A Swoszowice-i Húsüzem egy családi vállalkozás, amelyet Władysław Mraz alapított a 20. század 30-as éveiben. 1945 után jogtalanul elvették a tulajdonostól, és átadták a Községi Mezőgazdasági Szövetkezetnek. A vállalat visszaadása a családnak 1989 áprilisában történt. Azóta a Swoszowice-i Húsüzemet két társaság, Adolf Mraz és Krzysztof Kowalczyk vezeti. 1995 óta a fő termelési tevékenység a Myślenicka utca 132 és 132a szám alatt zajlik. Az üzem mellett található egy bolt, ahová szeretettel várjuk a látogatókat kóstolásra és friss felvágottak, valamint hús vásárlására.
Hollandia, Waddinxveen
Kiváló minőségű hús, delikát termékek, Big Green Egg, Weber grillek és kapcsolódó termékek értékesítése. A Beef Exclusief.....a tökéletes példa egy túlságosan elhúzódott hobbira. A főzés, a grillezés és minden, ami ezzel jár, a mi nagy szenvedélyünk. Egy egész este kellemes étkezés családdal és barátokkal, lehetőleg gyönyörű időben a szabadban, ez teszi az életet még szebbé? És pontosan ez az...
Horvátország, Petrinja
A tapasztalat, elkötelezettség és a termékminőség iránti szenvedély teszi a Gavrilović húsfeldolgozó ipart olyan különlegessé. Mióta a fiatal és kalandvágyó iparosok – Ivan, Mate és Stjepan Gavrilović testvérek – modern gyárat alakítottak ki a petrinjai városban, a Gavrilović család generációi adják tovább a kiválóság receptjét: a hagyomány tiszteletének és a korszerű technológia ideális...
Franciaország, Laguiole
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat. A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb. A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat is kínál.
Portfólió (2)
Az ITAL-MEAT sózott, pácolt és füstölt húsárukat gyárt, és emellett az olasz és spanyol specialitások szeletelésére és csomagolására is specializálódott.
Franciaország, Nogent Sur Oise
...A SALAISONS JOUVIN gyára Nogent-sur-Oise-ban évente 2700 tonna sertéshús alapú terméket gyárt, tiszteletben tartva a hagyományokat, hogy egyedi ízt kínáljon és megfeleljen a legnagyobb forgalmazók követelményeinek. Francia chorizo szakértőjeként ez a "Made in France" sertésfeldolgozó termelés folyamatos minőségellenőrzés alatt áll. A Nogent-sur-Oise-i gyárunkban készült francia chorizo egy...
Ausztria, Irnfritz
Húsüzlet és vágóhíd: Cégünk gyökerei 1917-re nyúlnak vissza. Azóta Irnfritzben működik egy hentesüzlet. 1977 júliusa óta irányítjuk a vállalkozást. Húsüzletünk jelentős fellendülésen ment keresztül, amikor 1980-ban elkezdtük a tejhasznú borjak nevelését és értékesítését. 1992-ben egy új termelőhelyet építettünk a kolbászgyártás számára, így ezt a területet is bővítettük.
Belgium, Eernegem
... Nyugat-Flandriában, Kelet-Flandriában és Zeeuws-Flandriában. Már 30 éve büszkék vagyunk a Vleeswaren Steen erős szolgáltatására és kiváló minőségére. A filozófiánk? Széles választékú minőségi termékek, amelyek megfelelnek a legszigorúbb higiéniai és biztonsági normáknak, minden termékcsoportban megfelelő ár-érték arány mellett. Képviselőinkkel és egy dinamikus reklám- és támogatási csomaggal együtt arra törekszünk, hogy elégedett és hűséges fogyasztókat nyerjünk.
Belgium, Liège
A „Les Cochonnailles” cég a liège-i reggeli piac magánterületén található. A cochonnailles célja, hogy személyre szabott szolgáltatást kínáljon ügyfeleinek, kiemelve a szolgáltatást, a választékot és a kiváló ár-érték arányt a felvágottak, a szalámik, a sajtok, a konzervtermékek, a prémium élelmiszerek, a csomagolások, a fagyasztott élelmiszerek és a tisztítószerek terén. Ügyfeleink számára napi...
