Franciaország, Marseille
...2010 óta az ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA a szárított gyümölcsök pörkölésére specializálódott. Kézműves módon dolgozunk, tartósítószerek, adalékanyagok és színezékek nélkül. Termékeinket kizárólag rendelésre pörköljük, ami lehetővé teszi a friss íz megőrzését. Minden termékünket olaj NÉLKÜL pörköljük. Széles választékot kínálunk ügyfeleinknek a csomagolás terén: 3 kg vagy 5 kg-os nagy kiszerelésű...
Portfólió (145)
Spanyolország, Jumilla-Murcia
A Casa Pareja olaj a gondos termesztés és az olajbogyóink feldolgozásának eredménye, hideg sajtolással, frissen betakarított olajbogyókból, saját olajmalmunkban, az olajfák között. Extra szűz olívaolajunk sűrű, bársonyos, nagyon aromás, enyhén csípős ízű, és van benne egy kis fűszeres íz is. A Casa Pareja egy családi vállalkozás, amely ökológiai és biodinamikus mezőgazdasággal foglalkozik, 350...
Görögország, Crete
A Lyrakis család S.A. a krétai extra szűz olívaolaj és olíva termékek tekintetében 1947 óta szállít a Sissi faluban (Herakliontól 40 km-re északkeletre, Krétán, Görögországban), és továbbra is modern módon kínál kiváló minőségű termékeket a végső vásárlók számára. Filozófiánk, hogy tudományos alapokon működjünk a termelés és csomagolás minden szakaszában, hogy a legmagasabb minőségű íz és...
Törökország, Mugla
... megfelelő feldolgozása hideg préselési módszerrel védi az olívaolaj jellegzetes tulajdonságait és tápértékeit. A BSNS Tarım, amely soha nem kompromittálja a minőséget a termékeiben, és mindig arra törekszik, hogy tovább fejlessze az ipart, az olíva, a természetesség, a nap és az íz élményét hozza el az asztalára olívaolaj-termelésével.
Spanyolország, Madrid
... savtartalommal, 0,12%-kal. 100%-ban Arbequina, korai szüretelésű és egyetlen birtokról származik. A legmodernebb szüretelési rendszereket alkalmazzuk, hogy garantáljuk az olajbogyók minimális károsodását a préselés előtt. Olajunkat a szüretelést követően kevesebb mint 8 órán belül előállítjuk. Az Arbequina fajtára jellemző ízek, mint az alma és a banán, a legteljesebb pompájukban egyesülnek. Minden betakarítás első zöld olajbogyói adják a legértékesebb Extra Szűz Olajunkat. Megjelenés: intenzív zöld szín Illat: friss gyümölcsaroma Íz: intenzív, kiegyensúlyozott és testes.
Törökország, Izmir
A KZ Karaagac Törökország egyik legrégebbi olívaolaj-termelője, amely 1989 óta, mint butikgyártó, olívát, olívaolajat és olajfa eredetű termékeket állít elő. A KZ Karaagac olívaolajai az Ayvalık-öbölből származnak, amelyről a legenda azt mondja, hogy a legaromásabb olívaolaj található az Égei-tenger partjain. A csodálatos íz, amely az Égei-olívákból származik, egészségügyi elixír... A fekete és...
Törökország, Çanakkale
Theleis Olívaolaj A Geyikli régióból származó olajok, amelyeket a zöld szépségükkel lenyűgöző és Észak-Egei-tenger gyöngyének nevezett olajfákból nyernek, a Theleis márka dizájn üvegeivel egyesülnek. Így egy egyedülálló íz jön létre, amely ízesíti az ételeket és a salátákat. A Konyhák Új Íze A 0,5%-os savtartalmú olívaolaj a konyhák nélkülözhetetlen ízei közé tartozhat. Emellett magas polifenol...
Törökország, Manisa
hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj korai szüretelésű. A savtartalom maximális értéke 0,6. A sajtolási folyamat maximum 20 °C-on zajlik. Érett olívabogyóból hideg sajtolási módszerrel nyerik. Az elkészített termékeket maximum 18 °C - 20 °C-on, különleges légkondicionált raktárban tárolják. A betakarított olívabogyókat maximum 5 órán belül sajtolják. Az éles gyümölcsös íz, a keserűség és a zöld...
Görögország, Peireus
... megközelítések és fejlesztések felhasználásával. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy magas termelési standardokat érjünk el. Látomásunk, hogy egyedi értéket teremtsünk ügyfeleink számára, hogy vezetővé váljunk az extra szűz olívaolaj előállításában, és világszerte terjesszük az olívaolaj fogyasztásának egészségügyi és hosszú élettartamú előnyeit. Az olajfa ültetvény helyszíne: Kyparissia, a Peloponnészosz nyugati részén, Görögország Olíva fajta: Olea europaea var. Koroneiki organoleptikus értékelés (gyümölcsös íz / keserű / csípős): 4.5 / 1.7 / 3.3...
