Portugália, Barcelos
...A gyorsaságot és hatékonyságot ötvöző töltőberendezés a delikát termékekhez A Filler EVC-2000 az a berendezés, amelyre szüksége lesz a delikát termékek töltéséhez. Chorizo, friss kolbász, virsli, szalámi stb. Egy 10 lapátos motoros tápláló rendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a veszteségeket és megakadályozza a foltok és buborékok kialakulását, miközben pontosan szabályozza a porciók méretét...
Portfólió (28)
Belgium, Lokeren
A Van der Jeugt természetes bélfeldolgozásra specializálódott. A tapasztalat és a precizitás kiemelkedő fontosságú a természetes belek előkészítése és kiválasztása során. Az iparosnak a tudását kell alkalmaznia a természetes belek tisztításához és válogatásához, hogy azok használhatóak legyenek a kolbászgyártók számára. A Van der Jeugt természetes belek hírneve kompromisszumok nélküli minőségre és garantált termékre épül. Ezért vagyunk a legjobb beszállítója. Sertés, juh és marha belek.
Portfólió (6)
Franciaország, Carpentras
1985 óta a kézműves, egyedi kolbászok gyártására specializálódtunk, legyenek azok kicsi vagy nagy kaliberűek. Büszkék vagyunk arra, hogy 100%-ban helyi és francia minőségű termékeket kínálunk, amelyek világszerte elismertek és 2018-ban, valamint 2023-ban díjakat nyertek. A Mont Ventoux lábánál, Carpentrasban található üzemünkben a hagyományt és a kiválóságot ötvözzük, hogy a legjobb kolbászokat...
Portfólió (16)
Belgium, Herstal
A Legon cég a húsboltban kiskereskedelemre és szárazkolbász készítésére specializálódott. Termékek: bolognai, szalámi, májpástétom, tiszta sertéskolbász (mogyoróval vagy anélkül), Ardenne-i kolbász, Hétvégi szalámi és Goliath, Lutin vagy Picador szárazkolbász, füstölt szárított nyak, farmi kolbász.
Spanyolország, Castuera
Spanyol cég vagyunk, amely a juhok levágásával, feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik. Hosszú tapasztalattal rendelkezünk a hús és a feldolgozott termékek világában. Az évek során sikerült kifejlesztenünk egy nagyon magas minőségű termékcsaládot, amit ügyfélkörünk is megerősít, naponta új cégeket vonzva. Juhokat vágunk le HALAL vallási rítus szerint. HALAL tanúsítvánnyal rendelkező juhhúsból készült kolbászokat gyártunk.
Franciaország, Rillieux La Pape
...A Patrimoniam egy francia örökségi BIO felvágottakat gyártó üzem, NITRIT NÉLKÜL, és többségében helyi húsokból készült. Egy veszélyben lévő mesterművel kezdjük, amely a lyon-i földünk örökségének része: a valódi lyon-i kolbász. Elkötelezettek vagyunk a szakemberek és a fogyasztók mellett, akik, akárcsak mi, igénylik az igazi, "ízletes" és a természetet tiszteletben tartó termékeket. A...
Spanyolország, O Porriño-Pontevedra
A PORTALCONSA a tipikus galíciai termékekre, mint a hagyományos chorizo, a cebollero, a lacón, a panceta, a cacheira stb. épít, de nem feledkezik meg a generikusabb termékekről sem, mint a hamburger, a kolbász vagy a criollo, mindezt azonban a hazai alapanyagok minőségével és a szakértő kezek ügyességével, valamint egy olyan technológiai infrastruktúrával, amely csak hozzájárulhat termékeink kiválóságához.
Németország, Bakum
GOOSIES Claßen Kolbászgyár Itt ízletes kolbászokat találhat kacsából, csirkéből és még sok másból. Például kacsasült kolbász, kacsaszósz, kacsamáj kolbász, mindez 100% tiszta kacsából készült.
Portfólió (1)
Bulgária, Haskovo
2011-ben az ipari szektor és a gyártási szektor embereitől Élő állatok termelése, Élő állatok import-exportja Húsfeldolgozó üzemek, vágóhidak felhasználói, termelés, vágás és értékesítés, mezőgazdasági termékek gyártása, import és export. Feldolgozott hústermékek gyártása és nagykereskedelmi értékesítése. Kolbász, Sült hús, Szalonna, Szárított hús.
