Németország, Karlsruhe
... spektrum a viszonylag általános alkalmazásoktól kezdve egészen az egyes ügyfelek igényeihez kifejlesztett megoldásokig terjed. Példaként említhetjük: tej, vaj és kenhető sajt, mozzarella, tejpor, WPC, kemény sajt és olvasztott sajt. Ha termékei nem szerepelnek ebben a példálózó listában, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szívesen állunk rendelkezésére!
Portfólió (9)
Németország, Lennestadt
1956-ban Hubert Deimel megalapítja a ‚Hubert Deimel Háztartási Cikkek Gyárát‘. Itt készül a ‚Famos‘ burgonyahámozó. A termék slágertermék, és megalapozza a cég sikeres fejlődését. Ma a vállalat neve Westmark GmbH, és több mint 2.500 terméket kínál. Mint a kereskedelem specializált partnere, a Westmark praktikus gasztronómiai és konyhai segédeszközök, valamint háztartási cikkek portfólióját kínálj...
Portfólió (186)
Törökország, Istanbul
...Különleges szósz, amelyet puha és légies tésztával, Çanakkale paradicsommal + mozzarella sajttal + marhahússal + a legfrissebb, legmagasabb minőségű hozzávalókkal készítünk = Pizza Mix! A Pek Food segítségével a pizza készítése már nem tűnik ijesztő élménynek! A Pek Food-nál mindent átgondoltunk az utolsó részletig! Ne fáradj! Már gondoskodtunk róla... Elkészítettük a Pizza Mixet, amely...
Portfólió (8)
Németország, Hamburg
...kuszkuszhoz, bulgurhoz, rizshez, kecskesajthoz vagy mozzarella sajthoz is. Összetevők: Sumac Figyelmeztetés allergiásoknak: Nyomokban mogyoróféléket, földimogyorót, szezámmagot, mustárt és zellert tartalmazhat. Tartalom: 40 g fehér fémdobozban...
Portfólió (24)
Franciaország, Auros
...Laktózmentes, gluténmentes kézműves szárazkolbász Kézműves szárazkolbászok, laktóz- és gluténmentesen. Természetes bél. Különböző tematikájú aperitif vacsorák (Périgord-i dióval, Bayonne-i sonkával, bikával, paprikával és Espelette-i chilivel, extra sovány, mozzarella, szárított paradicsom és bazsalikom...) Kb. 220 g-os darab, 3 hónap eltarthatósággal. Minden száraztermékünkhöz biztosítunk PLV-t és árpálcákat, amelyek kiemelik a kézműves gyártásunk laktóz- és gluténmentes oldalát. Hat fő dolgozik a hagyományos módon a gyártás során.
Portfólió (31)
Németország, Bad Bramstedt
...• salátákhoz megfelelő, mint a valódi "mozzarella" Csomagolás • 3 x 60g Táska • 8 x 0,180g Doboz...
Portfólió (5)
...Az 1962-es olasz ipar, jelen van az Aversano területén, most a harmadik generációban, az első vállalat, amely bivalytej feldolgozására sajtkészítő üzemeket hozott létre, most Campaniában és a nemzeti határokon túl is jelen van. Készítünk gépeket olvadósajtokhoz - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, joghurt stb. Ezen kívül kérésre és testre szabott projekteket is megvalósítunk, tapasztalt...
Portfólió (1)
Olaszország, Matera
...A pizza után, amely az olasz kulináris hagyomány második legfontosabb étele, a sült panzarotto Dél-Olaszország tipikus étele. Sült pizza tésztából készül, valódi mozzarella és paradicsom töltelékkel. Minden hozzávaló kizárólag olasz. A Panzarotto kapható "előfőzött" változatban és "nyers" változatban is, 35 gr-tól kezdődően.
Portfólió (4)
Franciaország, Saint-Etienne
A CENTRALE D, amely Saint-Étienne-ben található, élelmiszer-nagykereskedés szakemberek és magánszemélyek számára. A CENTRALE D széles választékot kínál élelmiszerekből és csomagolóanyagokból, mind a szakemberek, mind a magánszemélyek számára. A CENTRALE D-nél egy teljes élelmiszertermék választékot talál: - az Espaces Frais-ban: sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, húsok és halak, felvá...
