Olaszország, Milano
A Vergani család egy vállalatot, a Vergani srl-t irányítja, amely több mint 60 éve őrzi a milánói Panettone munkamódszereit, hagyományait és kultúráját. A vállalat tevékenysége 1944-ben kezdődött, egy lombardiai cukrászdában, Angelo Vergani, a alapító által. 1949 óta a vállalat székhelye a Via Oristano-n található, a Viale Monza közelében. Itt készítik a milánói Panettonét hagyományos...
Olaszország, Visciano
... egyesülésének köszönhetően; a kézi feldolgozás, amelyet legalább négy órás kelesztés és fatüzelésű kemencében történő sütés követ, egyedülálló és eredeti kenyeret eredményez. Minden energiánkat és figyelmünket az egészséges, kiegyensúlyozott és intelligens táplálkozás táplálkozási igényeinek szenteljük. Termékeink ízletes és vonzó módon fedezik fel a régi ízeket. A kenyér mellett megkóstolhatja a Keksz Kenyeret, a Freselle-t és különböző ízű Tarallini-t, köztük a híres nápolyi „Sugna e Pepe” tarallit, valamint sok más minőségi édes süteményt.
Olaszország, Simaxis
...tapasztalt szakemberek felügyelete alatt. Könnyen telepíthető és funkcionális fatüzelésű kemencéink a professzionális és háztartási vonalban, valamint a "kész használatra" szánt kemencék, mint a "Subito Pronto" és az újdonság "Subito Cotto". Látogasson el hozzánk a Facebook oldalunkra! Tippek a telepítéshez, ízletes hagyományos pizzák sütése, kenyér és sok más a Zio Ciro fatüzelésű kemencékkel, 100%-ban olasz gyártású és a Zio Ciro közösségi márkájával regisztrált! Ne hagyja ki :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
Olaszország, Francavilla Fontana
A Brindisi-i Tredicina Agriturismo a tiszta és autentikus ízek szinonimája. A vendéglő által kínált menü teljes mértékben a pugliai hagyományos receptek szerint készült ételekből áll, olyan alapanyagokból, amelyeket a gazdaság területén termeltek, tenyésztettek vagy állítottak elő. Az olaj, bor, zöldségek, gyümölcsök, kenyér, felvágottak, hús, gyümölcs és lekvár azok a jellegzetességek, amelyek egy olyan agriturismót jellemeznek, amelyet története, értékei, finomságai és a benne rejlő jólét miatt nagyra értékelnek.
A „Bontà di Altamura” vállalat 1987-ben alakult, a tulajdonos, Giuseppe Clemente személyes elkötelezettsége révén, aki azt kívánta, hogy más olasz tartományokban is megismertesse a híres „Altamurai Kenyér” és más tipikus pugliai termékek ízét. Ez a küldetés: „Az Altamurai és Pugliai hagyományos receptek ízét kínálni az egész ország területén, a legjobb minőség és eredetiség gondos kutatásával...
Törökország, GAZIANTEP
... rendelkezik. A céget 2014-ben alapították Törökországban, a szíriai jelenlegi körülmények között a termelés és fejlesztés folytatásának nehézségei miatt. A Sak cég célja, hogy erőteljesen belépjen a török ipari piacra, amely érett és hagyományos, hogy cégünk ezen a piacon keresztül elérje az európai és az amerikai kontinens piacait. Mindig arra törekszünk, hogy kreatív kezdeményezéseket indítsunk ebben...
Olaszország, Anghiari
... termesztésű, kőmalomban őrölt gabonából készült liszttel készítenek. A termelési tevékenység mellett oktatási programok is zajlanak, amelyek két területen valósulnak meg: az olajprésnél és a konyhában. Lehetőség van az olajprés meglátogatására egy olyan útvonalon, amely segíti a gyerekeket az olaj kinyerésének folyamatának megismerésében. Ehhez hozzájárul a gyerekeknek szóló főzőiskola is, ahol a tanulók hagyományos toszkán ételeket készítenek, mint például kenyér, házi tészta és sütemények, az állami gazdaságból származó, természetes alapanyagok felhasználásával.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play