Spanyolország, Torrent
...Piros Cékla A piros cékla koncentrátumot válogatott friss piros céklából nyerik ki. Fizikai módszerekkel koncentrálják és pasztörizálják, hogy intenzív, standardizált színt kapjanak. A betanin a színező komponens, és bár általában nem stabil magas hőmérsékleten, a Roha egy egyedülálló hőstabil piros cékla opciót kínál, amely több alkalmazásban is használható karmin helyettesítőjeként. Alkalmazások: Joghurtok, Cukrászati termékek, Fagylalt és Fagyasztott Desszertek, Gyümölcs előkészítmények, Epertej, Hús, Előre elkészített ételek...
Portfólió (31)
...ICE FRUTTI márkaként, Törökországban még új, Thaiföldön (Tava) Dondoraként ismert termékeket fejlesztünk, amelyeket bevásárlóközpontokban, turisztikai területeken, tengerpartokon és hasonló helyeken lehet értékesíteni. Ezen termékekhez szükséges berendezéseket gyártunk és franchise lehetőségeket kínálunk. Tava Dondorak gépeinkkel friss és valódi gyümölcsökből, aszalt gyümölcsökből, csokoládéból és más termékekből, az Ön ügyfelei által kívánt módon, 3 perc alatt készíthet természetes gyümölcsfagylaltot, így korlátlan ízválasztékot kínálhat.
Franciaország, Villefranche Sur Saône
...tej, fagylalt. Nem élelmiszer folyadékok: mosószerek, kenőanyagok ... Töltse le a Bib'up® Smart 2.0 TOP 180 brosúrát + további részletek Működés 3 lépésben Csap eltávolítása. A ciklus indítása: a tasak légmentesítése, számolás és töltés, injekció, végső ciklusban nitrogén fújás és átfújás. Csap lenyomása.
Portfólió (27)
Németország, Laucha
...Cremelikör 700ml, 15% Alk/Vol Tulajdonságok: • tisztán növényi alapú cremelikör „Baileys“ ízvilággal • krémes, könnyű állag • sokféle alkalomra fogyasztható: süteményekhez vagy teához, fagylalt vagy torta tetején, koktélok, réteges koktélok (layering) és long drinkek hozzávalójaként, sütéshez vagy egyszerűen csak magában • koleszterinmentes, laktózmentes, gluténmentes, szójamentes • vegán Összetevők: Víz, cukor, alkohol, kókuszolaj, borsófehérje, maltodextrin, természetes aroma, karamellcukorszirup, emulgeáló: monogliceridek (E471) Csomagolás: 700ml üvegpalack...
Portfólió (9)
Franciaország, Alfortville
...különösen válaszfalak kitöltésére és elveszett padlásterek kiöntésére. Nedves környezetben is használhatók, mivel a parafa nem vízfelvevő. Tiszta expandált parafa granulátum 3/10 mm szemcsemérettel. 100%-ban természetes és ökológiai termék. Könnyen újrahasznosítható és újra felhasználható. Korlátlan élettartam. Nem rothadó. Kémiailag semleges. Sűrűség /- 65 kg/m³. Csomagolás: 250 l-es zsákok = /- 17 kg (4 zsák = 1 m³).
Portfólió (200)
Olaszország, Montelibretti
...Az Ice cream egy kozmetikai gél, amely magas mentoltartalommal rendelkezik, így erős „jég” hatást gyakorol a bőrre. Ideális sportolók számára, mint utólagos fáradtságcsökkentő. A természetes molekula magas százalékának és a metil-szalicilátnak köszönhetően az Ice cream hasznos, amikor szükség van jég alkalmazására vagy kellemes frissesség, megkönnyebbülés érzésére, akár sporttevékenység közben...
Portfólió (4)
Hollandia, Rhenen
...bors, kakaó, édeskömény vagy a saját kedvenc gyógynövénye/fűszere. Minden bevont mandula tökéletes snacknek vagy összetevőnek széleskörű alkalmazásokban, mint például fagylalt, gabonafélék, csokoládé, energiaszeletek, nugát, péksütemények, saláta/zöldség feltét stb.
Portfólió (9)
Lengyelország, Warszawa
... - masszák, krémek, fagylalt variálásához - 20-30% margarin hozzáadásával való aerálás után, pl. rétegezett ostyákhoz Ezek a krémek ellenállnak a hűtésnek és fagyasztásnak - állaguk visszatér eredeti állapotukba.
