Franciaország, Parnac
...Intenzív és összetett Cahors Ez a mély színű bor kifejező és harmonikus; összetett illata fekete ribizlit, fűszereket és pörkölt gyümölcsöt idéz. Húsos és erőteljes a szájban, bársonyos minősége a tölgyfahordós érlelés technikájának tökéletes mesterségét bizonyítja. A fekete gyümölcs, a likőr és a csokoládé aromái kiegészítik a bor teljes kifejezőerejét. Tálalás előtt dekantálva (vagy több órával korábban kinyitva) élvezze 15-16 °C-on. Javasolt kíséret: vadhúsos libamáj, trüffel, erdei gombák, tournedos, tejben nevelt bárány.
Portfólió (4)
Franciaország, Fraisse Des Corbieres
... héten keresztül. A Domaine du Cardona garrigue mézből készít hidromelt, borászati módszerrel, és bizonyos tételeknél a érlelés földedényekben (modern 160 l-es amphorákban) történik. A hidromelt jéghidegen, melegen és ízesítve fogyasztják, manapság gyakran számos koktél elkészítéséhez is felhasználják. Konyhában is használják, például deglazírozásra (libamáj) és pácolásra, mivel képes megpuhítani a húst.
Portfólió (10)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Likőrös Étel-ital párosítás: Tökéletesen kíséri a libamájakat, kék sajtokkal és csokoládé desszertekkel szolgálható. Önmagában, mint digestif is kínálható. Libamájjal töltött körte poharak, libamáj táska és csokoládéhabok. Metszés: Dupla Guyot Magasság: 100-120 m...
Portfólió (43)
Franciaország, Geispolsheim-Gare
...6 Üveg Weck Üveg 290 ml Lapos, 100 mm átmérőjű üvegtetővel és tömítésekkel (klipszek nem tartozékok) Referencia: 5740316 Kapacitás: 290 ml Nyílás: 100 mm Tömítés és tető biztosítva. Rozsdamentes acél klipszek nem tartoznak hozzá. Magasság mm-ben: 55 Kapacitás grammban: 200 gr. a termék típusától függően. Ideális péksütemények, libamáj, pohárdesszertek, készételek, desszertek ...
Portfólió (48)
Franciaország, Rungis Cedex
...Egy olyan választék, amelyet az előkészítési idő optimalizálására tanulmányoztak! Gondosan válogatott nyers vagy félig főtt libamáj, tengeri termékek és főtt húsok, valamint készételek, előételek, főételek és desszertek, amelyek azonnal tálalhatók, széles lehetőségeket kínál választékunk.
Portfólió (10)
Franciaország, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses a Gaillac kifejezésének esszenciája: eredeti szőlőfajták, szép textúrák, mindez frissességgel. A vörösborok fűszeresek és gyümölcsösek, míg a fehérborok ásványosak és finoman citrusosak. A Château Enclos des Roses fehér édesbor egy Sauvignon és Mauzac házasítás, amelyet sok finomsággal érleltek fahordóban. Egyszerűen egy nagyszerű bor. Tökéletesen kíséri a libamáj vagy a „sajt”: a roquefort. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Région: DÉL-NYUGAT Szín: Fehér Szőlőfajták: Sauvignon – Mauzac Módszer: Bio átalakítás Jellemző: Édes Tartalom: 75cl Évjárat: 2018...
Portfólió (100)
Franciaország, Sendets
...Ez a termék kizárólag Bazas bio fekete fokhagymából készült. Tökéletesen alkalmas a fekete fokhagyma konyhai felhasználására. Fekete fokhagyma pép, hagyományos kézi malom segítségével készült - 50g 100% bio A 100% fekete fokhagyma pép ideális aperitif termékként. Kenje meg vajjal megkent kenyérre, sajt vagy libamáj kíséretében, és egyedi ízt ad a közös pillanatokhoz és baráti összejövetelekhez.
Portfólió (9)
Olaszország, Trieste
... pasztörizálására, gyümölcsök, zöldségek, de akár hús, hal, libamáj vagy felvágott termékek esetében is. A Weck üvegek ideálisak lekvárok és szószok tálalására: a hírhedt funkcionalitás mellett különösen szépek az asztalon.
Franciaország, Brissac Loire Aubance
... aromás komplexitás aszalt gyümölcsökkel (sárgabarack, birs), mézzel, fűszerekkel és finom fás jegyekkel. Krémes támadás, amelyet ízletes, hosszú és friss struktúra támogat. ACCORD METS/VIN : Aperitif, libamáj, desszertek, briós palacsinták, fehér gyümölcsös piték. TEMPERATURE DE SERVICE : 10°C. Carton de 6 bouteilles de 75cl...
