...Általános alkalmazásra készült készítmény húsipari termékekhez. Kifejezetten hőkezelt húsipari termékekhez ajánlott.
A nitrit kulcsfontosságú összetevő a húsipari termékek tartósításában antibakteriális tulajdonságai és a friss hús jellegzetes színének megőrzésére való képessége miatt. Hőkezelt húsipari termékekben alkalmazva ez az összetevő segít megelőzni bizonyos baktériumok, például a...
...Folyamatos főző 500 kg/h hús
Innovatív főzési rendszer: vízfürdő, permetező fúvókák a homogén főzés érdekében. Szekvenciális táplálási protokoll a főzőben a homogén főzéshez lével vagy zsírral. (konfit, stb...)
Innováció a CEMMI-től
IHM interfész, receptek többféle főzési módhoz (lében, konfitálva, vízben, levesben, olajban...)
Lágy főzés (vízfürdő) hőolajjal
Rendszeres és homogén főzés (végtelen csiga)
CIP rendszer (opció)
Higiénikus és robusztus tervezés, teljes rozsdamentes acél
Élelmiszerrel érintkező anyagok tanúsítva...
...• Főtthús szálakra tépése vágás nélkül, például Pulled-Pork, Pulled-Beef
• Kapacitás akár 250 kg/h
• Biztonsági lapát a betöltőnyílásban a biztonságos munkavégzés érdekében
• Teljesen rozsdamentes acélból készült
• Az aktuális CE irányelveknek megfelelően
elektr. csatlakozási értékek 0,55 kW
400 V, 50 Hz, 3-fázis
Magasság 1040 mm
Szélesség 380 mm
Mélység 600 mm...
...Teriyaki szósz az ínycsiklandó ízlésedhez. Tökéletes párosítás hús- és haltermékekhez, valamint grillezéshez. A teriyaki használható pácnak sertés- és marhahús steakekhez.
Az édes és keserű íz tökéletesen illik a főtt és a sült burgonyához is.
A teriyaki Ukrajnában készült.
... el, mint például sült, fritőzölt, szaftos, főtt, sült és pikáns. Az aromák az aktuális EU-irányelveknek (beleértve az 1334-2008-as ízesítő szabályozást) megfelelően készülnek.
Lehetséges ízprofilok:
Csirke és pulyka
Marha és pikáns hús
Sertés, sonka és szalonna
Bárány
Csehország: Csehország
20 kg: 20 kg...
... és enyhén savanyú íz közötti tökéletes egyensúly a fogyasztók többségének tetszik.
A Golden Delicious alma általában szép méretű, és híres sárga héjáról ismerhető fel. Húsának fehér színe egyszerre puha, lédús és jól édeselt. Kissé zölden a gyümölcs ropogósabb, és enyhe savanyú íze van.
Ideális nyers ételekhez, mivel nagyon lassan oxidálódik. Sokoldalú alma, amely főtt ételekben is élvezhető, mint például a kompót vagy a klasszikus tarte tatin.
Rágni: Igen
Sütőben: Igen
Pitében: Igen
Főzni: Igen
Öko-felelősségteljes gyümölcsösök: Igen
Magas Környezeti Érték 3-as szint (HVE3): Igen...
... kalcium, magnézium, foszfor és kálium. Ezen kívül a mustár folsavot és A-vitamint is tartalmaz.
A mustár gazdag ízű és krémes állagú. Hagyományosan a húsételek ízének kiemelésére használják – sült, sült, főtthús, valamint más szószok elkészítésére és utcai ételekhez való tálalásra.
Az Impulse Commodity Trading közvetlenül a legjobb élelmiszergyártókkal dolgozik együtt, és a legmagasabb minőségű mustárt kínál ügyfeleinek. A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalon megadott telefonszámon.
zsírok: 10 g
fehérjék: 9,7 g
szénhidrátok: 18,7 g...
...A termék alkalmas a hűtött friss hús, főtt hústermékek, gyorsételek, sütemények, rizstészták, sajtok, szója termékek, vízi termékek, baromfi stb. gyors és hatékony módosított légköri frissességmegőrző csomagolására. Jellemzői közé tartozik az élelmiszer minőségének, frissességének, színének, formájának és ízének megőrzése.
A folyamatos módosított légköri frissességmegőrző csomagológép egy doboz...
...Szőlő: Fehér Malvasia – Trebbiano – fehér Pinot
Termelési terület: Taranto keleti területe
Talajtípus: Vörös föld keverve tufával és/vagy
mészkővel
Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello
Szőlőültetvény átlagos életkor: 15 év
Átlagos termelés / hektár: 120/150 q
szőlőből
Szüretelés: Szeptember
Szőlőszüretelési módszer: Kézi
Alkoholtartalom: 11% - 12% vol.
Szín: Szalmasárga a aranyig
Illat: Nagyon kellemes gyümölcsös
Íz: Száraz és hűvös
Tálalási hőmérséklet (celsius): 8° -10° C
Ajánlott: Aperitif, előételek, levesek és
finom száraz, főtt vörös hús, fehér hús, hal, kagyló,
fűszeres sajtok.
... tipikus piemonti felvágottak, mint a rózsaszalámi, a trüffelszalámi, a Barolo szalámi, kolbász, főtt sonka, nyers sonka, cotechini és még sok más, amelyeket közvetlenül az üzlethelyiségünkben értékesítünk. Az értékesítés növelése érdekében egy felvágottboltot is nyitottunk a Langhe régióban, Alba történelmi központjában, és egy másikat Torinó központjában, az egyiptomi múzeum közelében, ahol megvásárolhatók az összes sertéshúsunk és felvágottunk.
