Egyesült Királyság, Birmingham
... szállítsunk, valamint megfeleljünk az EU/UK jóléti státusz szabványainak. Csont nélküli sertéshúst kínálunk, amely alkalmas: feldolgozott húsokhoz, mint például kolbászok, kolbászos tekercsek, skót tojások, sertéspiték, főtt sonkák, szárított kolbászok és kontinentális húsok; Fagyasztott A-osztályú csirke és fagyasztott A-osztályú kacsa; Marhahúst minden vágásban, beleértve a csonttal és csont...
Spanyolország, Ripollet (Barcelona)
Az Antonijoan L.C. egy spanyol húsipari termelő, amely 1976 óta működik. Fő termékeink: - Szalonna, - Kolbászok, - Főtt sonka, - Chorizo Rosario, - Pâték. A HORECA (Szálloda, Étterem és Catering) kereskedelmi szektorára specializálódtunk. Székhelyünk Ripolletben található (7 km-re Barcelonától) egy 3000 m2-es gyárban, amely a legmodernebb ipari berendezésekkel és gyártási módszerekkel...
Spanyolország, Caldes De Montbui
...- Kézműves megjelenés és textúra. - A természetes védelem, amit nyújt. - Ehető. - Emellett a nagy minőségű termékekhez is társítják. Mindezek miatt a természetes bél az ideális anyag a száraz, főtt és friss kolbászokhoz.
Belgium, Gistel
A Laeremansnál a tevékenység kezdetben élő sertések vásárlására, levágásukra és saját feldolgozásukra korlátozódott. Most különböző termékeket kínálnak: Sonka, Főtt Kolbászok, Bacon, Szalonna, Pástétom.
Spanyolország, Figueres
Az El Graner egy húsbolt, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik, az Alt Empordà-ban található, üzleteink Vilafantban és Figueresben találhatók, valamint van egy saját műhelyünk, ahol 100%-ban kézműves módon készítjük a felvágottainkat. Kétféle felvágottat kínálunk: főtt és érlelt. Fuet, longaniza, pancetta, lombo, pulyka, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... mindezek...
Olaszország, Langhirano
...Több mint 40 éve a Monica & Grossi Parma Dop sonkát, nyers sonkákat és főtt sonkákat gyárt. Ezen kívül forgalmazza a Prosciutto crudo di San Daniele-t, speck-et, füstölt sonkát, culattát, culatello-t bőrrel. Kiváló minőségű hazai húsokat választanak ki, amelyeket nagy tapasztalattal rendelkező sonkakészítők dolgoznak fel, és az ideális langhiranoi éghajlatú szellős helyiségekben érlelnek. Az...
Portfólió (3)
Szlovákia, Michalovce
...sonkából húsfeldolgozó cégeknek, nagykereskedőknek, kereskedőknek. Nyersanyagok felhasználása kolbász, szalámi, főtt sonka, érlelt hús, felvágott, virsli, szalonna gyártásához. Melléktermékek, mint például belsőségek, csontok háziállat élelmiszerhez, sertésbőr és halbőr, halpikkelyek kollagén gyártásához.
Franciaország, Avignon Cedex 9
... való formázását. A Palgacol eljárásunkkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy hideg átalakítással készítsünk nemes és eredeti termékeket, nyers vagy főtt állapotban, eddig alig vagy egyáltalán nem használt alapanyagokból, a vendéglátók és feldolgozó műhelyek számára. A késztermék mindig egyenletes megjelenésű, és az eredeti termékekhez, hús- vagy halizomhoz hasonlítható. A sütési hozam közel áll a nyers izomhoz, és tökéletesen megtartja az állagát a szeletelés és a sütés során.
Svédország, Malmo
... élelmiszer-pazarlás valósul meg, az egész évben elérhető frissen fagyasztott ételek megoldásainak javításával. A legújabb technológiai újítást kínáljuk a garnélarák feldolgozásában, teljes hőmérséklet-ellenőrzéssel minden főzési zónában, minimális fehérjeveszteséggel és egyenletesen főtt garnélarákkal. A gyors hőátadás a behatolás révén és a pontos hőmérséklet-ellenőrzés javítja a feldolgozott gyümölcsök...