Belgium, Kapelle-Op-Den-Bos
A mi kenőkolbászainkat két gyártó készíti. Először is, itt van a belga Sanpareil, a második gyártó pedig az Alimpex Maso s.r.o., amely Prága közelében, Dobřejovicében található. Az együttműködés ezen két céggel már 2005-ben megkezdődött, és 2010-ben a Sanpareil végül az ALIMPEX FOOD a.s. csoportba került. Manapság mindkét gyártó szorosan együttműködik, és szinte egész Európába, valamint néhány államba exportálnak.
Franciaország, Villeneuve Les Bouloc
...A Maison Garcia elsősorban a szenvedély története, szenvedélyes emberekről szól. Szenvedélyes a jól végzett munka iránt, szenvedélyes az emberi kapcsolatok iránt, szenvedélyes, ahogyan Gilbert és felesége, Jeanine volt, amikor 1961-ben úgy döntöttek, hogy megnyitják boltjukat a gyönyörű Castelnau d'Estretefonds falucskájának szívében. Szép vállalkozás, ahol Asszony minden energiáját beleadja, hogy kiemelje Úr hentes tehetségét. A kaland folytatására nevelve, a két testvér, Gérard és Guy, 1979-ben és 1985-ben csatlakozik a családi vállalkozáshoz, miután a szakma legjobb mestereitől tanultak.
Franciaország, Montfort En Chalosse
1982-ben alapították a FOIE GRAS DE CHALOSSE szövetkezetet, amely ma 80 termelőt tömörít. A helyi hagyományok megőrzésére, a tudásuk értékének megőrzésére és termékeik minőségének javítására törekedve a tenyésztők 1999 óta elkötelezték magukat a Label Rouge kezdeményezés mellett. Minden állat szabadban nevelkedik, kukoricával hizlalják őket közös legelőkön. Legalább 104 naposak, amikor belépnek a szövetkezetbe. A FOIE GRAS DE CHALOSSE szövetkezet libamájakat, gyomrokat, konfitált húsokat, mellfiléket, szárnyakat, rillette-t, terrine-t és libapástétomokat gyárt.
Belgium, Groot-Bijgaarden
Ügyfeleinknek egy széles, de kifinomult választékot kínálunk körülbelül 5000 gondosan válogatott ínycsiklandó húsáru, catering termék, savanyú káposzta specialitás és sajt között.
Olaszország, Caltrano
...A Sant'orso Húsgyár Calltrenóban található, Vicenza megyében, az Asiago-fennsíkon. OGM-mentes, tejtermékek nélküli, gluténmentes és allergének nélküli kolbászokat gyártunk. Termelésünk egy teljes választékot kínál édes és csípős kolbászokból, valamint széles választékban kínálunk nyers és főtt szalonnákat, mindegyiket úgy formázva, hogy a felhasználás során a legjobb eredményt nyújtsa. Kérjük, látogasson el weboldalunkra: www.salumisantorso.it...
Belgium, Diest
Szárnyasok és specialitások, hideg elkészítések, nagyvad, kisvad.
Belgium, Veurne
A Ter Beke egy innovatív belga friss élelmiszeripari csoport, amely széles választékot kínál minőségi friss élelmiszertermékekből és kapcsolódó szolgáltatásokból számos európai országban. Ma elsősorban a finom húskészítmények és a hűtött készételek gyártására és értékesítésére specializálódtunk, 7 ipari telephelyről Belgiumban és Hollandiában. A Ter Beke-nél körülbelül 1.650 munkatárs dolgozik. A Ter Beke 1986 óta van jelen az Euronext Brüsszel tőzsdén, és 2014-ben 399,7 millió eurós árbevételt ért el.
Franciaország, Captieux
Több mint 20 éve a FALIERES NUTRITION vállalat az élelmiszeripari termékek gyártására és csomagolására specializálódott, hogy táplálja az embert „nomád” helyzetekben. A cég így készételeket készít sportolók, kalandorok, katonák, sivatagi, óceáni vagy hegyi expedíciókon részt vevő személyek számára. A FALIERES NUTRITION emellett étkezési csomagokat is kínál vészhelyzetek és szociális segítségnyújtás céljából.