Portfólió (12)
Franciaország, Gennevilliers
...A lekvár bársonyos textúrája édes ízt ad a szájban, míg a baobab gyümölcs enyhén savanykás íze felébreszti az ízlelőbimbókat. Ez a keverék különösen kedvelt édes kísérőként (reggeli, péksütemény...) vagy sós ételekhez (libamáj, sajt...) Hagyományos kézműves készítés, kizárólag a Seneafood számára készült. A Seneafood lekvárok 100%-ban természetesek, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Hozzávalók: Baobab gyümölcs (bouye) 45%, cukor 40%, pektin 15% Domináló íz: édes és bársonyos Textúra: darabos lekvár...
Portfólió (9)
Franciaország, Ham
...A levendula zselé egyedi és meglepő ízt ad az ételeknek. Krémes állaga és virágos illata eleganciát kölcsönöz a pirítósoknak és desszerteknek. A levendula és a libamáj kombinációja harmonikus házasságot teremt a zselé édessége és a libamáj gazdagsága között, így az ízélmény új kulináris magasságokba emelkedik. Recept ötlet: Libamáj pirítós levendula zselével Referencia: AR809505 Ean13: 3760306809505...
Portfólió (127)
Franciaország, Saint Christol De Rodières
...99 % Organikus fehérbor ecet* - 1 % Trüffel íz* *Organikusan termesztett szőlőből készült borból készült Fogyasztási javaslat: Salátaöntet, fehér hús, libamáj és hal. Ez a termék 25 cl-es üvegben, 3-5-10 literes kiszerelésben és 220 literes hordóban is elérhető.
Portfólió (132)
Franciaország, Rungis
... például AOC Bresse baromfi, címkézett csirkék és libamáj. A fermiére baromfik és a libamáj mellett a Courtin Hervouet által kínált választék magában foglalja az összes hagyományos baromfit, baromfiból készült feldolgozott termékeket, a nagykereskedelmi vagy vákuumcsomagolt darabokat, a francia és import vadat (egészben és darabolva), valamint a bárányokat és a kecskéket...
Magyarország, Szeged
We are major producer of duck and goose liver (Foie gras) and meat in Hungary. Hungarian Foie gras is one of the most likeable product worldwide. The owner of the company is working in this business sector for more than 25 years, and we maintain a very high quality standards which is making us opportunities to export all over the World. Our main profile is growing, feeding and producing the best q...
Bulgária, Kubrat
A Madjarov 92 Kft. egy kiemelkedő európai vállalat, amelyet 1992-ben alapítottak. Több mint három évtizedes figyelemre méltó tapasztalattal rendelkezünk a növények, gyógynövények és gyümölcsök termesztésében. Elkötelezettségünk túlmutat a puszta termelésen; mély aggodalommal viseltetünk bolygónk és lakói iránt, ami tükrözi a felelős gyakorlatok iránti elkötelezettségünket, amely tele van szenvedél...
Egyéb termékek
Levendula
Levendula
Portfólió (2)
Franciaország, Gourdon
A GODARD Ház a libamáj és a dél-francia vidéki termékek előállítására specializálódott. Így a vállalat széles választékot kínál kiváló minőségű libamájakból, például vászonba csomagolt libamájat, füge ízesítésű libamájat, valamint készételeket, mint például kacsakonfit vagy cassoulet.
Bulgária, Haskovo
Szakértők vagyunk a foie gras, magret és mullard kacsahús gyártásában és exportjában.
Franciaország, Gourdon
A VALETTE cég 1920 óta a Périgord-i libamáj és fekete szarvasgomba gyártására és értékesítésére specializálódott. A VALETTE FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely autentikus és helyi ételeket kínál. Bőségesen készítjük el ezeket a termékeket, és tipikus dél-franciaországi ételekben, mint például a cassoulet, is kínáljuk őket. Termékeinket Franciaországban és külföldön is forgalmazzuk.
Bulgária, Rakovski
... kényszerített arra, hogy meghozzam a választásomat. Az évek során megtanultam, hogy a libamáj egy nemes termék, amely eleganciát és kifinomultságot hoz az asztalra. A kiváló minőségű termékek iránti vágyam arra ösztönzött, hogy szigorú és alapos nyersanyag-választást végezzek. Minden összetevőt gondosan választok ki. Büszke vagyok arra, hogy a receptjeimben nincsenek adalékanyagok és színezékek. Oszd meg családoddal és barátaiddal a minőség érzését, az aromák és ízek megtestesülését. A vásárlói elégedettség, a hagyomány és az autentikusság fontossága a receptjeim alapját képezi.
Portfólió (10)
Franciaország, Pomarez
Három generáció óta a DUMECQ család a Chalosse szívében készít libamájat. A DUMECQ vállalat a libamájak mellett konzervtermékeket és friss farmi termékeket is gyárt. Így széles választékot kínál: friss termékek (kacsaszeletek, egész kacsa, kacsamájas libamáj, kacsamell), konzerv vagy üveg libamájak, kacsamellek, gyomrok, konfitált kacsák, kacsacombok és szárnyak konzervben, helyi termékek konzervben (kacsazsírok, libamájjal készült rillettek...) és ajándékcsomagok.
