Olaszország, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geográfiai Jelzés: Termelési terület: Emilia Szőlőfajta: Lambrusco Alkoholtartalom: 8 % vol. Szín: rubin vörös Aroma: vinoso és gyümölcsös Íz: édes, kellemes és harmonikusan élvezetes Párosítás: vörös hús, vad Szervírozási hőmérséklet: 18°-20° C.
Portfólió (4)
Görögország, Kiato Korinthias, Peloponnese
... lisztet használunk, amelyet Görögországban termesztenek, a műhelyünkben gyúrunk és szárítunk. "• Kiválóan illik egy különösen sült hús vagy hal mellé. • Fő összetevője lehet egy hideg zöldsalátának. • Ideális vegánok számára • Ideális gyermekeknek...
Portfólió (3)
Németország, Hamburg
...Kategória: Hús fűszerkeverékek Íz és aroma: fűszeres-csípős Ez a csípős keverék húsok bedörzsölésére vagy pácolására használható. Remekül alkalmas ketchup fűszerezésére, chili con carne-hoz és csípős pörkölthöz. Összetevők: őrölt chili, darált chili, fokhagymagranulátum, koriander, ínycsiklandó paprika Allergiásoknak szóló figyelmeztetés: Nyomokban tartalmazhat héjas gyümölcsöket, földimogyorót, szezámmagot, mustárt és zellert. Tartalom: 27 g fehér fémdobozban...
Portfólió (24)
Spanyolország, Alcobendas
...Iberiai 50% fajtájú Cebo de Campo Lombo A termék az Iberiai Sertés egyik két Lombojából származik, amelyet sóval és kiváló minőségű paprikával ízesítettek. Az egyik legősibb és legértékesebb felvágott, amely megkülönböztető ízéről, színéről, textúrájáról és zsíros átszövéseiről ismert. Intenzív íz. Nagyon ajánlott. Súly: 1 kg-tól 1,3 kg-ig. Származás: Salamanca...
Portfólió (10)
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Franciaország, Saint Christol De Rodières
...99 % Organikus fehérbor ecet* - 1 % Trüffel íz* *Organikusan termesztett szőlőből készült borból készült Fogyasztási javaslat: Salátaöntet, fehér hús, libamáj és hal. Ez a termék 25 cl-es üvegben, 3-5-10 literes kiszerelésben és 220 literes hordóban is elérhető.
Portfólió (132)
... szerinti tápanyagellátás felnőtt macskák számára Receptúra koncepció: hal, hús, belsőségek, rákfélék, ásványi anyagok Kiegyensúlyozott kalcium-foszfor arány 1,2 : 1 Gabonamentes Mentes mesterséges ízesítőktől, színezékektől és tartósítószerektől A Hering, rák és csirke íz 200 g, 400 g és 800 g konzervben kapható Multiprotein: Állateledel Gondosan válogatott nyersanyagokból készült: Állateledel Igény szerinti tápanyagellátás felnőtt macskák számára: Állateledel...
Portfólió (7)
Franciaország, Rabastens De Bigorre
... be a címkézett sertéshúst, amely a Label Rouge húsairól ismert. A sikerünk kulcsa: az íz, az ízek egyensúlya és a vonzó textúra! Generációról generációra átadott tudással a termékek a legtisztább hagyomány szerint készült receptek alapján készülnek. A vállalat büszke arra, hogy természetes termékeket kínál fogyasztóinak. 2021 óta a Conserverie du Sud megszerezte az IFS 8. verzió szerinti tanúsítványt. Az IFS FOOD egy nemzetközi referencia, amely lehetővé teszi a termékek és folyamatok biztonsági és minőségi megfelelőségének értékelését.
Portfólió (27)
Olaszország, Castellamare
... hagyományos gyakorlatokat, ellenállva a globális standardizációnak. Kínálunk egy gondosan válogatott választékot gasztronómiai különlegességekből és kézműves termékekből, amelyek garantálják az egyedi élményt, amely tükrözi az olasz életstílust, a jólét és az íz szinonimáját. Olaszország északi és déli részéből, minden termék a katalógusunkban a története, minősége és a területhez való kapcsolata...
Portfólió (26)
A HAZAI SZÁRAZ FŰSZERES MARHAHÚS (BEEF JERKY) 100%-ban magyar eredetű, sovány marhahús combjából készül, amelyből eltávolították az összes zsírt, csíkokra vágták, majd megszárították, így megakadályozva a romlást. Ez a szárítás általában só hozzáadását is magában foglalja, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését a húsban, valamint fűszereket a jobb íz érdekében, mielőtt eltávolítanák a nedvességet. A „JERKY” szó a charki szóból származik, amely az észak-amerikai őslakosok Quechua nyelvéből ered, és „szárított, sózott hús”-t jelent.
