Németország, Heidelberg
...A bio pörkölt sárgarépa olívaolajjal gazdag, karamellizált ízprofilt kínál, amely tökéletes a sós ételek mélységének fokozására. Az olívaolaj hozzáadása fokozza az ízét, és ideálissá teszi a gourmet receptekhez.
Portfólió (74)
Spanyolország, Majadahonda-Madrid
...Az "Olívaolaj Extra Szűz" ajándékcsomagunk a tökéletes választás azok számára, akik minőséget és autentikus ízt keresnek elegáns és exkluzív formában. Első osztályú olívabogyóból készült és hidegen sajtolt, ez az olívaolaj extra szűz intenzív ízével és gyümölcsös jegyeivel emeli ki bármely ételt. Egy kifinomult dizájnú üvegben bemutatva, tökéletes ajándék különleges alkalmakra és ünnepségekre, ahol a részletek és az íz kiválósága számít. Ez a gourmet olaj nemcsak a terítéket emeli ki, hanem egészségügyi előnyöket is kínál magas antioxidáns- és egészséges zsírtartalmának köszönhetően.
Portfólió (15)
Spanyolország, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... olajnak. Íze nagyon kellemes a gyermekek számára, alacsony savtartalma (< 0,2º) miatt tökéletes, és elősegíti a jó emésztést. Kiváló minőségű arbequina olívabogyóból nyerik közvetlenül, és mechanikusan, a megfelelő időben szüretelik. A feldolgozási eljárások és a hideg őrlés révén, szűrés nélkül és egy gondosan ellenőrzött természetes dekantálási folyamaton keresztül, lágy és gyümölcsös íz érhető el...
Portfólió (76)
Spanyolország, Zaragoza
...Az olívaolaj egy folyékony zsír, amelyet egész olívabogyók préselésével nyernek, az Olea europaea fa gyümölcséből, egy hagyományos termesztésből. Általában a konyhában használják, ételek sütésére vagy saláták önteteként. Előnyök és Jellemzők: - Prémium Íz és Aroma: Finom, de intenzív, zöld gyümölcs, friss fűszernövények és egy enyhe csípősség jegyeivel, amelyek mélységet adnak ételeidnek. - 100...
Portfólió (21)
Törökország, Izmir
...Az OliveOilsLand® márkájú olívaolajaink, amelyeket hideg sajtolási technikával állítunk elő, olyan létesítményben, ahol az élelmiszer-biztonsági előírásokat a legmagasabb szinten védik, és rozsdamentes acél tartályokban, levegővel való érintkezés nélkül készülnek, kellemes ízélményt nyújtanak egyedi ízüknek köszönhetően. Az emberek között az Égei-tengeri olívaolaj ízeként is ismert. A...
Franciaország, Paris
...Ez a 100%-ban Arbequina fajtájú extra szűz olívaolaj érett gyümölcsös ízvilággal és zöld árnyalatokkal rendelkezik. Egy sokoldalú, friss és lágy olaj, amelyben éppen annyi borsos íz van, amennyire szükség van, hogy minden ételhez felhasználható legyen. Friss és enyhén keserű, ez az extra szűz olívaolaj, amely Arbequina fajtájú olívabogyóból készült, tökéletes választás, ha egy könnyen...
Portfólió (3)
Olaszország, Imperia
...Extra Szűz Olívaolaj Zöld Gyümölcs 750 ml – Bio, organikusan termesztett olívabogyóból készült, nagyon erős személyiséggel rendelkezik. Bio Extra Szűz Olívaolaj Olasz Olaj – Hideg sajtolású A „Zöld Gyümölcs” egy kiváló olasz extra szűz olívaolaj, amely organikusan termesztett olívabogyóból készült, részben érett állapotban betakarítva. Gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, telített, kellemesen...
Portfólió (44)
Lengyelország, Poniec
...Áru: Napraforgó Olaj (RSFO). Típus: Finomított, Télen kezelt, Szagtalanított, Fehérített. Minőség: Emberi fogyasztásra alkalmas, idegen anyagtól mentes, bármilyen más olajtól vagy állati zsírtól mentes. Szín: Világos sárga, tiszta és átlátszó. Szag: Semleges szag, mesterséges szagadalék nélkül. Láthatóság: Üledék és homály nélkül. Íz: Semleges, mesterséges íz nélkül, avasodástól vagy bármilyen...
