Franciaország, LA ROCHETTE
... Savoie-i sonkáinkat Haute Savoie-ban készítjük, és lassan szárítjuk a hegyekben, majd a savoyai műhelyeinkben szeleteljük. A Diot de Savoie, a hagyományos savoyai főzésre szánt kolbász piacvezetői vagyunk, és olyan ipari eszközökkel rendelkezünk, amelyek tökéletesen alkalmasak a Diotok gyártására, tiszteletben tartva a kézműves tudást, miközben biztosítják az egészségügyi biztonságot és vonzó...
Portfólió (1)
... bélből, sonkafonalból és hálóból, fűszerekből, pácolósóból, sóból és egyéb termékekből áll. A T&K Lengyelország jellemző vonása, a kereskedelmi specializáción kívül, a tevékenységek nagy volumene és a komplex szolgáltatás, amely magában foglalja a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi ügyfeleket Lengyelországban, valamint más európai országokban.
Franciaország, Foix
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Rungis Cedex
... teszi, hogy termékeink minden kontinensen jelen legyenek. Ez a környezet az évek során lehetővé tette számunkra, hogy szilárd hírnevet építsünk ki, mind a forgalmazott termékek minősége, mind a szolgáltatásaink hatékonysága terén. Friss termékek forgalmazására specializálódtunk, így képesek vagyunk válaszolni a sajtfelhasználó vagy friss termékek forgalmazója iránti igényeire, de más termékekre is, mint például a tejtermékek nagykereskedője és az élelmiszer-nagykereskedő iránti specifikus igények, a friss és száraz termékeink széles választékának köszönhetően.
Cégünket 1996-ban alapították. Füstölt kolbászokat, füstölt húst és sonkát gyártunk. Termékeink tiszta sertés- és marhahúsból készülnek. Termékeinket Csehországba és Magyarországra exportáljuk. Európai és ázsiai forgalmazókat keresünk. Ingyenes mintákat küldünk, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.
Spanyolország, Lorca-Murcia
Kézműves előállítás, a spanyol Levante gazdag és régi hentesipari hagyományának gyümölcse, ezek a termékek a területen referenciaponttá váltak.
...forgalmazókat, ügynököket keresünk, ha érdekli, kérjük, lépjen kapcsolatba Dr. Forcinitivel az alábbi számon. Termékeink választéka a következőkből áll: - A Pecorini sajtok: a Sila hegyein készülnek, ahol a juhok szabadon legelnek, és minden fűt, amit a természet kínál, így a legmagasabb minőségű tejet kapunk, hogy valódi ínycsiklandó sajtokat élvezhessünk. Sajtjaink között megtalálható a Provola...
Franciaország, Parthenay
...valamint a meglévő receptjeik minőségének és költségeinek javítását. Ez a kettős szaktudás teszi a FAVID-ot a legjobb partnerévé számos és változatos alkalmazás számára. A legnagyobb francia és nemzetközi cégek bíznak a vállalatban, hogy támogassák őket a húsipar, a sózott húsok és a készételek piacain való fejlődésükben.
Lengyelország, Rydułtowy
A Zakłady Mięsne Berger családi vállalkozás, amely magas minőségű hagyományos sziléziai felvágottakat gyárt. Nagykereskedőket látunk el az Európai Unió területén, és saját kiskereskedelmi bolt hálózattal rendelkezünk. Széles termékválasztékot kínálunk.
Törökország, Afyonkarahisar
... feldolgozott élelmiszerek egészségtelenné váltak a mesterséges és szintetikus adalékanyagok, valamint mindenféle csalás használatával. Ezzel szemben a sujukunk, amely szinte már Afyonkarahisar szinonimájává vált, most kapható a következőkkel: márka: "MHD 03 SUCUKLARI", szlogen: "HÚS ÉS FŰSZER SZERETETE", mottó: "A CSALÓ MAGA IS CSALÓDOTT", és a következő összetevőkkel; pulyka: egész állat hús...
