Olaszország, Castelnuovo Rangone
A Vemac egy vezető vállalat a friss, főtt és érlelt húsok feldolgozására szolgáló automatikus vonalak tervezésében és kivitelezésében. Az automatikus húsletöltő gépektől a fagyasztó rendszerekig, a kolbászok automatikus betöltő vonalaitól a sonkák válogató rendszereiig, a Vemac képes kielégíteni a húsipar minden mozgás-, automatizálás- és robotikai igényét. Ezenkívül gyors és teljes körű műszaki támogatást is garantál ügyfeleinek.
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
FRANRODEL, a spanyol ibériai sonkák és kolbászok gyártására és értékesítésére specializálódott cég, több mint egy évszázada működik. A családi vállalkozás, amelyet négy generáció óta Francisco Rodríguez Delgado irányít, tökéletesen ötvözi a hagyományos kézművességet az új technológiákkal és innovatív létesítményekkel. Mindezt azzal a céllal teszi, hogy minden pillanatban garantálni tudja a...
Spanyolország, Madrid
... vaddisznó kolbászok, amelyeket hagyományosan készítenek, hogy megőrizzék minőségüket és fehérjetartalmukat. Ezért mondhatjuk, hogy az „El Gourmet de Luna Manchega” fő célja, hogy termékeinken keresztül, a tiszta, valódi és könnyen elkészíthető „La Mancha” gasztronómiával a legfinomabb ízeket juttassa el a kifinomult ízlésűekhez, együtt a juhsajt, szarvas és vaddisznó ételek egyedi ízének és minőségének tehetségével.
Franciaország, Aurillac Cedex
... szárítása és érlelése 7 hónapig tart. A kolbászok és a szárazkolbászok a régi hagyományok szerint készülnek, ugyanazzal a tudással. A Maison a modern technikákat ötvözi a régi mesterséggel, hogy kivételes termékeket állítson elő.
Belgium, Wemmel
... a legmagasabb normáknak (IFS, BRC, ISO,…). Márkáink: Paul Prédault, az egyetlen igazi francia főzősonka, La Quercynoise, a legjobb foie gras és magret, Prestige de la Sarthe, az igazi Rillettes és Langoise, Arcal, a tökéletes koktél-szalámi (5 ízben) és előre sült szárnyasok, Armor Plats Cuisinés, a tipikus francia készételek specialistája, mint a Boeuf Bourguignon, Amand, a gasztronómia ízletes halterrine-jei Bretagne-ból, Montagne noire Pur porc, száraz kolbászok és szárított sonkák Délnyugat-Franciaországból, 9 hónap Label Rouge…...
... (Friss és Fagyasztott Húsok Előkészítése és Átalakítása: Sertés (Fekete Disznó, Fehér Disznó) és Juhfaj. Hagyományos Alenteji Kolbászok Gyártása (Fekete Disznó, Fehér Disznó) és egyéb Kolbászok) és IFS FOOD szabványok szerint, L-301-es egészségügyi jelöléssel. Több mint három évtizede működik, és az ország egyik legmodernebb húsfeldolgozó létesítményeivel rendelkezik, hagyományos szakértelemmel. A SEL több mint 10 különböző nemzetközi és hazai díjjal büszkélkedhet.
Belgium, Evergem
... kolbászok Sonkás kolbász, borjúkolbász, gombás kolbász, ebédkolbász… * Pástétomok Kenyérre kenhető pástétom, parasztpástétom, szezonális pástétom… * Sózott húsáruk Sózott szalonna, füstölt szalonna, csülök, filet d’anvers…...
Portugália, Garvão
... állatok szabadon legelnek, kihasználva az Alentejo domináló ökoszisztémáját, amely tölgyerdőkben és kocsányos tölgyekben gazdag, ahol a fekete sertés a makkot fogyasztja. Ezek a fák gazdagok olajsavban, ami együtt a fajta genetikájával olyan zsíros átszövéseket eredményez a húsban, amelyek jellegzetes márványozottságot kölcsönöznek neki, így egyedivé és egészségessé téve azt, megkülönböztető ízt és aromát biztosítva. -------- Fekete sertés szabadban nevelve. Friss fekete sertéshús, Fekete sertés sonkák és lapockák, valamint kolbászok. Természetes érlelés Garvão - Ourique Alentejo...
Belgium, Neufchâteau
Ebben a tipikus ardenne-i farmon egyedül, párban, családdal vagy csoportban várják Önt egy régi környezetben, ahol különböző regionális és eredeti recepteken keresztül kóstolhatja meg a termékeket. A Sanglochons farm lehetőséget ad arra, hogy a régi ízeket újra felfedezze a hagyományos felvágottjaik (füstölt sonkák, Sanglochons kolbászok, stb.) révén. Meglátogathatja a sonkamúzeumot, üdvözölheti...