Portfólió (190)
Spanyolország, Alfaro
...A coupage olívaolaj egy olyan extra szűz olaj, amely különböző olajbogyófajták keverékéből készül, ellentétben a monovarietális olajjal, amely egyetlen fajtából származik. Ez a keverési folyamat lehetővé teszi a termelők számára, hogy olyan olajat hozzanak létre, amelynek íz- és aromaprofilja kiegyensúlyozottabb és összetettebb, ötvözve minden olajbogyófajta legjobb tulajdonságait. Az eredmény...
Portfólió (25)
Tunézia, Tunis
... elkerüljük az oxidációt, ami egyedivé teszi tápértékét. Kategóriák: Élelmiszeripar, Olívaolaj, Extra szűz olívaolaj Térfogat: 250 ml Üvegek dobozonként: 24 Doboz/palettán 120 × 100: 120 Doboz/1 × 20'FCL: 1200 Üveg/1 × 20'FCL: 28800...
Portfólió (130)
Málta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Sokan adnak olívaolajat a salátákhoz az íz javítása érdekében, de mi lenne, ha egy lépéssel tovább mennénk, és citrommal ízesített olívaolajat készítenénk, ami még ízletesebbé teszi a nyers zöldségeket? A citrommal ízesített olívaolaj készítése rendkívül egyszerű: csak le kell hámozni a citromok külső héját, és bele kell helyezni őket egy tejszínhab-nyomóba egy kis olívaolajjal. Miután egyszer...
Portfólió (241)
Franciaország, Montelimar
... (burgonyakeményítő, víz, olívaolaj), tojásfehérje, természetes vanília íz. Tartalmazhat más dióféléket. Gyártási módszer: Méz és glükóz szirup főzése üstben, tojásfehérje, majd főzött cukor, vanília, mandula és pralinék hozzáadása. Allergének: Mandula, tojás, pisztácia, lehetséges nyomok más diófélékből. Minden nougatunk garantáltan GLUTÉNMENTES. Tárolási ajánlások: 18 és 22 °C között, zárva és száraz helyen tárolandó. Felhasználhatósági idő: 12 hónap...
Portfólió (154)
Franciaország, Ham
...Bio fokhagymás olívaolajunk a gondosan válogatott, érett biológiai olajbogyók gyümölcse, amelyeket saját gyümölcsöseinkben szüretelünk. Az olajbogyókat hidegen préseljük, hogy megőrizzük íz- és tápanyagminőségüket. Az így nyert olívaolajat friss medvehagyma levelekkel finoman ízesítjük, ami ellenállhatatlan illatot kölcsönöz neki. Ez az olívaolaj aranyszínű és selymes állagú. Kiegyensúlyozott és...
Portfólió (127)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... nemzetközi elismerést. Az olívákat kézzel szüretelik a legoptimálisabb érési időpontban, biológiai termesztésű olajfákon, műtrágya, szintetikus anyagok, gyomirtók és peszticidek használata nélkül. Intenzív gyümölcsös íz zöld olívákkal, zöld almával, zöld fűvel, banánnal, mandulával, zöld fával, édes, lágy, enyhén keserű és kissé csípős. Sensory profile U.E: intenzív gyümölcsös. Ideális nyers felhasználásra, pirítósra paradicsommal, zöld salátákhoz vagy paradicsomsalátákhoz. Ez az olaj kísérheti zöldségeit, halait, vörös húsait, tésztáit és burgonyáját stb.
Portfólió (198)
Görögország, Thessaloniki
...Elainos Extra Szűz Olívaolaj Kalamata 250 ml - Koroneiki fajta. Az Elainos extra szűz olívaolaj kizárólag szűz olaj előállításából származik, és a legmagasabb minőségű. Egyebek mellett jellemzője, hogy a szabad savtartalma kevesebb mint 0,4%, magas tápértékkel és ízvilággal rendelkezik, különleges jellemzői közé tartozik az egyensúlyban lévő gyümölcsös íz, a jellegzetes aroma és a gazdag polifenol tartalom.
