Olaszország, Pergola
...A különbséget jelentő fatüzelésű kemence a SEDICINONI. A szélességében kifejlesztett sütőkamra lehetővé teszi, hogy az elkészítés alatt álló ételek kéznél legyenek anélkül, hogy elveszítenénk egy hagyományos 80-as kemence helyét. A két ventilátor biztosítja az optimális és egyenletes sütést minden étel számára. Gondosan megtervezve, hogy kielégítse a kulináris és esztétikai igényeket, a SEDICINONI a klasszikushoz közelít a festett változatban, és a modernhez az inox verzióval.
Portfólió (154)
Olaszország, Giuliano
...Mázal és mogyoróval gazdagított Panettone Gran Torino kötelező. A nyálcsorgató bevonat ezt a Panettone-t az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb finomsággá teszi, különösen azok számára, akik tiszteletben akarják tartani a Panettone hagyományos ízét.
Portfólió (129)
Olaszország, Marmirolo
... plaszticitást biztosít a tésztáknak, lehetővé téve a hagyományos vagy kortárs elkészítést. A MAGRI FREE Napoletana segítségével olyan pizzák és kenyerek készíthetők, amelyek magas pórusossággal, puhák és illatos ízűek, összehasonlíthatók a puha búzalisztből készült kenyér ízével, de 100%-ban gluténmentesek. Elérhető 1 kg-os négyzet alapú zsákos kiszerelésben, 12 egységből álló dobozban.
Portfólió (56)
Olaszország, Martina Franca
...A Frise Integrali a hagyományos pugliai frise egy változata, amely teljes kiőrlésű lisztből készül, így rusztikusabb és autentikusabb ízt kínál. Ezeket a frise-t fatüzelésű kemencében sütik, ami ropogós állagot és egyedi ízt kölcsönöz nekik. Tökéletesek extra szűz olívaolajjal és friss paradicsommal fogyasztva, vagy hallevesek alapjaként. A Frise Integrali egy kézműves termék, amelyet magas minőségű összetevőkből készítenek, hogy garantálják az eredeti és ellenállhatatlan ízt.
Portfólió (29)
Olaszország, Forlì
... élelmiszere. Ma a fehér kukoricadara széles körben elismert a konyhában való sokoldalúsága és a jólétre, valamint az egészségre gyakorolt számos előnye miatt. A Bio Gluténmentes Fehér Kukoricadara egyik megkülönböztető jellemzője a magas rosttartalma. Ezenkívül a fehér kukoricadara természeténél fogva gluténmentes, ami alkalmassá teszi azokat, akik gluténmentes diétát követnek vagy élelmiszer-intoleranciájuk van. Felhasználható kenyér, torták, sütik, palacsinták, polenta és sok más étel elkészítésére.
Portfólió (50)
Olaszország, Parma
...lassan száradva. Most a tenger levegője következik, amely, mielőtt leérne a völgybe, ellopta az Appenninek erdeinek balzsamait. Az évszak szerint kinyitják az ablakokat, és kilenc hónapon keresztül így folytatódik. Aztán lemegyünk a pincébe: itt két év után befejeződik az érlelés. Az eredmény lenyűgöző, de készen kell állni az érzelmekre: meg kell érteni, szinte hallani kell a szelet ritka édességét, és óvatosan kell bánni a zsírral, amely könnyű és könnyen emészthető, ami harmóniát és puhaságot ad neki. A fehér kenyér és a helyi bor a legjobb társai.
Portfólió (10)
Olaszország, Ponte Galeria
...Ez egy japán konyhára jellemző, morzsás panír, amelyet sütésre használnak, önállóan, mint egy normál panír, vagy a tempura kiegészítéseként. A Nipponia Panko hagyományos módon készül, kifejezetten olyan fehér kenyér felhasználásával, amelyet nagyobb vagy kisebb darabokra törnek, és amelyben nincs kenyérhéj, így páratlan panírt állítanak elő. A durván őrölt kenyérmorzsák méretének köszönhetően a panír könnyebb, szárazabb és ropogósabb lesz.