Németország, Ronshausen
...Az 1950-es évek óta a Kraus név a hús- és kolbászspecialitások kézműves, magas minőségét jelenti. A vállalatot már a harmadik generáció, Dennis Kraus irányítja. Mi sem zárkózunk el a mai kor újításaitól és innovációitól, új utakat járunk be az internetes bolt és az automaták révén, ahol 24/7 vásárolhatsz. Ami "régi" maradt, azok a receptek és a jó íz. "Fenntartható módon termelünk frissen...
Görögország, KALAMATA
Hagyományos falusi kolbász és szalonna. Több mint 70 éves hagyomány, három generációs hentesmesterek. Kolbász narancssal, aszalt paradicsommal, póréhagymával, csirkével, marhahússal, főtt, szalonnás. 80%-85% friss hús, sertés vagy marha vagy csirke, fűszerek, gyógynövények, fűszerkeverékek. Minőség, hagyomány, erős íz, aroma. Minden termékünk friss húst és 100% tiszta alapanyagokat tartalmaz.
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva...
Portfólió (9)
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Portugália, Leiria
... természetes bél használatával egyedülálló íz elérését teszik lehetővé. A húskészítmények portfóliójába való bevezetésével új márkát hoztunk létre - MANDUCA ®, ahol különféle termékeket kínálunk, mint például: Rizses Hurka; Farinheira; Negrito; Salpicão; Füstölt Has; Sonka; Friss Kolbászok és Merguês; Nyársak; Roti; Házi Kolbász. Mindig hűek maradunk a kézműves gyártási folyamatokhoz és a nyersanyagok...
Lengyelország, Dębno
Az Izmir egy kebabgyártó, amely több mint 35 éve működik a húsiparban. A cég 100%-ban magyar tőkével büszkélkedik, és a piacon eltöltött évek lehetővé tették számára, hogy tapasztalatot gyűjtsön, aminek köszönhetően a szektor vezető pozíciójába került. A kebabgyártó különböző íz- és térfogatkonfigurációkban kínál húskeverékeket, azonban a keverék összetevői az ügyfél preferenciái szerint is testreszabhatók. A kínált termékek magas minőségét számos minőségi tanúsítvány igazolja, például a PL32100301WE.
Lengyelország, Pelplin
... pofa szószban, - pástétom, - felvágott, - hús szószban. Néhány termék fóliában, konzervben és üvegben van csomagolva. Ennek köszönhetően ízletes finomságainkat utazásra is magunkkal vihetjük. Gondoskodunk a termékek minőségéről, és nem használunk rákkeltő anyagokat a gyártás során, ami sajnos sok más húsüzemben előfordul. Minden itt bemutatott termékünk 99%-ban sertéshúst tartalmaz. Bátran lépjen kapcsolatba velünk – Michna Food, Pelplin.
Franciaország, Etaules
...valamint jól meghatározott ízre tegyenek szert. - Különleges királyi osztrigáink: egy prémium termék, amely minden figyelmünket élvezi: a világos vízben nagyon alacsony sűrűség, specifikus hidraulika, és bőséges táplálék biztosítja a kivételesen sűrű hús megszerzését, amely sós, majd édes ízt ad, nagyon hosszan a szájban. Kiemelkedő egyensúly a lágy és a sós íz között.
Németország, Waldstetten
... hagyományos tésztakészítésre, nyugodtan lemondhat a vegyipar úgynevezett vívmányairól. Így a tésztánkban nem találhatóak vegyi adalékanyagok vagy sütőanyagok nyomai. Természetesen a feltétek alapanyagaival kapcsolatban is hűek maradunk a minőségi filozófiánkhoz. Természetes, hogy nálunk csak a legjobb paradicsomok kerülnek a szószba, és hús- és haltermékeink megfelelnek a csillagos éttermek minőségi követelményeinek... és konzervgombát hiába keresne a termékünkben.
Franciaország, La Jaille Yvon
... kategóriájában a legjobb íz - Figyelemre méltó textúra - Kevesebb mint 10 természetes és funkcionális összetevő - Nincs adalékanyag és tartósítószer - Francia Michelin-csillagos séfek által ajánlott Termékeink: - Különböző grammázású burgerek - Tömeges darált hús - Húsgombócok - Merguez, chorizette, - Kolbászok, fűszeres, antillai colombo, burgundi, indiai curry, baszk.. - Készítmény, Két textúrában...
Portfólió (5)
Portugália, Torres Vedras e Matacães
A hús exportjának erős aktivitása miatt, más élelmiszer beszállítókkal együttműködve, elkezdtük más, bizonyított minőségű termékek, például kekszek, gyümölcsök, lekvárok, befőttek és egyéb termékek exportálását, amelyek kiváló minőségben jutnak el a fogyasztók asztalára, a íz és az élelmiszerbiztonság garantálása érdekében. Brazíliából különböző országokba, most már európai központtal is...