Belgium, Sint-Pieters-Leeuw
...Családi kézműves húsáru gyártó vagyunk, amely a kézműves és hagyományos főtt sonkákra, minőségi füstölt és sózott termékekre specializálódott, kiemelkedő termékünk a füstölt marhahús, főtt kolbászok hentes minőségben, megrendelésre készült termékek és az ügyfél igényei szerint készült, kizárólag az ügyfél számára készült termékek. 2013. július 31-én megkaptuk az UNIZO kézműves autentikus címkét "Kézműves Belgiumban"...
Franciaország, Avignon Cedex 9
A PALGA INTERNATIONAL, 1979-ben alapították, eredeti rendszereket tervez az élelmiszerek feldolgozásához és formázásához, a gyártási módszereik racionalizálásához, valamint a kis- és nagyméretű gyártósorokba való integrálásához. Automata, félautomata vagy manuális nyárs gépek gyártásával foglalkozunk. Emellett kolbászgépeket is kínálunk, amelyek lehetővé teszik a kolbászok növényi burkolatban...
Franciaország, Fraisses
Az EMSENS vállalat a világ vezetője az élelmiszeripari gépek gyártásában és tervezésében. Az ipari vagy kézműves nyársak gyártásától kezdve a szalonna szeletelésén át az osso-buco vágásáig, a snackgépektől a kolbászok kötéséig, az EMSENS képes kielégíteni az élelmiszeripar minden szereplőjének speciális igényeit. Mindig a technológia élvonalában állunk, így képesek vagyunk testreszabott gépeket...
Belgium, Baileux
A Chimaci régió szívében található a Chimay Tradition vállalat. Fedezze fel helyi húsáruk választékát, amelyeket kézműves módon készítettek. A termékpaletta a következőkből áll: kolbászok, tészták és főtt sonkák, valamint baromfiproduktumok. Minden hús kézműves gyártású, tiszteletben tartva az alapanyagokat és a hagyományokat. Minden termék exkluzív jellemvonásokkal bír, magas minőségű, gazdag és egyedi ízvilággal.
Belgium, Oostende
...Magától értetődő, hogy ebben a folyamatban a lehető legjobban tiszteletben tartjuk az Ön kívánságait. Így Ön teljes mértékben elégedett lehet a vágási súllyal, a vágással, a csomagolással, a választékkal és a feldolgozással. Előre elkészített ételek: aperobrochette-től a zigeurschnitzel-ig. Darált hús osztály: húsgombócok, húskenyerek, különféle hamburgerek, kolbászok… Hideg ételek: tálalt saláták… Meleg konyha: pörkölt, vol-au-vent,… Halal, vegetáriánus és haltermékek is.
Belgium, Houthalen-Helchteren
Buva Húsáru termékei: Kézműves készítésű sült pástétom tiszta sertéshúsból. Sült csirke pástétom kizárólag csirke májból és csirkehúsból. Szárnyas pástétom borssal, kizárólag csirkehúsból készült. Húskenyér természetes. Húskenyér provanszi módra. Csirkehús kenyér természetes. Csirkehús kenyér provanszi módra. Vérkolbász. Grillezhető kolbászok.
Franciaország, Chantrans
A FORMPLAST az élelmiszeripari csomagolások gyártására specializálódott, különösen a sajt, hús, hal, darált termékek és kolbászok tálcáinak gyártására.
Cégünk a vendéglátóipar számára készült dekoratív termékek (kifejezetten mű kolbászok és sajtok) gyártására specializálódott. A kézműves, részletekre való odafigyelés teszi termékeinket egyedivé, és nagyon hasonlóvá a valódiakhoz; könnyűek, tartósak és nagy hatású reklámcikkek. A biztonság a prioritásunk, ezért termékeink az európai irányelveknek megfelelően készülnek, tűz esetén önkioltóak, és...
Franciaország, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER Lorp sentaraille-ban a tudásának gazdagságából merít, és számos éve következetesen, a "Terroir" hagyományainak legteljesebb tiszteletben tartásával készít minőségi húskészítményeket. A vállalat a prémium termékekre összpontosít, mint például: a száraz sonkák, a kolbászok, a friss húskészítmények stb....
Franciaország, Marseille
... például a marseille-i láb és csomagok, a marseille-i marhahús pörkölt, a Provence-i kolbászok stb. Az innovációjának és hagyományainak köszönhetően a vállalat továbbra is az egyik vezető szereplője ennek a szektornak. A METRAS nap mint nap tapasztalja a friss belsőségek minőségére és kiválasztására vonatkozó követelményeinek gyümölcseit, valamint a gyártási módszereit, amelyek az ipar kezdetétől fogva változatlanok maradtak, hogy megőrizzék az eredeti íz autentikusságát.
Törökország, Afyonkarahisar
...ahogy az a csatolt brosúrákban látható) Cégprofil és képességek: Az Ikbal egy csoportcég, amely magában foglal egy húsüzemet (kolbászok, szalámik, pastramik és sonkák gyártása), egy cukrászati üzemet, körülbelül 50+ franchise éttermet, egy ötcsillagos termálhotelt és egy bevásárlóközpontot. Büszkék vagyunk arra, hogy az Ikbal Európa egyik legnagyobb édességgyártójává vált. Jelenleg több mint 150...
