolók és catering tengeri kincsekkel Prémium osztrigák, tengeri algák, füstölt lazac és iráni kaviár. Ezek a területek...
Hollandia, Raamsdonksveer
... nagykereskedelem számára. A füstölt termékek kézműves minősége mellett a szolgáltatás és megbízhatóság képezi az alapját a további fejlődésnek belföldön és külföldön egyaránt. Királyi beszállító Az 1960-as 100 éves évforduló alkalmából H.M. Juliana királynő jogot adott a Királyi Címer használatára a 'Királyi beszállító' címmel. Ezt a címet természetesen ma is büszkén viseljük. A 'Királyi beszállító...
Franciaország, Arnouville Les Gonesse
... fejleszti és megvalósítja az Ön gyártásához megfelelő technológiai folyamatokat: sertéshúsipari termékek (főtt sonka, szalonnák, pástétomok és egyéb termékek), száraz húsipari termékek (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), pácolt termékek, feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggets), sült és füstölt csirkék, tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok és egyéb termékek).
Belgium, Bruxelles
A Saveurs Gourmandes-nál a füstölt lazac kézműves módon készül a műhelyeikben, közvetlenül Norvégiából importálják, és a gyártás minden lépése, mint a filézés, a sózás, a szárítás, a füstölés és a szeletelés, teljes mértékben a termelési műhelyeinkben zajlik. A szeletelés kizárólag kézzel történik, hogy kiváló minőségű eredményt kapjunk! A termelési műhelyeik az AFSCA által minősítettek, hogy garantálják az élelmiszerlánc frissességét és nyomon követhetőségét.
Franciaország, Rungis Cedex
... szolgálunk ki: nyilvános vagy céges éttermek, vendéglátók és szállodák. Ehhez körülbelül húsz hűtött teherautóból álló flottával rendelkezünk, amelyek naponta járják Párizst és környékét. ALAZARD, a kis párizsi farm SZAKÉRTŐJE AZ ÉTTERMI TEJTERMÉKEKNEK. A friss termékek világelső piacának szívében minden terméket megtalálunk Önnek: tejtermékek, sajtok, húsok, kolbászok, lisztek és kenyerek, gyümölcsök és zöldségek, füstölt lazac, liszt és tojás… Szállítások, kiszállítások Párizs környékén.
Belgium, Gerpinnes
A Punto-It egy ínycsiklandó delikátesz, olasz catering szolgáltatás és vendéglátóhely: a termékek többsége közvetlenül Olaszország szívéből, Umbria régióból származik. A választékban megtalálhatók a felvágottak, sajtok, olívaolajok, száraz és friss tészták, trüffel alapú termékek, szószok, fűszerek stb. Ezen kívül füstölt lazac, libamáj, kaviár, pezsgő, üzleti ajándékok cégeknek és magánszemélyeknek is kaphatók. Kínálatunkban minőségi olasz borok is szerepelnek.
Belgium, Ruisbroek (Antw.)
...A Klaas Puul évek óta vezető beszállító/gyártó friss és fagyasztott garnélák terén. A választékba tartoznak a tengeri ételek, a folyami rákok és a hagyományosan füstölt lazac is.
Belgium, Oostende
A friss hal több mint valaha az egészséges alternatíva a Vishandel Luk-nál. Diederik Eggersnél biztosan a megfelelő helyen jár. Hetente többször érkezik hal a zeebrugge-i és Oostende-i halpiacról. A halat helyben filézik, így csontmentesen viheti haza. Minden származékos terméket neves családi vállalkozások szállítanak belföldről és külföldről. A pácolt és füstölt áruk, a tőkehal, a skót lazac és...
...gondosan összeállított étlap kínál néhány megoldást a "kisebb éhségekre": saláták, füstölt lazac, Ardenne-i sonka, steak vagy sült marhahús sültkrumplival és salátával, spagetti, fagylaltok és változatos desszertek. Az étterem a napi vendégeket fogadja, de alkalmas családi ünnepségek, mint például elsőáldozások vagy születésnapok, céges szemináriumok stb. lebonyolítására is. Örömmel készítünk Önnek egy javaslatot, amely megfelel az Ön kívánságainak és költségvetésének.
Franciaország, Rungis
... megoldásokat és prémium élelmiszereket is kidolgozott a szakemberek számára. A MASSE ház elsősorban a jó termékek iránti szenvedélyéről ismert, mint például a füstölt lazac, kaviár, hús (malac, csont nélküli malaclapocka, csont nélküli malaccomb, csonttal rendelkező malak váll, csonttal rendelkező malac hátsó láb, valamint belsőségek, mint a borjúvese és borjúmáj, marha / bárány, és egy részletesebb helyi hús- és szárnyas ajánlat, vad, szalámik, gombák és ravioli, rákok, tengeri termékek és csigák, olajok és ecetek, valamint élelmiszer.
Belgium, Brugge De Blauwe Toren
... fagyasztott termékek, frissen fagyasztva, Szárított termékek (kézműves feldolgozás), Füstölt termékek (finom füstölt termékek), Melegen füstölt: párolt / melegen füstölt hal, Befőtt (hosszabb tárolás, de mégis friss), Mátka (már a hajón fagyasztva, frissebb nem lehet), Szószok (finom szószok a halhoz).
Franciaország, PEYREHORADE
... füstölők révén a BARTHOUIL Ház kiváló minőségű füstölt lazacokat állít elő. A BARTHOUIL Ház emellett más halakat (füstölt angolnát), bio termékeket (bio lazac, bio terrinák), kaviárt, haltojásokat, taramát, regionális specialitásokat (kacsa konfit, friss, füstölt, szárított mellfilék...) és gasztronómiai ajándékcsomagokat is kínál.
Mit kínálunk - A Scandita halat és tenger gyümölcseit exportál, frissen és fagyasztva, Észak-Európa legészakibb részeiből, együttműködés és közvetlen értékesítés révén a Dél-Európai országok cégeinek, ahol ezeknek a termékeknek a kereslete nagy. Lazac Dél-Európában A norvég lazac nagyon népszerű, főként friss formában, de a hideg füstölt íz is kedvelt. A Scanditánál érdeklődünk más lazacfajták...
Svájc, Killwangen
Pinot Noir lazac, alaszkai vadlazac és pisztrángfilék (kézzel filézve) füstölve. Füstölt kacsamell és szarvasfilé. Friss homár. Bükk- és nyírfán füstölve.
Online haláru szállítás fagyasztott tengeri halakhoz, lazacfilé, füstölt lazac, süllőfilé, fekete tigris garnélarák, garnélák, gambák, homár, tintahal, kagylók és még sok más!
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play