Spanyolország, St Pere de Riudebitlles
A Casa Boix-nál a legjobb húsokat válogatjuk ki, és korlátozott mennyiségben állítjuk elő őket, hogy megőrizzük a minőséget és a folyamatok lassú ritmusát. Így garantáljuk a természetes és autentikus elkészítést, ahogyan azt régen tették. Az eredmény: puha, ízletes termékek, páratlan ízvilággal, amelyek mindenki számára alkalmasak, mivel glutén- és laktózmentesek.
Franciaország, Laguiole
A CONQUET Ház az Aubrac gasztronómiai hagyományaira specializálódott. A Ház így sonkákat, konzervéket és számos hústerméket, valamint tiszta Aubrac fajtájú marhából, sertésből, Aveyron-i borjúból és bárányból készült specialitásokat állít elő. A vállalat emellett készételeket, belsőségeket, aligot-t és helyi sajtokat, mint például a tome-t is gyárt. A Ház által kínált készételek főként tripoux, töltött káposzta és aszalt szilvás aveyronnais farçous.
Olaszország, Borgo San Dalmazzo
Gombák, trüffel és különleges élelmiszerek...
Franciaország, Le Mas D'agenais
...A Lot és Garonne szívében, a gasztronómiai Dél-Nyugat területén, a Périgord és a Baszkföld között található családi vállalkozásunk arra törekszik, hogy életben tartsa a több évszázados kulináris hagyományt. 1956-ban alakultunk a Mas d'Agenais-ban, és elkötelezettek vagyunk az ősi minőség fenntartása mellett, a modern normák tiszteletben tartásával. Ma új, eredeti és szokatlan terrinákra specializálódtunk: csalánhegyes terrina, kis Agenais terrina szilvával, egy másik szárított paradicsommal és háromféle paprikával…...
...A magas pireneusi lábánál, három generáció óta a "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS megőrzi családunk régi tudományát, TOURNAY-ban, a XIV. századi régi bastidában. AZ AUTENTIKUSSÁG: válogatott liba- és kacsamájas, konfitált ételek. A TRADÍCIÓ: a konyha, amelyet már 1870-ben is kóstoltak a Lande birtokon. A MINŐSÉG: gasztoni vidéki konyha, Önnek készítve, kézműves módon, és kézzel konzerválva.
Franciaország, Caylus
1896 óta 121 év telt el, és a Conserves d’Autrefois szakértelme folyamatosan gazdagodik. 121 éve végezzük szenvedéllyel, szigorral és kreativitással a munkánkat... Gasztronómiai örökségünk, amely gazdag, számos recept gyümölcse, amelyet szakácsaink dolgoztak ki az évtizedek során, ma értékes tudást ad nekünk, amely ebből az örökségből származik. A Quercy szívében található Ismeri a Conserves d’Autrefois-t? Caylus bejáratánál, a Quercy-ben, egy 19 fős csapat arra törekszik, hogy népszerűsítse a legjobbat a helyi gasztronómiánkból. Fedezze fel egy átlátható vállalatot.
Lengyelország, Goczalkowice Zdroj
Olaszország, Casalnuovo Di Napoli
Franciaország, Sisteron
A Taste of Provence vállalat hagyományos provence-i készételek gyártásával foglalkozik. A vállalat 100%-ban provence-i termékekből álló, változatos ételválasztékkal rendelkezik. Ezeknek a tipikusan provence-i tudással készült ételeknek köszönhetően a vállalat sikeresen megvetette a lábát a francia készételpiacon.
Németország, Neu-Ulm
Eseménymenedzserek, legyen szó kiállításokról, kongresszusokról vagy céges bulikról, tartós benyomást hagynak az ügyfelekben és a vendégekben egy dekoratív smoothie bárral.
Németország, Frankfurt
Gyermekek számára játékokra, ünnepségekre és interaktív tevékenységekre specializálódott ügynökség: ugrálóvárak, játékautók, kézműves asztalok és minden, ami a gyermekes eseményekhez kapcsolódik.
Németország, Selfkant
Ugrálóvárak, akadálypályák, játékok, régi holland játékok, medencés játékok, sátrak, WC-s trailerek, edények és poharak, valamint catering bérlése.
Portfólió (4)
Hétről hétre szállítunk ügyfeleinknek Alsó-Szászország, Hamburg és Bremen területein.
Portfólió (4)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play