Portfólió (1)
Magyarország, Jaszdozsa
Franciaország, Perpignan
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
Családi vállalkozás vagyunk, amely a XX. században kezdte meg működését. Örököltük a legtradicionálisabb és kézműves értékeket, mind gasztronómiai, mind kulturális szempontból, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy növekedjünk és azzá a vállalattá váljunk, ami ma vagyunk. Pontosan ezek az értékek és a gyökereink iránti tisztelet ösztönöz minket az INNOVÁCIÓRA, AZ EVOLÚCIÓRA ÉS AZ...
Portfólió (9)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Családi vállalkozás vagyunk, amely a legmagasabb minőségű ibériai termékeket gyártja és forgalmazza, saját állattartásunkból származóan, ellenőrizve minden folyamatot a kezdetektől fogva. Sonkákat, lapockákat, szalonnákat, felvágottakat és mindenféle ibériai sertésből származó terméket gyártunk. A hagyomány, a gondosság és a termék végső előállításának minden egyes szakaszára való odafigyelés...
Portfólió (2)
Finnország, Turku
... Élelmiszer- és Olajellátó Cég, a Foratia Europe OU Ehető Olajokat És Fagyasztott Termékeket Szállít Több Mint 100 Országba Világszerte. Főként Európában, Afrikában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Dél-Amerikában És A Karib-térségben Vagyunk Aktívak. Szolgáltatásainkat És Termékeinket Az Alábbi Élelmiszerágazatokban Nyújtjuk Ügyfeleinknek: Gyártók, Áru Nagykereskedők, Élelmiszer-szolgáltatók És...
Portfólió (177)
Portugália, Guarda
1978-ban kezdődött a hagyomány egy kis kolbászműhelyben, ahol a termékeit az ősei által használt alapanyagokkal és a Guarda régióra jellemző kézműves módszerekkel készítette. Folytatjuk a belső-beirai régió hagyományait, így termékeik az ország északától dél felé, valamint a határokon túl is elismerésnek örvendenek.
Belgium, Aubel
1963 óta teljes választékot kínálunk ízletes felvágottakból, amelyek egyedi ízükről és mesterszakácsaink tudományáról ismertek. A sonkától a véres hurkáig, a pástétomokon és a nyers termékeken át összesen 9 nagy család alkotja ma a folyamatosan gazdagodó ízvilágot! Családi és kézműves tudásunk gyümölcseként felvágottaink 3 ízletes specialitáscsaládra oszlanak, amelyeket autentikus receptek...
Németország, Großhöhenrain
A Höhenrainer cég 100% tiszta pulykahúsból készült pulykakolbászt gyárt. Termékeink alacsony zsírtartalmúak, sok kiváló minőségű fehérjét tartalmaznak, és rendkívül ízletesek és sokoldalúak. Több mint 35 terméket kínálunk, amelyek német csúcsminőséget képviselnek családi hagyományból. A legmagasabb minőség és a teljes élvezet számunkra a középpontban áll. Ehhez csak a legjobb alapanyagokat...
Spanyolország, Ribarroja De Turia-Valencia
„1953 óta testreszabott megoldásokat fejlesztünk a húsipar, a Horeca szektor és a készételek támogatására.” Gondolkodunk és létrehozunk összetevőkeverékeket minden termékhez, alkalmazáshoz és gyártási folyamathoz, támogatva a húsipart nem csupán szolgáltatással. Fejlesztő üzemünk magas színvonalú gyártósorokkal van felszerelve, hogy kiváló fűszerkeverékeket, funkcionális összetevőket és...
Belgium, Sint-Niklaas
...A Cock's Vleeswaren egy belga top 3 gyártó a finom húsáruk (BBQ, felvágottak, ...), saláták és készételek terén.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda egy 30 éve a húsfeldolgozó piacon működő vállalat. Helyi kolbászokat, mint például a Mirandela-i Alheirát, a linguiçát és a salpicãót; Húsipari termékeket, mint a sonka, a sonka, a bacon és a füstölt lábszár; Élelmiszer-biztonsági rendszer bevezetése 1998 óta. ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat. PME Lider.