Németország, Dahme
... stabilitását, valamint a magas szintű szolgáltatást és az egyedi megközelítést. SZAKSPECIALIZÁCIÓNK Burgonya textúra Rugalmasság Emulgeálás A végtermék szilárdsága Száraz szeletelés Végtermék hozam Alternatívák állati termékekhez Íz Szinerézis megakadályozása Receptúra költségcsökkentés Minőségmegőrzési idő meghosszabbítása Termelési selejt megelőzése Visszáru csökkentése Hal érlelés Tárolási...
Portfólió (1)
Portugália, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
...pataniscas és quiche-ek. Választhat a malac, csirke, farinheira, hús, szója, zöldségek, spenót, gomba, garnélarák, tonhal, tőkehal, vegyes és egyéb ízek közül, amelyek elérhetők weboldalunkon. Látogasson el hozzánk, és kényeztesse magát termékeinkkel.
Portfólió (4)
Belgium, Lummen
...Üdvözöljük a Coenen & Co-nál Lummenben, az Ön megbízható minőségpartnerénél hús- és sajtermékek terén. Az íz és frissesség iránti szenvedéllyel kiváló minőségű húskészítményeket állítunk elő. Tapasztalt cégünk minden terméket biztosít, hogy ügyfelei felejthetetlen ízélményben részesüljenek. A legfinomabb termékeket kínáljuk, különösen versenyképes árakon. Ezen kívül rugalmas szolgáltatást...
... minden ételét a legvadabb fűszerünkkel. A Madagaszkári fahéj híres a kiváló minőségéről! Ez egy határozottan prémium termék, amely nagy ízfinomsággal rendelkezik, hogy finoman ízesítse ételeit és desszertjeit. A sokféle létező változat közül a Madagaszkári vanília messze a legkiválóbb! Különleges íz- és illatjegyeivel a Madagaszkár sziget egyedi terroirját tükrözi. A Madagaszkári szegfűszeg, az...
Portfólió (1)
Franciaország, Pamiers
... Franciaország-szerte. Húsipari alkotásaink, specialitásaink utaztatása, tudásunk és minőségi követelményeink megosztása – ez a családi hitvallásunk. Töltsön el több száz kilométert Ariège-től, és találja meg, ami elbűvölt minket: íz, tudás, minőség és követelmény! Mindez a disznó köré épül, amely a mi egyedi húsunk, exkluzív alapanyagunk. Elköteleződés egy célzott, francia és regionális termelés mellett. Számunkra ez további garancia a minőségre.
Belgium, Veurne
... révén a De Beauvoorder, amely eredetileg kézműves pástétom készítő volt, az évek során egy teljesen finomított termékpalettát fejlesztett ki. Emellett széles választékban kínál főtt sonkákat, sózott termékeket, szárnyasokat és főtt kolbászokat. A középpontban a minőség, az íz, a kulináris kreativitás és a frissesség áll. A frissesség, a De Beauvoorder egyik fő zászlóshajója. Nemcsak kiváló friss alapanyagokat használnak, hanem lehetőség szerint rendelésre is gyártanak, ami végső soron a termék javára válik.
Franciaország, Villefranche De Rouergue
1962-es alapítása óta a SACOR vállalat a Franciaország délnyugati részének száraz húsáruira specializálódott. A SACOR hagyományos és regionális receptek alapján készült élelmiszereket kínál. A cég száraz kolbászt, száraz szalámit, felvágott tálakat, chorizót, száraz sonkát, coppát, pancettát, szalámit, füstölt hasaaljat stb. kínál. A vállalat elkötelezett a transzparencia és az íz kiválósága mellett.
Spanyolország, Serón
...Jelenleg úgy döntöttünk, hogy egy lépéssel továbbmegyünk a kiválóság elérése érdekében. Ehhez egy olyan hagyományos termékhez, mint a sobrasada, hozzáadtunk egy kincset a hegyünkből: a mézet. A Mézes Sobrasada, legyen az édes vagy csípős, kifinomult íze senkit sem hagy közömbösen. Hasonlóképpen, két új terméket is bevezettünk: Narancsos Kolbász és Mazsolás Kolbász Pedro Jiménez borral. Két nagyon különleges íz, amelyek újdonságnak számítanak a palettán. Kétségtelen, hogy ezek a három ínycsiklandó termék kiemelkednek a piacon a hagyomány és az innováció ötvözésével; vagyis az exkluzivitásukkal.
Olaszország, Busto Garolfo
A Rondanini, több mint 95 éves története alatt, egyszerű húsfeldolgozó üzemből igazi élelmiszeripari vállalattá alakult. A gyártási technikák innovációs folyamata és a modern szeletelő- és csomagolóberendezések bevezetése egyáltalán nem befolyásolta a cég hűségét a hagyományos receptekhez, amelyek a sikerét, még külföldön is, meghozták. Éppen ezért a Rondanini olyan terméket kínál ügyfeleinek, amely ipari jellegű, kiváló organoleptikus tulajdonságokkal és rendkívül magas minőségi standardokkal rendelkezik, de mégis megőrzi a „régi íz” megkülönböztető jellegét.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play