Portfólió (187)
Franciaország, Levallois Perret
...paradicsomszószok, pizzák, ratatouille. Kiválóan illik mindenféle zöldséghez: padlizsán, cukkini, gomba, articsóka, csicseriborsó, rizs. Kellemesen párosítható fokhagymával, hagymával, kakukkfűvel és olívaolajjal. Ízesíti a vinaigrette-t, salátákat, sajtokat, mint a mozzarella. Igazi ínycsiklandó élvezet tojással, akár omlettként, akár rántottaként. A bazsalikom jótékony hatásai: Természetes antibakteriális szer, amely megtisztítja a tüdejét és a hörgőit a nem kívánatos anyagoktól.
Portfólió (28)
Franciaország, Ham
... használják, a Florixir® bazsalikom pehely autentikus mediterrán kulináris élményt kínál. Receptötlet: Caprese saláta bazsalikom pehellyel Hozzávalók: 2 jól megérett paradicsom 1 golyó mozzarella Néhány friss bazsalikomlevél 2 evőkanál extra szűz olívaolaj Só és bors, ízlés szerint Referencia: AR803817 Ean13: 3760306803817...
Portfólió (127)
Franciaország, Saint Cannat
... megőrizzük a finom aromák frissességét.\n\nDÉGUSTATION\nNagyon világos és fényes rózsaszínű szín, enyhe lazac rózsaszín árnyalatokkal. Az illatban finom, friss fehér gyümölcsök, dinnye és őszibarack aromái jelennek meg, narancsvirág jegyekkel. Az íz friss, kerek és finom. Ez a rosé önállóan vagy friss mozzarella és paradicsom salátával, lazac sashimivel, grillezett borjúborda vagy lágy friss sajtok kíséretében fogyasztható. Tálalási hőmérséklet: 10-12°C."}...
Portfólió (46)
Németország, Wildau
... szakasz","•,Storage feeding tank":"•,Tároló etetőtartály","•,Mozzarella cheese making machines":"•,Mozzarella sajt készítő gépek","•,Rotary bottles washing system":"•,Forgó palackmosó rendszer","1,Specification":"","•,Milk, yogurt and cheese filling, sealing and capping machines":"•,Tej, joghurt és sajt töltő, záró és kupakoló gépek","•,Fermentation room.":"•,Erjesztő helyiség.","•,Milk Double...
Portfólió (57)
Törökország, Sakarya
Az m-tek Mühendislik és Gépipar büszke arra, hogy az Ön megoldáspartnere lehet. Hosszú évek óta különböző iparágakban fejlesztünk technológiai gépeket és berendezéseket, és célunk, hogy ezeket hazánkban és világszerte az emberiség szolgálatába állítsuk. Termékeink olyan berendezések, amelyek a világgal integráltan megoldásokat kínálnak, hozzáadott értéket teremtenek és növelik a márka értékét. Ref...
Portfólió (4)
Spanyolország, Madrid
...Visszautasíthatatlan mozzarella sajtpálcikák, nem törnek el, miközben sütöd őket melegítéshez. Ízrobbanás...
Portfólió (9)
...A görög balzsamecet fűszeres és telt ízvilág jellemzi, amely könnyedén felveszi a versenyt a kifinomult olasz termékekkel. Ezek egy baráti manufaktúrából származnak Kalamata városából, amely nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a hagyományos receptúrákra. A balzsamecet krém egy sikeres kombináció a koncentrált szőlőmust és az érlelt balzsamecet között. Édes-savanyú karakterével kiválóan alkalmas hús vagy hal pácolására, valamint saláták vagy zöldség tálak díszítésére. Adjon egy kis különlegességet a paradicsom-mozzarella salátájának a Terra Creta balzsamecet krémjével. 250 ml...
Franciaország, Rungis Cedex
... termékeket kínál, amelyek megfelelnek a mozzarella export iránti keresletnek, de a Comté sajt vagy a Brie sajt exportjára is reagálunk... Mint prémium francia sajt beszállító, kielégítjük a sajt export vásárlási igényeket.
Németország, Türkheim
... zöldségszeletelőhöz, 9 mm Speciális mozzarella reszelőlemez DT9, Ø 9 mm, alkalmas mozzarella rudakhoz 9 mm vastagságban, kompatibilis a GAM zöldségszeletelővel! 42,00 EUR + 19 % ÁFA, szállítási költségek nélkül Celme Reszelőlemez Z3 GAM zöldségszeletelőhöz, 3 mm Reszelőlemez Z3, vágási vastagság: Ø 3 mm, alkalmas zellerhez, sárgarépához, nyers salátákhoz, Waldorf salátákhoz, sajthoz, dióhoz...