Franciaország, OSSES
A Baszkföldön található ARNABAR vállalat a libamáj és a baszk termékek gyártására specializálódott. Így a következő helyi termékeket állítja elő és forgalmazza: libamáj tömb, egész libamáj, félig főtt libamáj, kacsazsír, axoa, baszk receptek, pástétomok és rillettek, kolbászok, szalámik, Espelette-i paprika, baszk borok és italok, édes specialitások, tengeri termékek stb. Az ARNABAR ínycsiklandó ajándékcsomagokat is kínál, amelyek vállalati ajándékként adhatók.
Belgium, Waterloo
...Mivel 1984 óta készítünk libamájat, terrineket és kézműves felvágottakat. Szakembereknek és magánszemélyeknek egyaránt kínálunk egy sor házi készítésű terméket, hogy kellemes időt tölthessenek el vendégeikkel. A Quality & Tradition-nál számos kiemelkedő terméket beszerezhet, mint például libamáj, terrinek, vad, mellfilék, valamint számos kiegészítő termék.
... odaadással. Az alábbi termékeket értékesítjük, szállításra és exportálásra: Kaviár, gomba (például vargánya), diófélék (például pisztácia, mandula), vad lazac pisztráng, sáfrány, szarvasgomba, libamáj, méz, illóolajok (bolgár rózsa és levendula) és prémium bolgár borok. Miért válassza a BERRY MARKETPLACE CONSULTING-ot? - CE minőség minden termékünkre - Szakképzett szakértő termesztők és betakarítók...
Portfólió (15)
Franciaország, Beaumont De Lomagne
A gesztus iránti szeretet és a komolyság vezette a 1888-ban alapított, Antoine Micouleau által vezetett kis beaumonti hentesüzemet, hogy La Maison Micouleau, kézműves konzervgyárrá váljon. Azóta apáról fiúra adjuk át receptjeinket. Hazánk szívében, Lomagne-ban, minden ízét megadjuk a terroir szónak. Minden termékünket, mint például a libamáj, a konfitált húsok, a cassoulet és más tipikus ételek...
Franciaország, CASTELNAUDARY Cedex
A Languedoc és a Cathar Vidék szívében, Castelnaudaryban, az Aude megyében, a SODICAS CONSERVERIE az Audary márkán keresztül a legjobb hagyományos dél-nyugati konyhát készíti el az Ön örömére. Cassoulet, konfitált ételek, készételek, pástétomok, sonkák, libamáj – mindezek a jó élet és a jó étkezés szimbólumai. Helyi termékeink és hagyományos receptjeink egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.
Franciaország, Emerainville
A VDC France prémium minőségű, francia vidékről származó ínycsiklandó élelmiszereket forgalmaz, kreatív és ízletes minőségi címkékkel. Az évszakok és alkalmak változásával termékeink alkalmazkodnak a pillanat trendjeihez. A VDC France célja, hogy jelentős szereplővé váljon nemzetközi exportőrként. Ennek érdekében termékkínálatunk folyamatosan fejlődik és bővül az egyes országok fogyasztási prefere...
Franciaország, Hagetmau
A LE GRENIER DES GASTRONOMES egy Landaise vállalat, amely a kacsahús előállítására és forgalmazására specializálódott. A modern termelőhely rendelkezik európai engedéllyel és a Délnyugat kacsamájas tanúsítvánnyal. Így a LE GRENIER DES GASTRONOMES nyers kacsamájat, kacsamell filét, szárított és füstölt kacsamellet, kacsakonfitot, kacsazsírt, félig főtt kacsamájat és konzerv kacsamájat állít elő. A ...
Franciaország, Barcus
A LA FERME UHARTIA a házi kacsák szakértője. Hagyományos kacsatenyésztést és kukoricával való tömés műhelyt alakítottunk ki, mielőtt belekezdtünk a kézműves farmi termékek előállításába, a CEE szabványoknak megfelelően. Így széles választékot kínálunk kacsából készült termékekből, mint például házi kacsamáj, kacsakonfit, kacsarillett, májpástétomok, valamint készételek, mint a kacsadob és a töltöt...
Franciaország, Lescar Cedex
Az EURALIS GASTRONOMIE szoros együttműködésben dolgozik az élelmiszeripari szakemberekkel, hogy megoldásokat kínáljon catering tevékenységükhöz és biztosítsa számukra a libamájat. Az EURALIS GASTRONOMIE több márkával rendelkezik a keresett piacok szerint, mint például a ROUGIÉ, MONFORT vagy JEAN STALAVEN. Mi vagyunk a kacsák és libák tenyésztésének és feldolgozásának szakértői.
Franciaország, Badefols Sur Dordogne
A Domaine de la Barbe, más néven Foie Gras Kuster, kacsamájat és libamájat termel. A birtok olyan májakat kínál, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagokat vagy vegyi tartósítószereket. A birtok emellett különféle májas specialitásokat, pástétomokat, rilletteket, zsírokat, konfitált ételeket, gyomrokat, konfitált specialitásokat, szárított mellet, valamint készételeket, mint például a Périgourdin c...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play