Portfólió (8)
Olaszország, Somma Vesuviana
... termékvonalat kínálunk, hogy megfeleljünk a piaci igényeknek: az Ambient vonalat, amely 90 napos eltarthatósággal rendelkezik, és a Frozen vonalat, amely akár 12 hónapig is tárolható. Minden termék hagyományos receptek szerint készül, válogatott alapanyagok felhasználásával és tanúsított gyártási folyamatokkal. Harmincéves tapasztalatunk és globális exportképességünk ideálissá tesz minket élelmiszer-disztribútorok, vendéglátó láncok és nemzetközi kiskereskedők számára, akik az autentikus olasz ízélményt keresik.
...OMEGA 6 gazdag édességeket, alacsony telített zsírtartalommal. Termékeink pálmaolaj, laktóz és hidrogénezett zsírok nélkül készülnek. 2020 óta Limoncello és Csokoládé Caprese tortákat gyártunk kiskereskedelem és vendéglátás számára. Hagyományos karácsonyi termékeket is előállítunk, mint például roccoco', mostaccioli, struffoli.
Portfólió (1)
Olaszország, Catania
... METIKUS FOLYAMAT KÍSÉR, AMELY TISZTELETBEN TARTJA AZOKAT A LÉPÉSEKET, AMELYEK GARANTÁLJÁK A KIVÁLÓ MINŐSÉGET. A KÉSZ TERMÉKEK KÖZÖTT NEM HIÁNYOZNAK A TRADICIONÁLIS PASTA REALE (MARZIPÁN GYÜMÖLCSÖK), A HAGYOMÁNYOS MANDULÁS PASTE (TÖBB MINT 10 ÍZBEN), A PISZTÁCIÁS PASTE, A HÍRES FIKKAL TÖLTÖTT BUCCELLATI, VALAMINT A TIPIKUS SZICÍLIAI KÉSZÍTETT TERMÉKEK NÉHÁNY ÉVADBAN (CHIAKCHEREK A FARSANGRA, GALAMBOK...
Olaszország, Albano Laziale
... legjobb hagyomány szerint, természetes kelesztésű fehér pizzát és a Castelli Romanikra jellemző édességeket sütünk. A "Pizza Michelangelo" a valódi termékek minőségéről és a szolgáltatásról ismert. Nálunk megkóstolhatja a Castelli Romanikra jellemző hagyományos termékeket, mint például a híres Genzano kenyeret, amely természetes összetevőkből és kémiai kelesztés nélkül készül. Boltunkban gazdag választékot talál kenyérből, pizzából, házi édességekből és gasztronómiai termékekből, házi és hagyományos édességekből.
Olaszország, Borgolavezzaro
...PIZZAALAP, ÉDESSÉG, KENYÉR és TÉSZTA variációkat tartalmaz. Folyamatosan növekszünk és fejlődünk, ezért bővítettük termékkínálatunkat BIO, VEGÁN és LAKTÓZMENTES élelmiszerekkel. Különböző típusokban dolgozunk: szobahőmérsékleten, frissen és fagyasztva. A piacon túlnyomórészt MAGÁNMÁRKÁS termékeket kínálunk (kivéve a GLUTÉNMENTES termékcsaládot). A magas termelési kapacitás, a pontos szállítás és a termékek minősége teszi az Elisa Food-ot megbízható partneré.
Olaszország, Mattinata
... főszereplő a pugliai asztalokon az előételként szolgáló kenyér; megtalálható ízletes bruschettákban vagy a tipikus „acquasala”-ban, amely piritott kenyér vízben áztatva, majd nyers hagymával, paradicsommal, egy csipet oregánóval és jó minőségű, szigorúan pugliai extra szűz olívaolajjal van díszítve. A kenyér még a pugliai levesekben is főszereplő; a pancotto, amelyet extra szűz olívaolajjal locsolnak...