Németország, Boffzen
... sok minden még kézműves módon történik, kezdve a nyersanyagok válogatásától, a kíméletes olajnyerésen át, kis csigapréselők segítségével, egészen a szűrésig és palackozásig. Termékeinket mindig malomfrissen és kis tételekben állítjuk elő. Az értékes olajokat alapvetően hidegen sajtolják, és sem dezodorálják, sem más módon nem kezelik vegyi anyagokkal. Ily módon a fajtára jellemző íz és a termékeink magas minősége a lehető legjobban megmarad. A mai napig a kíméletesen hidegen sajtolt étkezési olajokat a természetgyógyászat területén különleges hatásaik miatt értékelik.
Spanyolország, Villa Del Prado
A SAT Santiago Apóstol egy olajmalom Villa del Pradóban (Madrid közösség). Az olajbogyóink teljes mértékben Villa del Prado területéről származnak, ahonnan minden partnerünk is érkezik. Termelésünk szinte teljes egészében cornicabra fajtájú olajbogyóból készül, némi arbequina és manzanilla cacereña fajtával kiegészítve. Az Oro Madrid márkájú extra szűz olívaolajunkat a nagyon aromás íz jellemzi...
... támasztanak az íz és a minőség terén az igazi extra szűz olívaolajjal kapcsolatban. A tartós és nyomon követhető minőség garantálása érdekében folyamatosan látogatják a termelőket, mivel a két tulajdonos háromhetente körülbelül 500 km-t utazik Freiburgból Orietta szülővárosába, Genovába. Ebből a helyzetből született az ötlet, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék ezeket a mediterrán kincseket...
Görögország, Lesvos
...aranysárga szín, könnyű textúra, jellegzetes aroma és finom íz. Ezekhez a természetes tulajdonságokhoz hozzáadva az emberi tényezőket, mint a tapasztalat és a szenvedély, az eredmény a világ egyik legjobb olívaolaja.
Spanyolország, Calatorao-Zaragoza
A Corporación Oleícola Jalón Moncayo S.L. egy olyan vállalat, amely azzal a céllal jött létre, hogy minőségi aragóniai olajat kínáljon, kihasználva azokat az erőforrásokat, amelyek generációk óta megtalálhatók a térségünkben. E törekvés tükröződése a CDTI kormányzati szerv támogatásával kifejlesztett K+F+I projektünk, amelynek célja az extra szűz olaj minőségének javítása, nemcsak íz és aroma...
Spanyolország, Madrid
... aromajellemzőit a fogyasztásig. Célunk, hogy átadjuk Spanyolország lelkét, hagyományait és ízét a spanyol gasztronómia legjellemzőbb termékein keresztül: Guijuelói Ibériai Sonka (Salamanca), Jaéni Extra Szűz Olívaolaj, Spanyol Vörösbor Rioja, Ribera del Duero és Toro eredetvédett névvel, valamint Sierra Nevada Füstölt Só. Az Alma of Spain egy családi projekt, amelyet 2014-ben alapítottunk azzal a lelkesedéssel, hogy a világ többi részéhez eljuttassuk Spanyolország lelkét, hagyományait, ízét és kultúráját egyedülálló gasztronómiáján keresztül.
Olaszország, Ribera
...A Fidanza család mezőgazdasági vállalkozása három generáció óta főként citrusfélék és extra szűz olívaolaj termelésével foglalkozik. A termelési terület a Ribera községben, a Magazzolo folyó partján található "Donna" nevű helyen összpontosul. A vállalat a Ribera narancsot termeli, amely egy mag nélküli, ráncos héjú, édes ízű, Navel csoportba tartozó sárga narancs. Ez a különleges íz a különböző...
Lengyelország, Modlniczka, Krakow
... elvárásaiknak és kereséseiknek, folyamatosan finom olasz élelmiszereket kínálva, igyekezve kielégíteni a legigényesebb vásárlók ízlését is. Természetesen a vásárlók között néha vannak vegetáriánusok is, akiknek a legjobb olasz sajtokat és más húsmentes termékeket kínálunk, mint például tészta, olívaolaj, savanyúságok, zöldségek vagy kávé és egyéb italok. Azok számára, akik szeretik a húst és nem tudják elképzelni az életüket nélküle... vagy a főzést, különféle olasz húsokat tudunk kínálni, mint például a hosszú érlelésű, pancetta, mortadella vagy tekercsek.
Spanyolország, Cordoba
... adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készült olajbogyó lé, és savtartalma kevesebb mint 0,8%. Kellemes és azonosítható érzékszervi jellemzőkkel rendelkezik. Összetevői: Nagyon intenzív gyümölcsös íz. Friss gyümölcsök íze egy csipetnyi csípősséggel. Szűrt AOVE. Az Extra Szűz Olívaolaj, OLIVARO ENYHE BAENA SZÁRMAZÁSI MEGJELÖLÉSSEL, a minőség szinonimája, megőrzi minden érzékszervi jellemzőjét és...