Belgium, Izier
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
Belgium, Evergem
A Vleeswaren De Baets egy olyan cég, amelynek két fő tevékenysége van: - finom húskészítmények, például különféle szalámik, főtt húsáruk és pástétomok gyártása. - hentesbolt, amely friss húskészítményekre és saját gyártású termékekre specializálódott. * Szalámifélék Finomkolbász, parasztgyűrűs kolbász, fokhagymás szalámi, fokhagymamentes szalámi, kopenhágai, bolognai vagy boulogne… * Főtt...
Belgium, Zemst
Az Ön minden igényt kielégítő friss élelmiszer partnere. Az Aro Products nagykereskedésként teljes körű minőségi termékpalettát kínál henteseknek, vendéglátóknak, szendvicsboltoknak és szupermarketek friss élelmiszer részlegeinek. Finom húsáruk: belga sonkák, külföldi sonkák, sózott és füstölt húsáruk, kolbászfélék (főtt és füstölt), szárnyasok. Pástétom: krém pástétomok, fél durva őrölt...
Belgium, Veurne
... révén a De Beauvoorder, amely eredetileg kézműves pástétom készítő volt, az évek során egy teljesen finomított termékpalettát fejlesztett ki. Emellett széles választékban kínál főtt sonkákat, sózott termékeket, szárnyasokat és főtt kolbászokat. A középpontban a minőség, az íz, a kulináris kreativitás és a frissesség áll. A frissesség, a De Beauvoorder egyik fő zászlóshajója. Nemcsak kiváló friss alapanyagokat használnak, hanem lehetőség szerint rendelésre is gyártanak, ami végső soron a termék javára válik.
Spanyolország, Serón
... termékeket készítünk, mint a sült kolbász, a cular kolbász, a szeletelt kolbász, az édes és csípős chorizo, a cular chorizo, a szeletelt chorizo, a fuet, a fehér és piros chistorra, a piros longaniza, a fekete butifarra, a bélben és üvegben lévő blanquillo, a katalán butifarra, a főtt kolbász, a csípős és normál sobrasada bélben és tálkákban, a sonkás lombozat, a rozmaringos lombozat kéreggel, sonkák...
Belgium, Brussel
A Lauraham több mint 30 éves családi hagyománnyal rendelkezik. A cég a főtt váll- és sonkatermékek sertéshús alapú gyártására specializálódott. A Lauraham gyártóhelye stratégiailag kedvező helyen található Brüsszel északnyugati részén, hozzáféréssel a nagy vágóhidakhoz és beszállítókhoz az egyik oldalon, valamint a legfontosabb nagykereskedők és nagykereskedelmi forgalmazók felé a másik oldalon.
Belgium, Chaineux
...A 1978-ban alapított D’Argifral családi vállalkozás a főtt sertéshúsok előállítására és forgalmazására specializálódott. Az évtizedek során felhalmozott tudás, amely több generációs mesterek tapasztalatából származik, és a legmodernebb gyártási eszközök integrálása lehetővé tette a D’Argifral számára, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon, amelyeket ügyfelei hagyományos és/vagy önkiszolgáló boltjaiban forgalmaznak. A D’Argifral ma már elismert és kedvelt a főtt sonkáiról és a húsipari specialitásairól, hírnevét pedig három generáció vállalkozói szellemének köszönheti.
Belgium, Sint-Pieters-Leeuw
...Családi kézműves húsáru gyártó vagyunk, amely a kézműves és hagyományos főtt sonkákra, minőségi füstölt és sózott termékekre specializálódott, kiemelkedő termékünk a füstölt marhahús, főtt kolbászok hentes minőségben, megrendelésre készült termékek és az ügyfél igényei szerint készült, kizárólag az ügyfél számára készült termékek. 2013. július 31-én megkaptuk az UNIZO kézműves autentikus címkét "Kézműves Belgiumban"...
Belgium, Oudenaarde
A Tradelio egy vezető gyártói csoport, amely fogyasztóbarát prémium húskészítményeket állít elő. A legmagasabb minőség garantált a nyersanyagok gondos kiválasztásával, IFS tanúsítással, saját receptúrákkal és pácokkal, Halal minősítéssel, valamint a Meersterlyck főtt sonkák elismert gyártójaként. Szinte minden húskészítmény gluténmentes. A termelés a vásárló igényeihez igazodik. A Tradelio nyugat-európai országokba is exportál.