Portfólió (1)
Olaszország, Coriano
...Több mint 100 ízű fagyit készítünk, beleértve a Gourmet (sós) ízeket is. "Úgy döntöttünk, hogy a fagyit kizárólag természetes alapanyagokkal 'főzzük', visszaadva nektek az elveszett autentikus ízeket."...
Portfólió (1)
Görögország, Heraklion
...Gránátalma lé üledék 100% természetes bio gránátalma lé fagyasztott formában. Az egyszerű gyümölcspréselési módszerrel készül, és az a üledék (üledék), amely a tiszta természetes léből keletkezik és elválik. Konzerválószerek, cukor, víz, színezékek vagy aromák hozzáadása nélkül. Felhasználás: cukrászat, édességek, szirup, lekvár, fagylalt stb. Csomagolás: 10l...
Portfólió (8)
Egyesült Királyság, Birmingham
...tésztákhoz és tésztákhoz. Kiváló tápérték, mivel gazdag kalciumban és B12-vitaminban. A tapioka keményítő különböző ételekben alkalmazható: 1. Levesek, szószok és öntetek 2. Sült termékek, pl. Péksütemények és piték 3. Extrudált ételek 4. Főtt húsok 5. Fagylalt és fagylalt tölcsér gyártása 6. Tészták és tészták Megjelenés: Szabadon folyó krémfehér por...
Törökország, Malatya
...Törökország a legnagyobb mogyorótermelő, amely kiváló E-vitamin forrás, jó élelmi rost, réz, mangán és Omega 9 forrás, és jelentős egészségügyi előnyökkel bír. A mogyorók ropogós textúrája és íze kellemes a dió- és gyümölcskeverékekben. Ennek a diófélének a kissé keserű íze tökéletesen illik az édes és csokoládés receptekhez. A mogyorók alkalmasak csokoládé, péksütemény, keksz, fagylalt készítésére, valamint snackként való fogyasztásra. Eredet: Törökország Csomagolás: 10 kg, 20 kg vákuumzsák Méret: 9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm, 14 - 16 mm...
ufs.country_names.UG, Kampala
...Mennyiség és árképzés MOQ: 0,5 kg Minta biztosítva: (A vevő által fizetve, DHL vagy gyorsabb módon küldve) FOB ár: 220 USD/kg Ellátási képesség: 10 tonna/év Fizetési feltételek: TT átutalás, Paypal 70% rendeléskor, egyenleg a szállítás után Műszaki adatok: Termék neve: Ugandai vanília rudak Hossz: 14m-17cm Nedvesség: 20%-25% Vanillin: 1,4%-2% Alkalmazás: Fagylalt, sütés, főzés Tudományos...
Portfólió (2)
Franciaország, Yssingeaux
... szakértelme, a gyártási folyamatok technikai szempontjai, az alkalmazási típushoz való alkalmazkodás, vagy akár nyersanyagok és természetes megoldások fejlesztése. A szoros kapcsolat a K+F, a Kereskedelmi és a Marketing csapatok között lehetővé teszi számunkra, hogy előre lássuk a francia és nemzetközi piacok trendjeit, hogy innovatív termékeket kínálhassunk, amelyek megfelelnek a fogyasztók elvárásainak.
Portfólió (55)
Belgium, Francorchamps
... eredetiséggel vetekszik. Kiváló minőségű alapanyagok, tej és tejszín a farmról, ezek az összetevők a természetes és valódi ízért. Minden ízt egyedi igények szerint készítünk el, amelyeket a sok ötlettel rendelkező séfek rendelnek, de gyakran nem rendelkeznek a megfelelő felszereléssel. Minden formátumban gyártunk edényeket, egyéni desszerteket, tortákat és szeleteket, legyen szó fagylaltról, sorbetről vagy bavarois-ról, a választék határtalan. Több mint 200 íz, nehéz néhány sorban mindet felsorolni! A legjobb, ha megkóstolja őket.
