...Bio Vistabella Bobal szőlő 2014,
Mediterrán esszenciát és a kasztíliai borok következetességét és mértékletességét hordozza. A Bobal 2014 Vistabella a Valencia és Kasztília közötti középvidéken született. Az espalierezett BOBAL szőlő agyagos talajon, valamint 5 hónap francia tölgyfán való érlelés, továbbá 7 év palackos érlelés egyedi ízt ad neki.
Bio Vistabella Fehér Gyümölcsös - Macabeo...
...Fajta: Viura 100%
Ültetési év: 1948
Gyökér: Rupestris de lot, az egyik legrégebbi létező gyökérfajta
Magasság: 525 méter
Alkoholtartalom: 13,5º
Terület: 1,1 Ha
Képzési rendszer: Bokros szőlő
Ültetési keret: 1,80 x 1 m (nagyon szokatlan)
Palackozás: 2019. szeptember 17.
Termelés: 1.632 palack, 5.500 kg/Ha (a Viura engedélyezett hozama 8.520 kg/Ha)
SZÜRET
Kézi szüretelés egy 2.000 kg-os...
... támadásokkal (gyümölcsfák és szőlő) és a kártevők támadásaival kapcsolatos gyümölcsfák esetében.
Felhasználások és dózisok fizikai akadályként és napégés ellen:
50 kg/ha a gyümölcsök érzékeny állapotától kezdve
50 kg/ha 3-4 héttel később
Megújítás 25 kg/ha az időjárási körülmények és a betakarítás időpontja szerint
Felhasználások és dózisok gomba- és rovarölőként:
Rovarölőként: Olajfa légy, őszibarack tripsz és körte pszille ellen 25 kg/ha az első alkalmazáskor, majd 20 kg/ha a következő alkalmazások során.
...Az Enocianin egy természetes színezék, amelyet a szőlő héjából nyernek (por és folyékony formában), vörös-lila színű. A borászati és lepárló iparban használják, számos alkalmazásra, például: vörös vagy bíbor árnyalatok adására fehér boroknak vagy fehér alkoholos italoknak.
...10 MÁRCIUS
TECHNIKAI ADATOK:
Származási hely:
IGP Altiplano Sierra Nevada
Összetétel:
60% Jaén Blanca (Helyi Régi Szőlő) & 40% Macabeo
Borászat:
Mindkét fajtát külön-külön, alacsony hőmérsékleten erjesztik.
Alkoholtartalom: 12,5º Minimális szulfitszint: 72mg/L
Ízjegyek:
Megjelenés: aranysárga
Illat: Kellemes, fehér virágok, citrusfélék és trópusi gyümölcsök árnyalataival.
Íz: Ízletes és selymes, meglepő komplexitással, térfogatával és szerkezetével.
A Bodega Pago de Cirsus célja, hogy 100%-ban PAGO minőségű bort készítsen. A szőlő kiválasztása gondosan történik, először a szőlőültetvényen, majd a válogatóasztalon, ahol csak a legjobb szőlő kerül a fahordókba erjesztésre. A pincében fehér, vörös, rozé és édes borokat készítünk. A fehér borok: ÉV CHARDONNAY, hordóban erjesztett CHARDONNAY. A vörös borok: TEMPRANILLO-MERLOT, TEMPRANILLO-SYRAH...
... érdekében elsődleges figyelmet fordítunk saját szőlőültetvényeink gondozására és a szőlő kiválasztására, mint minden folyamat kulcsfontosságú elemére.
Boraink:
- Fiatal bor "CANTAURI"
- Érlelt bor "CANTAURI VENDIMIA SELECCIONADA"
- Fehér bor "CARLOS ALONSO"
- Reserva bor "CANTAURI RESERVA"
- Szerzői bor "ALMA DE CANTAURI"
Látogatások és bor kóstolás INGYENES ÉS ELŐZETES TELEFONOS FOGLALÁS SZÜKSÉGES.
Étkező: Minimum 4 fő: Előzetes telefonos foglalással.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.