Franciaország, Ares
Franciaország és Európa területén gyártunk és forgalmazunk egy sor fagyasztott terméket, amelyek a réunionai gasztronómiából származnak, mint például - a bouchonok, a nemek, a samoussák, a samoussák tésztái, a tőkehalgolyók, a bonbonpiments, a kreol kolbászok és a füstölt kolbászok, a sarcive, a füstölt sovány sertés és a füstölt baromfi. A szállítást egy piacvezető hűtött szállító biztosítja...
Spanyolország, Sevilla
... határokat, és minden országban keresett. Az olívaolaj a mediterrán étrend alapvető és jellegzetes összetevője. Andalúziából származik, főként kulináris felhasználásra, és nagyon jótékony hatással van az egészségre. Továbbá más termékekkel is rendelkezünk, mint például: - Bor - fehér, vörös vagy rozé - Chacina - Az ibériai chacinák tartósított, pácolt vagy kolbászként elkészített húsok. A legismertebbek közé tartozik a chorizo, a salchichón, a caña de lomo és más kolbászok, mint a butifarra, a morcón vagy a töltött hús. - Sajtok - Cabrales, Payoyo, Boffard vagy manchego.
Belgium, Moeskroen
... megfeleljen a címke által előírt követelményeknek. A vágóhíd, amely a legszigorúbb minőségi normáknak (HACCP, BRC) felel meg, lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy a legjobb marha-, borjú- és bárányhúsra számíthassanak. Egy fél marha, egy elülső vagy hátsó negyed és különféle technikai darabok, a filet pur-tól az americain-ig, a széles választék részét képezik. Az új moeskroeni vágóhídon egy műhelyt is kialakítottak a marha-, borjú-, sertés- és bárányhús adagolására és csomagolására. Itt készülnek a darált húsok és darált hús alapú termékek, mint például kolbászok, hamburgerek, vinkel, …...
Spanyolország, Caldes De Montbui
Hagyományos módon készítünk természetes sertés-, bárány- és marhahús-bélből a legjobb minőségű és származású nyers, főtt és érlelt kolbászok előállításához.
Hollandia, Nieuwleusen
Barbelhoeve vidéki termékek, mint például spätzle, tönköly tészta, gyümölcslevek, szószok, lekvárok, diófélék és kolbászok...
Spanyolország, Zaragoza
Az Embutidos Bernal tevékenysége két fő blokkra összpontosít. Egyrészt van egy Húsfeldolgozó Termünk friss Sertés, Bárány és Marha-Hússal. A Ternasco és a Marhahús szelet a legkiemelkedőbb termékeink. Másrészt van egy Húsüzemünk. Itt a specialitásunk a német stílusú kolbászok (főtt és füstölt) és a csülök. Ezen kívül más termékeket is kínálunk, mint például a Bacon (héj nélkül, hártya nélkül és...
Belgium, Vilvoorde
...A Luka, amely Vilvoordében található, húsáru gyártója és beszállítója, a főtt sonkákra specializálódott. Termékkínálatunkba emulziós termékek (pl. főtt kolbászok, húspékek, ...) és érlelési termékek (pl. szalonna, pancetta, filet d'Anvers) is tartoznak.
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
A cég 1998-ban alakult. A cég fő tevékenysége a sertés- és baromfihús bontása, feldolgozása, valamint olyan húskészítmények gyártása, mint a kolbászok, füstölt húsok, készételek és belsőségek, valamint baromfiproduktumok. A modern technológiák és a hagyományos húskészítési receptek ötvözése lehetővé teszi a legmagasabb minőségű termékek előállítását. Füstölt húsokat, kolbászokat, belsőségeket és...
Franciaország, Amancy
Maison Alpin La Salaison családi Maison Alpin több mint 30 éve gyárt és forgalmaz helyi savoyai termékeket Amancyban, Haute-Savoie-ban. Online értékesítés: kézműves, hagyományos füstölt felvágottak, száraz kolbászok, virslik, diots, száraz sonkák és prémium minőségű sertéshús. A Maison Alpin-nál azt szeretnénk, hogy egy falatban felfedezhesse a savoyai lélek igazi ízét. Semmi több, semmi kevesebb...
Spanyolország, Geras de Gordon
Több mint 60 éve és három generáción át az Entrepeñas S.L. hagyományos módon készít spanyol hús- és kolbásztermékeket. Tevékenységünket Geras De Gordónban, León tartomány északnyugati részén, 1200 méter magasságban végezzük, ahol a nedves éghajlat ideális körülményeket biztosít a minőségi kolbászok érleléséhez. Termékeink minőségét csak rendkívül alacsony áraink múlják felül.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play