Portfólió (90)
Olaszország, Bertinoro
...hamarosan a kézműves fagylalt mesterek referenciahelyévé vált. A cukrászati részleg néhány évvel később alakult meg. A BABBI pozicionálása azonnal távol állt a már gazdag tömegpiacoktól, és az "egyedi és megismételhetetlen cukrászati különlegességek" létrehozására összpontosított nemes, keresett, természetes alapanyagok felhasználásával és hosszú, gondos kézműves feldolgozással. Ebből az elvből születtek a Bécsi Waferek és a Waferini, amelyek ma már világszerte ismertek és elismertek.
Olaszország, Bonate Sopra
...adalékanyagok, pigmentek és egyedi keverékek fejlesztésére, valamint bármilyen por alakú termék gyártására és csomagolására harmadik fél számára.</p><p>Foglalkozik kakaóval, csokoládéval, édesítőszerekkel, tartósítószerekkel, természetes színezékekkel, természetes illóolajokkal a konzervipar számára, kazeinátokkal, por alakú italporokkal, édesítőszerekkel, sűrítőkkel és kémiai savanyítószerekkel, fagylalt alapokkal, vanillin, zsírszegény tejporral és citromlével.</p>...
Olaszország, Segrate
... tulajdonságokkal természetes fagylalt, vegán fagylalt, bio fagylalt, tökéletes félfagylalt, vegán félfagylalt, cukormentes félfagylalt, laboratóriumainkban kifejlesztett termékek, amelyek alkalmasak fagylaltozók és cukrászdák számára, bavaresi krémfagylaltok és félfagylaltok 30 gramm/liter pasztázott alapokhoz, természetes esszenciális aromák fagylalthoz és félfagylaltokhoz.
Belgium, Uccle
... tanúsítványt 95%-os bio összetevőből adják ki. Semmiféle mesterséges anyagot nem használnak, mint például porok vagy kémiai adalékok. Nem használunk kivonatokat vagy ízesítőket, még ha természetes eredetűek is, nem alkalmazunk mesterséges levegő hozzáadást a fagylaltban, nem használunk semmiféle helyettesítő terméket, és elkötelezettek vagyunk a prémium minőség megőrzése mellett.
Bulgária, Sofia
Gyártó vagyunk prémium fagylaltok számára az élelmiszeripar és a kiskereskedelem területén. Az Arcobaleno márkánktól különféle fagylalt ízeket kínálunk szállodák, éttermek és kávézók számára, valamint olasz fagylalt desszerteket (tortákat). Emellett gyártjuk a Coppa della Magát: az egészséges, ízletes és díjnyertes, 100%-ban természetes fagylaltot, amely cukormentes (helyette stevia természetes édesítőszerrel) és gluténmentes.
Belgium, Weelde
A Van Gils egy családi vállalkozás, amely már sok éve aktívan foglalkozik ízletes fagylaltok, mousse-ok és bavaroi desszertek készítésével. Nagy szereplővé nőtte ki magát az egészségügyi piacon és a vendéglátásban, de a vendéglátóiparban is aktív. Egy finom fagylalttól kezdve egy ínycsiklandó bavaroi hétvégi kupáig, a Van Gils mindent elkészít! A cég egyik erőssége az eredeti tematikus desszertek készítése különféle ünnepekhez. Ezt mindenképpen látnod és megkóstolnod kell! Cukormentes desszertjeinkhez a természetes édesítőszer, a Stevia kerül felhasználásra.
Németország, Bergheim
A GEBAS cég az Ön kompetens partnere a fagylalt, vendéglátás és csomagolás területén. A változatos termékkínálatunk az élelmiszer szegmensben többek között 100 % természetes gyümölcspüréket és tej alapú termékeket (Pulisano) tartalmaz, valamint a hagyományos fagylalt alapanyagokat, mint a Stracciatella, Amarenkirschen, dió- és vaníliapaszták, dekorációs szórók és feltétek. A cukor alapanyagok...
Portfólió (24)
Németország, Hamburg
...agave és mások szintén részei termékportfóliónknak. Látogasson el a www.carriere.de weboldalra további információkért. Aromák, vízfázisok, CPOO, D’Limonene, helyreállítási rendszerek THUMS UP® a Carrière GmbH bejegyzett védjegye. E név alatt forgalmazzuk prémium aromáinkat a gyümölcslé-, fagylalt-, péksütemény-, lekvár- és vízipar számára. Ezek az aromák 100%-ban természetes FTNF...
