Magyarország, Komlo
Belgium, Liège
... François és Renaud 2014-ben két új koncepciót indít: a Torpah három single hop sör, amelyek három különböző komló munkáját emelik ki, azonos malátabázisra építve. A Black {C} egy stout, egy fekete sör, amely nagyon pörkölt kávéillatú. Fűszerek és bármilyen adalékanyag nélkül a Black {C} garantáltan nem szűrt és nem pasztőrözött. E sörök mellett a Brasserie {C} egy brewpubot, teraszokat és egy látogatható főzőhelyiséget is kínál, mindezt Liège belvárosában, egy zöld környezetben.
Franciaország, Collandres
... levet, bojtorján levet, komló levet, páfrány levet, csalán levet, pitypang levet és zsurló levet. Készítünk továbbá keverékeket a betegségek vagy kártevők megelőző kezelésére (J2m Betegségek-J2m Kártevők), keverékeket a növények megfelelő fejlődésének elősegítésére (J2m Booster) vagy a növények karbantartására (J2m Teljes karbantartás). Valamint keverékeket szélsőséges időjárási körülményekre (J2m Hőség-fagy-jégeső). Minden termékünket 5-10 L mennyiségben kell adagolni hektáronként, és költséghatékonyak a mezőgazdasági üzemek számára (csak 5-10 € hektáronként egy kezelésért).
Portfólió (1)
Belgium, Waterloo
...A Waterloo, a Oroszlán városában található Lion Sörfőzde a prémium, bio és különleges sörök tervezésére és gyártására specializálódott. "Sörünk finomsága a borélesztő használatából ered. A legritkább bio komló- és malátaváltozatokat, valamint a leginnovatívabb sörfőzési technikákat alkalmazzuk."...
Franciaország, Camaret Sur Aigues
... lábnyomát. - Etikus és helyi: Tevékenységünk minden szakaszában arra törekszünk, hogy társadalmi és gazdasági szinergiát teremtsünk helyi partnerekkel. - Minőség: A belga „multi-paliers” főzési technika és megbízható gyártási folyamatok garantálják a stabil és minőségi söröket. A PROJEKT - A komló, amit termesztünk: A földtől a pohárig. A teljes ellenőrzés érdekében 2019 óta saját komlót...
Portfólió (2)
Belgium, Basècles
Egy helyi, kézműves sör előállítása, amelyet helyi természetes alapanyagokból készítenek. A árpa két gazdálkodó által termesztett, a sörfőzdétől 1 km-re található falusi földeken, és a Basècles-től 7 km-re lévő malomban malátává alakítják. A komló részben a sörfőzde földjein termesztett komlónövényből származik. A fa, amely a helyszín történelmi öröksége, a sörfőzdében a tartályok készítésére lesz felhasználva. A választás a Hainaut régióból származó nyárfára esett. Sörjeink: La Diôle és La Basèque.
Németország, Wiesbaden
... feletti tengerszint feletti magasságban termesztett gyógynövényekből nyernek Vajkivonat (diacetilmentes) Kurkuma kivonat (xanthorrhizol) Földimogyoró kivonat (allergénmentes) Édeskömény kivonat (estragolmentes) Hús- és halkivonatok (marha, sertés, vadhús, csirke, bárány, kagyló, lazac) Komló kivonatok Kakaó kivonatok különböző pörkölési jegyekkel Kávékivonatok különböző...
Portfólió (3)
Szlovákia, Komarno
...A Slovák TM BlonderBeer sörfőző berendezéseket gyárt helyi kisüzemi és nagy globális termelők számára. A berendezések gyártása és összeszerelése Magyarországon történik. A sörfőzdék tárolóberendezései német rozsdamentes acélból készülnek. A kisüzemi és ipari sörfőzdék alkatrészei európai eredetűek. Különböző díszítési lehetőségek állnak rendelkezésre: réz, fa, egyéb. Az ár tartalmazza a garanciát, a technológiát, a képzést és a nyersanyagok, mint például a komló, maláta és élesztő biztosítását. Weboldal: https://www.blonderbeer.info...
Portfólió (2)
Belgium, Couthuin
... 7, ízletes és frissítő, egy könnyű, világos-borostyán sör, amelyet a hagyomány legszigorúbb betartásával főznek. 6,2°Alc. alkoholtartalommal rendelkezik. Hosszú érlelése és puha teste kellemes egyensúlyt teremt virágos aromák és citrusos jegyek között. Háromféle gabona és háromféle komló intenzív, krémes habot és enyhén hangsúlyos utókeserűséget eredményez. A búza használata nagyon kellemes utóízű fanyar ízt kölcsönöz, amely arra ösztönöz, hogy egy második kortyot is igyunk.