Belgium, Machelen (Bt.)
... lehetséges. Fogyasztói vagy vendéglátóipari csomagolás. Csomagolva az Ön saját magáncímkéje alatt vagy a mi Guina márkánk alatt. Bércsomagolás (szerződéses csomagolás) szintén lehetséges. Az összes termékcsalád áttekintése a kínálatunkban: szalámi (szalámi, könnyű szalámi, chorizo), szalonna termékek, főtt húsok (sonka, zsírtalanított sonka, húspástétom, párizsi kolbász, Mesteri sonka), füstölt...
Bulgária, Sofia
Zárt ciklusú hústermelő vagyunk. Sertésfarmjaink, vágóhidunk és húsfeldolgozó üzemünk van. Portfóliónk félkész, nyers szárított, főtt, füstölt, nyers sózott, fagyasztott és hűtött sertéshús, borjúhús, marhahús és bivalyhús termékeket tartalmaz.
Spanyolország, Caldes De Montbui
Hagyományos módon készítünk természetes sertés-, bárány- és marhahús-bélből a legjobb minőségű és származású nyers, főtt és érlelt kolbászok előállításához.
Olaszország, Caltrano
...A Sant'orso Húsgyár Calltrenóban található, Vicenza megyében, az Asiago-fennsíkon. OGM-mentes, tejtermékek nélküli, gluténmentes és allergének nélküli kolbászokat gyártunk. Termelésünk egy teljes választékot kínál édes és csípős kolbászokból, valamint széles választékban kínálunk nyers és főtt szalonnákat, mindegyiket úgy formázva, hogy a felhasználás során a legjobb eredményt nyújtsa. Kérjük, látogasson el weboldalunkra: www.salumisantorso.it...
Belgium, Vilvoorde
...A Luka, amely Vilvoordében található, húsáru gyártója és beszállítója, a főtt sonkákra specializálódott. Termékkínálatunkba emulziós termékek (pl. főtt kolbászok, húspékek, ...) és érlelési termékek (pl. szalonna, pancetta, filet d'Anvers) is tartoznak.
Belgium, Kapelle-Op-Den-Bos
A FAVORIT a főtt sonkák gyártására specializálódott. Mechelen és Kapelle-op-den-Bos helyszíneinkről nagykereskedelemnek és nagy elosztásnak szállítunk.
Belgium, Schoten
...A Willbert már több mint 20 éve készít kézműves húsárukat a "De Bourgondische Hoeve" néven. A Bourgondische Hoeve sonkákat és kasselerribeket, főtt húsokat, májasokat, fejeket, hústekercseket és töltött húsokat, füstölt és sózott húsárukat, valamint szalonnát kínál.
Belgium, Wommelgem
A Ter Beke egy innovatív belga friss élelmiszeripari csoport, amely számos európai országban széles választékban forgalmaz minőségi friss élelmiszereket és kapcsolódó szolgáltatásokat. Wommelgemben található gyárunkban teljes választékunkat készítjük el, beleértve a főtt sonkát, a pástétomot és a főtt kolbászokat.
Olaszország, Montegiorgio
1932 óta Guido Marzetti gabonamalom tevékenységet folytat kőmalommal és sertéstenyésztéssel. Nyers és főtt sonkák, mortadellák és tiszta sertéshúsból készült felvágottak, jódos sóval. Magas minőségű, hazai főtt sonka friss hazai sertéscombból, gluténmentes, laktózmentes.
Franciaország, Vibraye
A FASSIER húsüzem a legjobb hagyományos húsipari eljárásoknak megfelelően készíti termékeit. Vezető termékek: Jasnières borban főtt felső sonka, füstölt fokhagymás kolbász bükkfán, kézzel formázott főtt sonka, sült hagymás fekete puding.
Mobil Sajtműhely - Tejet alakítunk át a sajttá! Sajtkészítő és Mézmanufaktúra - Nyers tejből készült sajt, főtt sajtvariációk, friss tejtermékek, mézalkotások értékesítése.
Májkrém, húskolbász, szalonna és füstölt, valamint főtt kolbász gyártása.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play