Portfólió (4)
Törökország, Mersin
...Olívaolaj Minden Típusát Gyártjuk: Extra Szűz Olívaolaj: Az olajok első hideg sajtolásából készül, maximális savtartalma 0,8° fok, és a peroxid szintje legfeljebb 16 meq O2/kg. Szűz Olívaolaj: Ez is az olajok első hideg sajtolásából készül, maximális savtartalma 1,5° fok, és a peroxid szintje legfeljebb 20 meq O2/kg. A szűz olívaolaj olcsóbb, mint az extra szűz, miközben megőrzi a legjobb minőséget íz, egészségügyi előnyök és tápérték szempontjából. Héjolívaolaj: A nyers héjolaj kémiai és fizikai folyamatokkal történő finomításával nyerik, hogy emberi fogyasztásra alkalmas legyen.
Németország, Goch
...10 Jódérték gI/100g: 170-200 Terméktípus: Gyümölcs olaj Osztály: Legjobb osztály Feldolgozási típus: Finomított Termesztési típus: Bio Tisztaság (%): 100 Térfogat (L): 4 Származási hely: Németország és Törökország Felhasználás: Főzés Íz: Természetes Összetevő: 100% tiszta olívaolaj Minőség: 100% természetes, magas Csomagolási részletek: 1L, 2L, 5L, 10L, 12,5L, 18L, 25L, 200kg/ hordó, FLEXITANK, IBC TANK VAGY AZ ÜGYFÉL KÉRÉSE SZERINT.
Portfólió (6)
Görögország, Chania/crete
...Exkluzív olívaolaj-termelésünk kizárólag mechanikai módszerekkel történik, hideg sajtolással, vegyi kezelés alkalmazása nélkül. Mindig biztosítjuk, hogy a végtermék a legmagasabb minőségű legyen, rendkívül alacsony savtartalommal (0,25 – 0,8) és egyedi jellemzőkkel. Korlátozott termelésünk, kombinálva a szinte azonnali préseléssel (8 - 12 órán belül), kivételes terméket eredményez: kiváló minőségű és jellemzőkkel bíró olívaolajat, amelyet egy gyönyörű, jellegzetes, friss íz határoz meg.
Portfólió (9)
Törökország, Manisa
...Az olíva-pomace olaj egy olyan olaj, amely finomított pomace olaj és fogyasztásra alkalmas extra szűz olívaolaj keverékéből áll. A Palamidas olíva-pomace olaj az olíva-pomace oldószerekkel vagy más fizikai kezelésekkel történő feldolgozásával nyert olaj, kizárva az újra-észterezési folyamatokkal nyert olajokat és bármilyen más típusú olajjal való keveréket. A következő megnevezések és definíciók szerint forgalmazzák. Ideális sütéshez, mivel magas hőmérsékleten is megőrzi tulajdonságait. Íz: Kiegyensúlyozott Savasság: Kevesebb mint 1 % Füstpont: 460°F / 238°C...
Portfólió (10)
Görögország, Monemvasia
... Jellemzők: - A gyümölcs érett állapotban van. - Az olívabogyókat november végén – december végén szüretelik. - Gazdag fenolos tartalom, 300 polifenol 20 g termékre. - Maximális szűrés, nem hagyva hátra hulladékmaradványokat (hab vagy gosszipol). Mit várhatsz ettől a kategóriától: - Átlátszó, súlytalan olaj textúra; - Lágy íz, finom aromás profil; - Fő aroma frissen vágott fűből; - Közepes és alacsony keserűség és fűszerintenzitás; - Ideális mindennapi használatra. Öntsd bátran a főzéshez és a napi ételekhez.
Portfólió (3)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...A La Chinata extra szűz olívaolaj négy alapvető jellemzője alapján különbözik: *Intenzív sárga szín némi zöld árnyalattal. *Édes és lágy íz, anélkül, hogy a dél-spanyol olajokra jellemző csípős és keserű íz lenne. Ezért ennek az olajnak az íze igazán kellemes, és kóstoláskor valódi élvezetet nyújt. *Érett gyümölcs aromája. *Nagyon magas zsírsavtartalom, ami miatt ezek az olajok a...