Olaszország, Montecosaro
... tápanyagaikat. A mi kenyerünk munka és filozófia, hogy jólétet és ízt nyújtsunk az asztalnál. A hagyományos édességek, mint a panettone, colomba, mustos kenyér, válogatott alapanyagokból és naponta frissített anyatejből készülnek. Finom brownie-k és muffinok teszik boldogabbá a napjait.
Olaszország, Taranto
...Néha bátorságra van szükség ahhoz, hogy higgyünk az álmainkban és kövessük az ösztöneinket! Aldo Predari a Dolce amorsi cukrászda tulajdonosa. Miután éveket töltött az ipari szektorban, úgy döntött, hogy új útra lép: arra, amely a ízek és a cukrászat szépségéhez vezet. Magasan képzett személyzetet alkalmaz, ahol különböző készségek egyesülnek a specifikus termékcsaládok létrehozásában. A folyamatos elkötelezettség az egyszerűség kiemelése, hogy a "tudás" és a "szakértelem" kultúrája átalakíthassa a hagyományos receptet egy finom érzéki élménnyé.
Olaszország, Formello
Puha és illatos, ez a hagyományos édességünk. A Gargani gyűrűs süteménye a nagy minőség és presztízs szinonimája. Ennek a terméknek a sikere természetes összetevőkön alapul, amelyeket ügyes kézművességgel dolgoznak fel. A gyűrűs sütemény ötlete a Gargani család tapasztalatából származik, amely több mint 50 éve aktív az élelmiszeriparban a római viale Parioli és via Lombardia történelmi boltjaival...
Olaszország, Castelverano
Szicíliai Esszenciák és Hagyományos Termékek: Olívabogyó, Nocellara del Belice Olaj, Bio Méz, DOP IGP Bor, Oregánó, Kapri, Passito Zibibbo di Pantelleria, Lekvárok és Dzsemek, Castelvetrano Fekete Kenyér, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Gyümölcs, Szárított Paradicsom, Nubia Fokhagyma, Busiate Pástétom, Trapani Só, Amaro Selinunte. Mindezek helyi és hagyományos, minőségi és természetes ízű termékek.
Olaszország, San Severo
Hagyományos péksütemények Pugliából, Olaszországból. Az Alfieri Pékség kizárólag minőségi alapanyagokat használ, amelyek lehetővé teszik az eredeti és egészséges termékek előállítását. Annak ellenére, hogy modern berendezéseket alkalmaznak, a kenyér, taralli és pizza előállítása régi technikákkal és folyamatokkal történik, amelyek lehetővé teszik, hogy a termékek megőrizzék a régi ízeket.
Olaszország, Calderara Di Reno
... igényeit. Ez a figyelem és minőség tette lehetővé, hogy 2004-ben bekerüljenek a "Művészi és Hagyományos Foglalkozások" listájára a pinza, rizstorta és bolognai certosino előállításának köszönhetően. A Quadrifoglio mind a magánügyfelek, mind a Ho.Re.CA és GDO szektorok, valamint az étkezde és közösségi piac számára kínálja kész cukrászati termékeit és fagyasztott péksüteményeit. Egy rendkívül gazdag választék, a piac igényeinek folyamatos elemzése és a szervezéshez és szolgáltatáshoz való erős hajlam teszi őt ideális partnerévé a modern vendéglátóipari egységek sikerének.
... hozzávalókkal, a hagyományoknak megfelelően. Időmérhetetlen idők óta a scorzetta a bernaldai hagyományos édességek közé tartozik, a Matera megyében található város, amely gazdag történelemmel, hagyományokkal és a Lucania turisztikai célpontja. A bernaldai scorzetta receptje az egyik legfinomabb és legősibb, és néhány egyszerű hozzávalóból áll, mint a tojásfehérje, a cukor és a mandula. Látogass el...