Spanyolország, Villacarrillo-, Jaén
Az ACEITES HERALDO termékcsalád íz- és aromaváltozatai finom árnyalatokat mutatnak, amelyek az eredetükre és a betakarítás időpontjára utalnak, mindezt A.O.V.E. (Extra Szűz Olívaolaj) minőségben. Olajaink előállításához a legjobb egészséges olívabogyókat használjuk, amelyeket a fáról a legoptimálisabb érési időpontban szüretelünk. Olívaolaj termékcsaládunk mindig Extra Szűz minőségben különböző...
Spanyolország, Alcala La Real, Jaén
... legjobb technikák alkalmazásával, egy képzett emberi csoport gondos felügyelete mellett végezzük. Olajunk: Korlátozott Kiadás: A legjobb termés a "Un Olivo" korlátozott kiadásra kerül. Megosztjuk legjobb olajunkat mindazokkal, akik tudják élvezni egy igazán különleges íz és aroma varázsát. Háromféle Korlátozott Kiadású olajat palackozunk: Picual fajta, Picual és Arbequina fajta házasítás. Az első nap betakarítás nélkül: "Un Olivo" különböző minőségeket és formátumokat palackoz: "Un Olivo" Extra Szűz Olívaolaj, "Un Olivo" Olívaolaj, "Un Olivo" Olíva-pomace olaj.
Olaszország, Campagna
... kellemetlen ízeket, amelyek a túlzott és azonnali hűtésből (keserűség) adódnak. 2) Centripetális kivonás, tehát rázkódás nélkül (ellentétben a centrifugával), nagyon alacsony fordulatszámon, és centrifugális elválasztók (tisztítók) használata nélkül, első hideg préseléssel. E KÉT EXKLUZÍV MÓDSZERREL megőrződnek a legjobb olívaolaj minden jellemzője: illat, szín, íz, aroma és organoleptikus minőség. Az általunk kizárólagosan termelt fajták: rotondella, carpellese, frantoio és leccino. A forgalmazott márkánk az "ORO DEL SELE".
Dánia, Skanderborg
Bio görög olívaolaj, kőmalomban préselve. Alacsony fűtési hőmérséklet, kifinomult íz és minőség. Bio sáfrány. Ezenkívül egy sor konyhai eszköz olajfából. Minden terméket közvetlenül a gyártóktól importálnak.
Olaszország, Spello
CÉG, AMELY TELJES KERESKEDELMI LÁNCOT KÍNÁL - OLIVÁS - OLÍVAPRESSZELŐ - PALACKOZÁS - ÉRTÉKESÍTÉS. EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ, KÉZI KIFACSARÁS, DOP. ENYHE, KÖZEPES ÉS ERŐS GYÜMÖLCSÖS ÍZ, MONOKULTÚRÁS MORAIOLO. MAGAS MINŐSÉGŰ TERMÉK, KORLÁTOZOTT SOROZATÚ TERMÉK KIVÁLASZTÁS.
Portugália, Braga
...A N&N Ouro Gourmet International Distribution lehetővé teszi, hogy a "glamour" aranyát ötvözzük Portugália legjobb termékeivel, így különleges, magas minőségű és egészségügyi szempontból előnyös gourmet termékeket hozva létre. Itt az íz arany!!! Egyszerűen átlépünk a szavak világából a valóságba.... - Ehető ARANY - ARANY POR - ARANY LEVÉL - Ehető ARANY LEVÉL - ARANY OLÍVAOLAJ - ARANY SAJT - ARANY MÉZ - ARANY POR - ARANY PEHELYEK...
Görögország, Katerini
... extra szűz olívaolaj stb., így az Alpha Gefsi kihasználta ezt a trendet, és ezeket az összetevőket felhasználva több mint 30 ízletes mártogatóst és kenhető terméket hozott létre. Az exportálásra szánt hivatalos terméklista tartalmazza a görög Tzatzikit görög joghurttal, a görög Taramosalatát tőkehal ikrával, a görög csípős sajtmártogatóst Feta sajttal és sült piros paprikával, a görög krémsajtot Feta...
Olaszország, Bovalino M
Stefano Panuzzo Tipikus Termékei egy online bolt, amely a kalábriai élelmiszerek értékesítésére specializálódott: sajtok és felvágottak, méz, borok és likőrök, nduja tészta, extra szűz olívaolaj, különféle fűszerek, édességek és még sok más. Emellett egy sor ízletes ajándékcsomagot is kínál, amelyek különösen alkalmasak bármilyen eseményre. Az online boltban található összes termék a legjobb íz és eredetiség szempontjából.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play