Portfólió (10)
Olaszország, Arquà Petrarca
...Magasan válogatott, hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj, intenzív zöld színnel és aranyos reflexekkel. Határozott és tartós íz, kellemes harmónia gyümölcsös és fűszeres jegyekkel, finom egyensúly az édes és csípős utóíz között. Finom ízű ételekhez, szárazföldi vagy tengeri nyers ételekhez illik.
Portfólió (3)
Olaszország, Campello Sul Clitunno
...OLÍVAOLAJ ALAPÚ ÍZESÍTŐK Az íz és a praktikusság egyesítése érdekében az extra szűz olívaolajat mediterrán és más ízesítőkkel ötvöztük: - Varjúgomba - Fokhagyma - Bazsalikom - Fekete szarvasgomba - Fehér szarvasgomba - Citrom - Chili - Rozmaring...
Portfólió (9)
Törökország, Maltepe Istanbul
...hogy a legtisztább és legtermészetesebb olajat nyerjük. Elkötelezettek vagyunk a vásárlói elégedettség és az egészség iránt, így olívaolajunk minden cseppje megbízható és ízletes. Nagykereskedelmi forgalmazásunkkal az éttermek, szállodák és élelmiszeripar igényeit szolgáljuk ki. Csatlakozz hozzánk az egészséges élet és a kellemes íz kulcsáért. Adj értéket az asztalodhoz olívaolajunkkal, amely a minőséget és a bizalmat ötvözi!
Portfólió (10)
Németország, Düsseldorf
...amikor az olívabogyók még gazdagok polifenolokban és harmonikus organoleptikus ízük van. Alakítsa át ételeit ízremekművé. Bármit is főz a konyhában, a Der Kleine Prinz bio extra szűz olívaolaj ízremekművé varázsolja ételeit egy varázslatos érintéssel, és érzékeit boldogsággal tölti el.
Portfólió (2)
Németország, Schoenebeck
A SanaBio GmbH már egy évtizede a termékeinek és szolgáltatásainak minőségét képviseli. Növényi nyers- és segédanyagokat állítunk elő és forgalmazunk ellenőrzött biológiai termesztésből. Termékeink között megtalálhatók étkezési olajok, kozmetikai olajok, illóolajok, aroma kivonatok, hatóanyag kivonatok, gyógynövények és fűszerek. Bio tanúsítványunk (DE-ÖKO-013), a tanúsított HACCP szabványok és él...
Portfólió (143)
Franciaország, Lyon
A NATIVUS egy Lyonban alapított vállalat, amely 2018 óta növényi és CBD alapú termékek értékesítésére specializálódott. Széles választékunkban bio CBD virágok, relaxáló szárított növényekkel infúzált CBD olajok, kender és adaptogén növények teái és főzetei, kenderolaj alapú bio kozmetikumok, valamint CBD alapú cukorkák és pasztillák találhatók. A termékeink összetételének átláthatóságának biztosí...
Portfólió (81)
Olaszország, Gubbio
... szüretelés. OLÍVAFA Fajták: Leccino, Borciona, Moraiola és mások. SZÜRETI IDŐSZAK: 2019. október 25. - 2019. december 31. SZŰRÉS: Dekantálás, ami megfelel a természetes szűrésnek. SZÍN: Intenzív zöld. ÍZ: Gyümölcsös - egy csipet fű és virágos jegyekkel - harmonikus és kerek struktúrával. TARTÁLY: Kannás.
Olaszország, Marciano Della Chiana
... Intenzív gyümölcsös ízével, kiegyensúlyozott keserűséggel és csípősséggel rendelkezik, ajánlott bármilyen, magas minőségű hozzávalókból készült étel nyers öntetére. Kiszerelés: 500 ml. Összetevők: 100% olasz extra szűz olívaolaj. Olajbogyó fajták: Moraiolo, Arbequina Toscana. Kinyerési rendszer: Hideg sajtolás. Betakarítás időszaka: Október 19. Betakarítás módja: Főként gépesített. Gyümölcsös íz: Intenzív. Tárolási mód: Hűvös, száraz helyen, fénytől és hőtől védve tárolandó.
Portfólió (10)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play