Lengyelország, Warszawa, Poland
...A TEJFEHÉRJE-KONCENTRÁTUM instant (WPC 80 instant) alacsony hőmérsékletű ultrafiltrációs folyamat során készül, amely lehetővé teszi a laktóz elválasztását, így a tejsavófehérjék érintetlenül maradnak. A tejsavófehérje-koncentrátumok 35-90% fehérjetartalommal rendelkezhetnek. A por formájában lévő koncentrátum íze semleges, így bármilyen íz vagy illat hozzáadható. A WPC 80 (Tejsavófehérje-koncentrátum) élelmiszer-kiegészítők, fagylaltok, joghurtok, italok, hús alapú felvágottak, és különösen sportolók számára készült étrend-kiegészítők és funkcionális ételek előállításában használatos.
Portfólió (278)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play