Portfólió (6)
Németország, Stadtoldendorf
... állítani, rövid szállítási határidőkkel és minimális rendelési érték nélkül. "Méretezett" fejlesztések a kis igényekhez is! A termékpalettánk: Aromák az élelmiszeripar és a gyógyszeripar számára, élelmiszerszínek és színező élelmiszerek, illóolajok és kivonatok, szeszesital alapanyagok, gyümölcs-, zöldség- és tojásporok – clean label, természetes vagy természetazonos. A vásárlóink...
Portfólió (9)
Olaszország, Mazara Del Vallo
... technológia, a hagyomány és a jövő, a szenvedély és az innováció között. A vállalat által megcélzott szektorok közé tartozik a borászat (édesítés, dúsítás és pezsgősítés), az élelmiszeripar (lekvárok, fagylalt, kelt tészták), valamint a kozmetika (prémium természetes kozmetikumok) és a nutraceutika (dextróz és fruktóz táplálékkiegészítéshez). A kínált termékek között szerepel: - kristályos...
Portfólió (5)
Olaszország, Roma
... tanfolyam: Az 1. szintű tanfolyam azok számára készült, akik először lépnek be a fagylaltkészítés világába, és szeretnék elsajátítani az alapvető technikákat egy minőségi fagylalt elkészítéséhez. A tanfolyam időtartama: 40 óra (5 nap, napi 8 óra). Ár: 550,00 euró, áfával együtt. Fagylaltkészítő második szintű tanfolyam: A 2. szintű tanfolyam azok számára készült, akik már elvégezték az első szintet...
Spanyolország, Malgrat De Mar
Alemany, SA egy 4. generációs családi vállalkozás, amely fagylaltok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Jelenleg termékeinket két részlegre osztjuk, figyelembe véve a különböző fagylalt típusok jellemzőit. Egyrészt, a Horeca Fagylaltok és Desszertek részlegünkből készítjük az Alehop fagylaltokat. Ez egy gluténmentes fagylalt, amely nem tartalmaz pálmaolajat, természetes színezékekkel...
Olaszország, Caltagirone
A Zagara cukrászda a megfelelő választás mindazok számára, akik ízletes édességekre vágynak, amelyeket természetes összetevőkből készítenek. Ünnepi torták, büfé sütemények és még sok más, bármilyen eseményhez. Olaszországban és külföldön értékesítjük tipikus szicíliai termékeinket: Mandulás sütemények, színes sütemények, kézműves kekszek és még sok más. Catering szolgáltatást kínálunk az ünnepségekhez, emellett péksüteményeket is ajánlunk. Gyere és kóstold meg barátaiddal az Apericena-t, mindig udvariasságot és szakértelmet találsz nálunk. Látogass el a weboldalunkra és foglald le az eseményedet!
A Kumbetli Tarim Urünleri a török mogyoró exportőre és gyártója. Természetes és feldolgozott mogyorót szállítunk a nemzetközi piacokra az alábbi iparágak számára: Pékség, Cukrászat, Fagylalt, Snack Élelmiszer. Termékeink: Természetes Mogyoró Magok, Blansírozott Mogyoró Magok, Pörkölt Mogyoró Magok, Szeletelt Mogyoró, Kockázott Mogyoró, Mogyoró Paszta, Mogyoró Liszt, Héjában lévő Mogyoró. Levante és Giresun minőségű mogyorónk van. Mindenféle csomagolás elérhető. Széles választékban kínálunk természetes mogyorót és feldolgozott mogyorótermékeket kereskedelmi és ipari ügyfelek számára.
Olaszország, Caltanissetta
... osztályú gyümölcs. Ebbe a keretbe tartoznak a hagyományos ízek és az új termékek, amelyeket az évek során fejlesztettünk ki bárok, cukrászdák, éttermek, catering szolgáltatók és szállodák számára. A kezelt termékek: kézműves fagylalt 3 kg-os tégelyekben; kézműves fagylalt alap (UHT) Bag in Box (különböző ízekben), amely kész a keverésre, szobahőmérsékleten 12 hónapig eltartható; kész alap soft fagylalthoz; kávékrém, citromos granulátum jégkészítőhöz; sorbetek, trüffel, egyadagos félfagylaltok és parfaitok a HO.RE.CA. szektor számára.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play