Portfólió (2)
Románia, Bucuresti
...csirke, pulyka, fürj, juh, csiga és mások), mind friss, mind fagyasztott formában - Konzerv minden típusban. Lehet hús, gyümölcs, zöldség, savanyúság, készétel, lekvár és mások - Felvágottak minden típusban: szalámi, virsli, sonka, kolbász, pástétom, mortadella és más típusok - Tejtermékek és tojás, tejpor, tej, sajt, sárga sajt, kecskesajt, kecskesárga sajt, tojáspor - Fűszerek minden típusban...
Franciaország, Aurillac Cedex
... szárítása és érlelése 7 hónapig tart. A kolbászok és a szárazkolbászok a régi hagyományok szerint készülnek, ugyanazzal a tudással. A Maison a modern technikákat ötvözi a régi mesterséggel, hogy kivételes termékeket állítson elő.
Belgium, Chaineux
...A 1978-ban alapított D’Argifral családi vállalkozás a főtt sertéshúsok előállítására és forgalmazására specializálódott. Az évtizedek során felhalmozott tudás, amely több generációs mesterek tapasztalatából származik, és a legmodernebb gyártási eszközök integrálása lehetővé tette a D’Argifral számára, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon, amelyeket ügyfelei hagyományos és/vagy önkiszolgáló boltjaiban forgalmaznak. A D’Argifral ma már elismert és kedvelt a főtt sonkáiról és a húsipari specialitásairól, hírnevét pedig három generáció vállalkozói szellemének köszönheti.
Spanyolország, Archena
...Az "El Cigarrero" egy családi vállalkozás, amelynek székhelye Archena (Murcia). 1940 óta hagyományos murciai sonkákat és felvágottakat készítünk, gondosan válogatva az alapanyagokat és követve a kézműves gyártási folyamatokat. Az utóbbi időben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk ezeket a kézműves termékeket az interneten, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy más régiók háztartásaiba, sőt, akár a határainkon túlra is eljuttassuk őket. Ezért weboldalunk, amelyet családi körben készítettünk, mint a termékeinket, négy nyelven érhető el: spanyolul, portugálul, franciául és angolul.
Ausztria, Irnfritz
Húsüzlet és vágóhíd: Cégünk gyökerei 1917-re nyúlnak vissza. Azóta Irnfritzben működik egy hentesüzlet. 1977 júliusa óta irányítjuk a vállalkozást. Húsüzletünk jelentős fellendülésen ment keresztül, amikor 1980-ban elkezdtük a tejhasznú borjak nevelését és értékesítését. 1992-ben egy új termelőhelyet építettünk a kolbászgyártás számára, így ezt a területet is bővítettük.
Belgium, Kapelle-Op-Den-Bos
A mi kenőkolbászainkat két gyártó készíti. Először is, itt van a belga Sanpareil, a második gyártó pedig az Alimpex Maso s.r.o., amely Prága közelében, Dobřejovicében található. Az együttműködés ezen két céggel már 2005-ben megkezdődött, és 2010-ben a Sanpareil végül az ALIMPEX FOOD a.s. csoportba került. Manapság mindkét gyártó szorosan együttműködik, és szinte egész Európába, valamint néhány államba exportálnak.
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Spanyolország, Tomelloso
Hagyma véres kolbászt készítünk tartósítószerek és színezékek nélkül, friss chorizót és kolbászokat, valamint sütésre vagy sült bőröket.
Portugália, Bragança
A BÔFUMEIRO a tipikusan transmontan füstölt áruk gyártásával foglalkozik. A BÔFUMEIRO egy Bragança városában található vállalat, amely 2011-ben kezdte meg tevékenységét. A BÔFUMEIRO a tipikusan helyi jellemzőkkel bíró füstölt áruk gyártására és forgalmazására specializálódott. Termékeink a következők: Alheira, vad alheira, bísaro sertés alheira, bísaro sertés chouriça, gesztenye chouriço, azedo, butelo, édes chouriço, francia típusú chouriço, spanyol típusú chouriço, salpicão...
Egyesült Királyság, HARROGATE
Biltong és droewors, hagyományos dél-afrikai receptek alapján készítve Yorkshire-ben. Vásároljon boltban vagy online. Szállítás bárhová az Egyesült Királyságban és Írországban. Ingyenes szállítás 50 £ feletti rendelés esetén. A Yorkshire Biltong a Country Butchers (Harrogate) Ltd része, egy hagyományos hentesbolt, amely Észak-Yorkshire-ben található. A bolt több mint ötven éve működik, és...
