... laboratóriuma, amely felelős az összes előállított és forgalmazott bor minőségellenőrzéséért, valamint egy érlelő pince, amely a világ legjobb fáiból készült tölgyfahordókkal van felszerelve (francia és amerikai). A fő tevékenység a termékek átalakítása (szőlő borra és annak származékaira). A pince 8.700 m2 területen helyezkedik el, ahol a feldolgozó, tároló és adminisztratív létesítmények találhatók. A pince jelenleg a Dão Borvidék szövetkezeti szektorának referenciapontja, amely Portugália középső részén található.
Az ADEGA COOP. FUNDÃO eredete több mint fél évszázadra nyúlik vissza. A fogadóképesség körülbelül négy millió kilogramm szőlő évente, amelyből 70 százalék vörös szőlő és 30 százalék fehérszőlő.
... jellemzi, amely megkülönbözteti a többitől: - Hatékony hűtési kapacitás; - A szőlő teljes mennyiségének válogatása a pincébe való belépéskor; - A tömeg mozgatása és áthelyezése kizárólag gravitációval. A Cartuxa Pincészetben telepített teljesen automatizált palackozó vonal évente körülbelül hárommillió palackot állít elő, amelyeket a Pêra-Manca, Scala Coeli, Cartuxa, Foral de Évora és EA márkák fehér, rosé és vörös borai, valamint a Cartuxa pezsgő képvisel.
... szőlőből készítünk. Jó bor készítéséhez csak jó szőlő szükséges. És nekünk van a legjobb: Atei egy szarvasmarha, kukorica és jó bor földje volt. Ez az empirikus tudás, amely az idő múlásával gyűlt össze, nem vész el. Csak tökéletesedik, új technikák, berendezések és a családunk, valamint a kezdetektől velünk lévő csapat motivációja révén. Így, az új fehér szőlőfajták bevezetésével, valamint a...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.