A PMSWEET képviseli és tervezett prémium kézműves péksüteményeket a gasztronómia szakemberei számára. Különösen a makaronok gyártására specializálódtunk. Makaronjainkat kézműves módon, kiváló minőségű alapanyagokból készítjük: Bourbon vanília, Valrhona csokoládé, friss idénygyümölcsök. Makaronjaink első osztályú mandulából készülnek. A ropogós héj, amely mandulából és habcsókból áll, egy olvadó...
Az íz, a zamat és a karakter építette fel ennek a Mester Sütőmesternek a hírnevét. Ma is, a Desobry minősége egyöntetűen elismert Belgiumban, a keksz és a csokoládé országában. A Desobry kekszek a hagyományos receptek ihletésével készülnek, átdolgozva, hogy megfeleljenek a mai fogyasztók igényeinek. Ropogós, olvadós, puha, roppanós… minden keksznek megvan a saját személyisége. És a belga...
... szabadítson fel. A macarons Jean-Philippe egyik zászlóshajó terméke, innovatív módon ropogós héjú és puha belsejű macaronokat kínál. Büszke a 18 ízből álló, itt és ott elérhető állandó választékára, a Darcis ház emellett egy időszakos kollekciót is kínál, amely például a híres lacquemant ízű macaronból (csak a Liège-i Vásár idején elérhető) vagy a vattacukor ízből áll.
A Royal Chocolade vékony csokoládalapokat gyárt, amelyeket különféle édes kreációkba lehet beépíteni. Az ötletünk az volt, hogy a ropogós chipset csokoládalapokkal helyettesítsük, egy koncepció, amely az évek során nagyon jól bevált. Főként azonban magáncímkék számára dolgozunk. Termelésünk szinte teljes egészében a határon túlra irányul, összesen 86 különböző országba. Amerikában saját értékesítési telepünk van.
...fűszerek és tészták készülnek. Takovo gyümölcslevek és nektárok gyártóegysége, amelyet gyümölcspüré párologtatására és egy új Tetra Brick aszeptikus csomagolásra szolgáló vonal kísér. Gyümölcslekvár és marmelád gyártására szolgáló vonal. Chips gyártására szolgáló vonal. Sós és édes ropogós flipsek, valamint édes flipsek és extrudált termékek gyártására szolgáló vonal. Készételek, húspástétomok és szeletelt hús gyártóegysége, amelyet világszerte híres gyártó márkák vonalaival szereltek fel.
Ropogós és lágy. A Cookiserie Namuroise amerikai stílusú sütiket készít: olyan frissek és puhaak, mint egy péksütemény. A csokoládés süti, amelyet Le p’tit Namurois-nak hívnak, régi búzafajtákból, vajból és házi tojásból készül. Csak a csokoládé és a zabpehely nem belga eredetű. Mazsolás vagy csokoládés, sütve, újramelegítve vagy tésztagolyók formájában, sütijeinket kerékpárral szállítjuk néhány namuroisi boltba és iskolákba is. Készítünk citromhéjas linzereket, breton palacsintát zabpehely morzsával és más ropogós-lágy finomságokat is.
...A Gitti's Természetes Termékek bio babaételt gyárt (kezdő/követő tápszer, tej- és gabonakása). Ezen kívül gabonaféléket (müzli, pehely, ropogós) és (csokoládé) szeleteket (gyümölcsös müzliszeletek) is gyártanak.