Belgium, Lokeren
A Q-food több mint 40 éves mesterségbeli tudással és tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeriparban. A hústól a vegetáriánus alternatívákig a Q-food a megfelelő élelmiszerpartner minden szakember számára a nagy konyhákban, a vendéglátásban és az otthon kívüli piacon.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Olaszország, Crosia
Mirto Crosia 2013.10.05. Cégünk 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy az igazi ízeket és illatokat elhozza az asztalaitokra a mi földünkről. Mindez négy kis vállalat együttműködésének köszönhető, akik saját szakterületükön szerzett tapasztalataikkal egy széles választékú, kiváló minőségű termékportfóliót tudtak létrehozni, hogy ügyfeleinknek egyetlen csomagban nyújtsanak kiváló szolgáltatást. Exportőröket, forgalmazókat, ügynököket keresünk, ha érdeklődik, kérjük, lépjen kapcsolatba Dr. Forcinitivel az alábbi számon. Tel: +390983030247 Cell: +39 3339632970...
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Textúra, aroma és páratlan íz; kézműves, természetes termékek, hagyomány, intenzív, ragyogó színek, tele élettel: ezek a Don Ibérico termékek páratlan tulajdonságai. Ilyenek a termékeink, a lélek tápláléka és a test öröme: Ibérico egy különleges Don-nal. DON IBÉRICO.
Portugália, Coimbra
...füstölt termékek, pástétomok, készételek és sajtok terén. A PROBAR termékeit a legszigorúbb higiéniai és élelmiszerbiztonsági feltételek mellett dolgozzák fel. A HACCP módszertan biztosítja minőségi elkötelezettségünket. A PROBAR egész Európába exportál, és már jelen van a portugál nyelvű országokban is. Innoválni szeretnénk és válaszolni a piaci igényekre, ezért folyamatosan keresünk új ügyfelekkel való partnerség fejlesztésének lehetőségeit.
Franciaország, Parlan
A Laborie Ház 1932-ben alakult, és az Auvergne-i húskészítményekre specializálódott. A Laborie termékek kézműves módon készülnek, autentikusak és ízletesek. A húsok francia eredetűek, és több Laborie termék díjat nyert. A Ház széles választékot kínál a hagyományos húskészítményekből, beleértve: Auvergne-i száraz sonkákat, száraz kolbászokat, száraz virsliket, hasaalját, üvegeket, konzervtermékeket, ajándékcsomagokat stb.
Szerbia, Backa Topola
...A TOPOLA vezető szerepet tölt be a biztonságos és egészséges élelmiszer-feldolgozás terén Szerbiában. A "TOPOLA" húsipar, mint a biztonságos és egészséges élelmiszer-feldolgozás vezetője Szerbiában, visszatér az európai piacokra. A MI "Topola", Bácsalmás, a hús- és húskészítmények egyik vezető gyártója, jelentős piaci részesedéssel bír hazánkban és a környező országokban egyaránt. Termékeink...
Belgium, Mussy La Ville
Hagyományos, ínycsiklandó pástétomok és füstölt kolbászok szaküzlete. A csomagolásokat természetesen szigorú normák szabályozzák az AFSCA által, amelyek az etiketten feltüntetik: a tételszámot, a hús, fűszerek, liszt, tojások nyomon követhetőségét, valamint a késztermékben található allergéneket, ami plusz munkát és jelentős figyelmet igényel. Frédéric azt kívánja, hogy még sokáig folytathassa termékeinek hagyományos előállítását, megőrizhesse szüleitől és nagyszüleitől örökölt recepteket, és továbbra is népszerűsítse a gaumai termékek védelmét.
...származásuk, elkészítési módjuk és természetesen hagyományuk miatt választottak ki. A Carmen & Rosa szeretettel várja Önt kis gourmet butikjában, ahol spanyol ínycsiklandóságokat és házi specialitásokat kóstolhat meg. Minőség, hagyomány, jó ízlés és még sok más vár Önre!
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play