Belgium, Evergem
A Noyen egy családi vállalkozás, amely kolbászokat és friss készítményeket készít hentesek, vendéglátók, éttermek, élelmiszerboltok és szupermarketek számára. Helyi beszállítóink a legszigorúbb minőségi normákhoz kötődnek. A Noyennél már három generáció óta szenvedélyünk a finom hús és a kézműves receptek. Termékkínálatunkban megtalálhatók a lóhús kolbászok, fehér hurkák, grillezhető kolbászok, mini kolbászok, véreshurkák és lengyel kolbászok. Az elkészítmények terén kulináris különlegességeket kínálunk, mint például paella, Coq au vin és kuszkusz.
Egyesült Királyság, Birmingham
Az 1981-ben alapított Tasty Bake az Egyesült Királyság egyik vezető kolbászgyártója. A legújabb technológia és a legfinomabb alapanyagok felhasználásával a Tasty Bake egy sor IQF kolbászt és saveloyt (fűszerezett sertéskolbász, élénkpiros színű, amelyet általában az Egyesült Királyság hal- és chips üzleteiben szolgálnak fel, néha tésztában sütve. Íze hasonlít a szalámiéhoz) készít.
Portugália, Belas
A Beirã egy olyan vállalat, amely célja, hogy képviselje, népszerűsítse és forgalmazza a Beira Baixa régió kis termelőitől származó termékeket, mint például olívaolaj, sajtok, füstölt áruk, lekvárok és borok. Ezek olyan termékek, amelyek sok történettel és hagyománnyal rendelkeznek, és az ipari kézművesség tudásának sajátosságait tükrözik, így megérdemlik, hogy kiemelt helyet kapjanak a hazai és...
Spanyolország, Sant Feliu de Pallerols
A FONT-SANS egy családi vállalkozás, amely a legjobb száraz kolbászok szakértője. 1917 óta a Pireneusokban működünk, és csak a legjobb minőségű friss sertéshúst használunk helyi beszállítóktól, amelyet válogatott fűszerekkel és gasztronómiai összetevőkkel keverünk. A Pireneusok éghajlata lehetővé teszi a természetes szárítási folyamatot, amely autentikus ízt, aromát és textúrát biztosít. A FONT-SANS termékei egyenként kézzel ellenőrzöttek, garantálva ezzel a tökéletes ajándékot és egy kivételes gasztronómiai élményt.
Belgium, Herstal
A Jova egy olyan vállalat, amely prémium minőségű sertés- és marhahúsból készült főtt kolbászok és szalámik gyártására specializálódott. Fedezze fel termékeinket, a lengyel szalámitól a mini barbecue kolbászokig, beleértve a híres Krakowskát is, valamint azok sajátosságait, amelyek évek óta elismert minőségű termékekké teszik őket.
Nagyon Gourmand, két ínycsiklandó története: Armel és Emmanuel, két francia és mindenekelőtt ínycsiklandó barát! A jó termékek szerelmeseiként azt szerettük volna, hogy minél több emberrel megosszuk ezt, ezért kiválasztottuk a legjobb francia házakat minden specialitásban, a delikát termékektől a hentesáruig, beleértve a hentesboltot, a regionális sajtokat vagy a hagyományos süteményeket...
Spanyolország, Piedrahita-Ávila
Kolbász- és sonkagyár. Sonkák, csontozott és szeletelt. Vállak, hátsók, kolbászok és ibériai sertéshús.
Olaszország, Cremona
... mindegyik felbecsülhetetlen, mint a régi receptekben. A hosszú érlelés nap mint nap a "megfelelő távolságban" történik, hogy egy megkülönböztető illatot és ízt ajándékozzon a sózás és a kézi kötések révén. A napi minőségellenőrzések, a kiválóság iránti mániákus figyelem, a kiválasztott, magas minőségű olasz nemes húsok exkluzív választása. Értékes összetevők, amelyeket minden nap belefoglalunk...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play