Lengyelország, Zareba
A Foka az egyik legnagyobb komló kötöző drót gyártó az Európai Unióban – vezető drótok, kötöző drót és szögek.
Belgium, Irchonwelz
A Géants Sörfőzde ötvözi a hagyományt és a technológiát, hogy magas erjesztésű, ízletes söröket állítson elő, a legszigorúbb minőségi és élelmiszer-higiéniai normák betartásával. Sörök: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Sörjeink kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek (maláta, komló, tiszta víz és élesztő). Teljesen természetesek, és nem tartalmaznak adalékanyagokat. Az üvegben vagy hordóban történő utóerjesztés 100%-ban természetes szénsavat biztosít számukra.
Belgium, Watou
Sörfőzdéink továbbra is a Leroy család kezében vannak, és a 7. generációs sörfőzők, Hendrik és Philip Leroy vezetik őket. Saját élesztő törzseinket használjuk, amelyeket a boezinge-i laborunkban tenyésztünk és kultiválunk. Sörfőző mestereink generációk óta apáról fiúra szállnak. A használt komló egy kézműves termék a híres Poperinge régióból. Termékeink: Poperings Hommelbier, Kapittel Pater...
Belgium, Louvain-La-Neuve
A komló importálása, tárolása és feldolgozása sörfőzdék számára.
Franciaország, Roubaix
... tönkölybúza, köles, természetes latex, tölgyfa parafa, minden méretben, egyes modellek pedig aromás növényekkel, mint például orvosi levendula, komló, orbáncfű... kiegészítve. A legtöbb modellünk ma már a világ legnagyobb szállodáinak párna menüjébe is bekerült. A természet valódi "szerszámosládát" kínál a személyre szabott kényelemhez, az egyéni elvárásoknak megfelelően, kulturális, morfológiai...
Belgium, Clabecq
A La Forge sörfőzde egy karakteres és érett sört készít. Ez a kissé borostyánszínű, aranyfényű sör kellemes citrusos jegyekkel rendelkezik, amelyeket a komló ad. Ezen kívül egy különleges árpamalátát használtak, hogy összetettebbé tegyék az ízét; ez adja neki a telt ízélményt. A használt élesztő pedig lehetővé teszi, hogy a sör világosabb legyen. 30 literes hordók, valamint 12 x 33 CL-es kartonok állnak rendelkezésre.
Franciaország, Nérac
Csehország, Moravská Nová Ves
...Minden sörünk ALE típusú, azaz felsőerjesztésű. Az ilyen módon főzött sörök gazdag íz- és színvilágukkal tűnnek ki, és a gyártásukhoz kizárólag tiszta alapanyagokat használunk, mint víz, maláta, komló és felsőerjesztésű élesztő. A söröket egy 280 literes főzőkapacitású kisüzemi sörfőzdében készítjük, így ez egy "sörmanufaktúra", amely egyedi darabokat hoz létre, mindegyik szűretlen és pasztőrözetlen.
Spanyolország, Valencia
... csipet narancs, és nem keserű (kevés komló) Aroma: Enyhe gyümölcsös és narancsos illat. Hőmérséklet: Ajánlott 4 és 6 fok között tálalni. Csomagolás típusa: 33 cl. Hozzávalók: Víz, Pale Ale maláta, komlók és narancs. Párba állítás: A GÈNESIS sör mindenféle mediterrán étellel párosítható, mint például tapas, előételek, halak, rizsek, sajtok, sonkák, tészták, pizzák, különleges ételek,…...
Ágyház tolltisztítással, matracok, különböző gyártók rácsos ágykeretei, mint például Lattoflex, Grosana, Ipnomed, Bodyscan stb. Gerincmérés és lézeres segített beállítás. Komló ágynemű stb.
Németország, Dresden
...Mindent eladunk, ami a "saját sör készítése" témához kapcsolódik. Legyen szó alapanyagokról, mint a maláta, komló, élesztő vagy technikai felszerelés - nálunk mindent megtalál. Szívesen segítünk a sörfőzési projektedben is.
Ausztria, Feldkirchen In Kärnten
Innovatív különleges rendszerek fejlesztése, mint például tűzifa palettázó rendszerek, kandallófa palettázó rendszerek, szénapor eltávolító rendszerek, komlópréselők és komló mini-boltos préselők.
Németország, Blaustein
Sörfőzdék és ipari sörfőzési technológia tervezése és szállítása. Tanácsadás belsőépítészeti, design koncepciókban. Nyersanyagok szállítása (maláta, komló, élesztő), sörfőmesteri szolgáltatások.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play