Olaszország, Montebelluna
HAGYOMÁNYOS KENYEREK TERMELÉSE...
Olaszország, Milano
A Vergani család egy vállalatot, a Vergani srl-t irányítja, amely több mint 60 éve őrzi a milánói Panettone munkamódszereit, hagyományait és kultúráját. A vállalat tevékenysége 1944-ben kezdődött, egy lombardiai cukrászdában, Angelo Vergani, a alapító által. 1949 óta a vállalat székhelye a Via Oristano-n található, a Viale Monza közelében. Itt készítik a milánói Panettonét hagyományos...
Olaszország, Visciano
... egyesülésének köszönhetően; a kézi feldolgozás, amelyet legalább négy órás kelesztés és fatüzelésű kemencében történő sütés követ, egyedülálló és eredeti kenyeret eredményez. Minden energiánkat és figyelmünket az egészséges, kiegyensúlyozott és intelligens táplálkozás táplálkozási igényeinek szenteljük. Termékeink ízletes és vonzó módon fedezik fel a régi ízeket. A kenyér mellett megkóstolhatja a Keksz Kenyeret, a Freselle-t és különböző ízű Tarallini-t, köztük a híres nápolyi „Sugna e Pepe” tarallit, valamint sok más minőségi édes süteményt.
Olaszország, Simaxis
...tapasztalt szakemberek felügyelete alatt. Könnyen telepíthető és funkcionális fatüzelésű kemencéink a professzionális és háztartási vonalban, valamint a "kész használatra" szánt kemencék, mint a "Subito Pronto" és az újdonság "Subito Cotto". Látogasson el hozzánk a Facebook oldalunkra! Tippek a telepítéshez, ízletes hagyományos pizzák sütése, kenyér és sok más a Zio Ciro fatüzelésű kemencékkel, 100%-ban olasz gyártású és a Zio Ciro közösségi márkájával regisztrált! Ne hagyja ki :-) http://www.facebook.com/pages/Zio-Ciro-i-veri-forni-a-legna-allitaliana/329579521219?ref=hl...
Olaszország, Francavilla Fontana
A Brindisi-i Tredicina Agriturismo a tiszta és autentikus ízek szinonimája. A vendéglő által kínált menü teljes mértékben a pugliai hagyományos receptek szerint készült ételekből áll, olyan alapanyagokból, amelyeket a gazdaság területén termeltek, tenyésztettek vagy állítottak elő. Az olaj, bor, zöldségek, gyümölcsök, kenyér, felvágottak, hús, gyümölcs és lekvár azok a jellegzetességek, amelyek egy olyan agriturismót jellemeznek, amelyet története, értékei, finomságai és a benne rejlő jólét miatt nagyra értékelnek.
A „Bontà di Altamura” vállalat 1987-ben alakult, a tulajdonos, Giuseppe Clemente személyes elkötelezettsége révén, aki azt kívánta, hogy más olasz tartományokban is megismertesse a híres „Altamurai Kenyér” és más tipikus pugliai termékek ízét. Ez a küldetés: „Az Altamurai és Pugliai hagyományos receptek ízét kínálni az egész ország területén, a legjobb minőség és eredetiség gondos kutatásával...
Olaszország, Anghiari
... termesztésű, kőmalomban őrölt gabonából készült liszttel készítenek. A termelési tevékenység mellett oktatási programok is zajlanak, amelyek két területen valósulnak meg: az olajprésnél és a konyhában. Lehetőség van az olajprés meglátogatására egy olyan útvonalon, amely segíti a gyerekeket az olaj kinyerésének folyamatának megismerésében. Ehhez hozzájárul a gyerekeknek szóló főzőiskola is, ahol a tanulók hagyományos toszkán ételeket készítenek, mint például kenyér, házi tészta és sütemények, az állami gazdaságból származó, természetes alapanyagok felhasználásával.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play