Franciaország, Saint Lambert De La Potherie
... rendelkezik. Ez a professzionális panini gép, más néven professzionális panini prés, hasznos lesz pékségében, snack bárjában, szendvicsboltjában és más vendéglátóipari üzletekben. Különféle meleg szendvicseket készíthet, például: Piros paprika és kecskesajt, REUBEN szendvicsek (sózott marhahús, savanyú káposzta, svájci sajt és olívaolaj), Pesto-s csirke, Parmas sonka és mozzarella, Csirke és feta...
Portfólió (188)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Franciaország, Saint Christol De Rodières
...100 % Biológiai Öreg Fehér Borecet, - Biológiai Gazdálkodásból származó Bazsalikom Ágak. Egy turbogrillben és szűz Bazsalikomos olajjal készült. Ez az ecet tökéletes olasz öntetekhez vagy tésztasalátákhoz mozzarella paradicsommal. Ez az ecet 25 cl-es kiszerelésben kapható.
Portfólió (132)
Olaszország, Ibi
Fior di Latte mozzarella gyártása Napoli vágás, kockázva, reszelve, csak tejből, oltóból, sóból és tejsavbaktériumokból, tartósítószerek nélkül, sűrítőszerek nélkül...
Portfólió (3)
Több mint 30 éve látjuk el a háztartásokat München nyugati részén, egészen az Öt-tó vidékéig, széles választékban bioélelmiszerekkel. Frissen a földről a konyhába – ez a mi motivációnk.
Portfólió (10)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
... mellett bio Parmigiano Reggiano-t, „Termék a hegyből” tanúsítvánnyal rendelkező sajtot és végül „Csak Olasz Piemonti Tehén” sajtot is termelünk. Sajtválasztékunk széles és változatos: a legkedveltebb DOP-ok között megtalálható a Grana Padano és a Pecorino Romano, valamint friss sajtokat, mint a mozzarella di bufala és burrata, valamint vegetáriánusok számára is alkalmas érlelt sajtokat, mint...
Olaszország, Albanella
Az Olaszország iránti szeretet és a nagy kulináris hagyomány iránti elkötelezettség gazdag és gondos válogatásban nyilvánul meg hazánk gasztronómiai specialitásaiból. A legjobb sajtok, a leghíresebb felvágottak, olajok, borok és édes-savanyú ecetek, a tészta, száraz vagy friss, a mediterrán étrend királynője, egészen a Mozzarella di Bufala Campana-ig, amely finom ízével el fog varázsolni...
Spanyolország, Olmedo-Valladolid
Válaszd ki a sajtfajtát, és mi összekeverjük. Az olasz technológusok folyamatos tanácsadásának köszönhetően modern szempontok szerint szerveztük meg a termelést, miközben megőrizzük az autentikus hagyományos mozzarella ízét. Innovatív aprító rendszerünk lehetővé teszi, hogy a mozzarella a lejárati idejéig ne tapadjon össze. Olyan terméket hoztunk létre, amely rendkívül jól olvad, húzódik, terjed...
Olaszország, Eboli
... felé is nyitott, mivel a terület lehetővé teszi további üzletek fejlesztését: pihenőhelyek kialakításával, amelyeket étterem és vendéglátó tevékenységek szolgálnak ki, bar/gelateria formájában, a kézműves termékekre összpontosítva. A vállalat fő üzleti tevékenysége a mozzarella, ricotta és scamorza előállítása.
Olaszország, Aidone
... gazdagodik, mint például a töltött caciotte, az érlelt sajtok vagy egyszerűen a mozzarella, amelyek a tisztaságukkal, ízükben és higiéniai biztonságukkal tűnnek ki. A vállalat több mint egy évszázada létezik. A legmagasabb szintű hagyomány jegyében a legjobb tejet választja ki Enna megyéből és Szicíliából, „kihasználva” az éghajlatot a „történelmi” sajtkészítmények természetes érlelésére, amelyek széles körben elterjedtek a nemzeti és európai piacon. A LEGJOBB SZICÍLIAI SAJTOT TERMELJÜK.
Belgium, Libramont
... szívében található, folyamatos fejlődésben van. Az utóbbi években új termelőhelyszín alakult ki Baudourban. Szakértelmünkre támaszkodva évente közel 1,4 milliárd liter tejet dolgozunk fel, amelyből körülbelül 100 000 tonna tejpor, 48 000 tonna vaj és 205 millió liter UHT tej készül. Nemrégiben a vállalat 2,5 kg-os mozzarella tömböket is kezdett gyártani. Ma a SOLAREC egy stabil vállalat, amely termékeit 80 országban értékesíti 300 munkatársa segítségével.
Portfólió (6)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play