...Az eredmény egy gazdag választékú húskészítmény, amelyet egyre több gasztronóm - még külföldön is - kedvel. Az ügyfeleink igényei szerint testreszabott megoldásokra is nyitottak vagyunk, és figyelmesen hallgatunk. A Schepers NV teljes választékot kínál füstölt húsokból, szalonnákból, csirkemellből és főtt sonkából.
A Jepro egy kiskereskedelmi és nagykereskedelmi vállalkozás, amely húsárukra, snackekre és különféle fagyasztott termékekre specializálódott. A Jepro húsáruk gyártója (hús szeletek, hús előkészítmények és főtt húsáruk), grillező és egyedi termékek.
Hagyományos falusi kolbász és szalonna. Több mint 70 éves hagyomány, három generációs hentesmesterek. Kolbász narancssal, aszalt paradicsommal, póréhagymával, csirkével, marhahússal, főtt, szalonnás. 80%-85% friss hús, sertés vagy marha vagy csirke, fűszerek, gyógynövények, fűszerkeverékek. Minőség, hagyomány, erős íz, aroma. Minden termékünk friss húst és 100% tiszta alapanyagokat tartalmaz.
... márkája a kulináris kiválóságot képviseli, a legjobb olasz húsokat kínálva a Cillo lánc és válogatás révén, valamint egy nemzetközi, kiváló minőségű válogatást. A hagyományos felvágottak és sonkák szenvedéllyel és első osztályú alapanyagokkal készülnek, mint például a díjazott Marchigianotto. Ezek a gasztronómiai kiválóságok Sabatino svájci hagyományait ötvözik az olasz konyhával és a gondosan válogatott alapanyagok minőségével. díj olasz top ételek 2022/23/24 virsli / díj bors és só mint főtt köles és abszolút főtt Olaszországban.
...
Tartósított hús
Húsok
Főtt és érlelt húsok
Ásványvíz
Különféle állati eredetű termékek
Belsőségek
Ehető olajok és zsírok
Tészta
Kutyatápok
Cukor
Finomítatlan növényi olajok
Tartósított zöldségek
Borok
Borok - Franciaország
Borok - Olaszország
Borok - Spanyolország
Gabona és szemek
Közönséges búza
Terménybetakarítás
Durumbúza
Olajos növények...
A VARACHAUX vállalatot 1968-ban alapították. Ez egy kis- és középvállalkozás, amely húsalapú élelmiszer- köztes termékekre (PAI) specializálódott. Francia és európai vágóhidakból és feldolgozó üzemekből szerezzük be az alapanyagokat, és termékeinket a készételek ipara és a közétkeztetés számára értékesítjük. Tevékenységünk nyers és főtthús alapú termékek ipari előkészítése az élelmiszeripar...
... fogyasztóközpontú: Friss hús borjúból, marhából, sertésből, bárányból, lóból, tejkecskéből és baromfiból, csontozva vagy porcionálva, nagy tételben, vákuumcsomagolva vagy védőgázos csomagolásban. Kész hústermékek minden húsfajtából: sült, főtt vagy akár sült.
... kivételes árak, amelyeket szeretnénk összekapcsolni az internet új technológiáival, hogy megkönnyítsük a mindennapjait. Megbízható és kizárólagos partnerünk: Artisal és Kern. Termékeink: Hentesáru: marha, Angus marha, borjú, sertés, malac, bárány, szárnyas, ló, vad és egzotikus hús. Húskészítmények: olasz termékek, főtt termékek, kolbászok, szalámik és szárított húsok. Ételkiszállítás: saláták és pástétomok. Halak: halnyársak, tengeri gyümölcsök koktélja, rákfélék, halfilék, halsteak. COLOP, TRODAT, REINER, AMANO termékek...
...soha nem banális módon. Nagy inspirációt ad nekünk a területünk, hogy olyan felvágottakat készítsünk, amelyek szinergikusan párosulnak a kiváló minőségű termékekkel, mint például a Tuscia mézes kolbász, az aleatico szőlőfajtából készült főtt kolbász, és a Violone kolbász, amely szintén helyi. A legjobb nyersanyagokat és a legjobb segédanyagokat használjuk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy nagyon magas minőségi standardot tartsunk.
A Theo Bauwens SA egy családi vállalkozás, amelyet 1909-ben alapítottak, és már a 4. generáció irányítja. Mi vagyunk az egyik legnagyobb főtt húskészítmények gyártója Európában. Kiváló minőségünkről és higiéniai normáinkról az IFS (International Food Standard) tanúsítványunk tanúskodik, amelyet akkreditált mikrobiológiai laboratóriumunk és kémiai laboratóriumunk is ellenőriz. Termékeink folyamatos innováción mennek keresztül, és rugalmas szolgáltatásainkról vagyunk ismertek.
A Salumificio Trentino több mint negyven éve készít felvágottakat.
A terület jellegzetes termékei közé tartozik a sózott hús és a speck; a vállalat a klasszikus olasz hagyomány legfontosabb felvágottjait is előállítja, mint például a főtt sonkák, a nyers sonkák, a szalámik és a szalonnák. A Salumificio Trentino márka egy modern és dinamikus vállalat példája, amely képes volt ötvözni a hagyományt a különböző táplálkozási modellekkel. Mindig figyelmet fordított a minőség elérésére, 2006 óta pedig tanúsította minőségirányítási rendszerét az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány szerint.
Egy lenyűgöző választék minőségi finomhúsárukból! Az Imperial Meat Products vezető szereplője a belga húsiparnak, és teljes választékkal rendelkezik szalámikból, nyers és főtt sonkákból, szárnyas termékekből, főtt ételekből és pástétomokból. Az Imperial finomhúsárukat fejleszt a hentes- és vendéglátóipar számára, és a legnagyobb gondossággal kínál ízletes, előre csomagolt felvágottakat és kolbászokat a piacon. Márkáink: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.