Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...10 hónapnál idősebb ibériai sertés. Ovális középső rész, amely a lapocka közepéből származik. Darab súlya 500 és 700 g között. Az ibériai sertés Presa egy ovális és szaftos szelet, amelyet 10 hónapnál idősebb ibériai sertések lapockájának középső részéből nyernek. Ez a prémium vágás körülbelül 500 és 700 gramm közötti súlyával intenzív ízéről és lágy, puha textúrájáról ismert, ideális...
Portfólió (15)
Svédország, Linghem
... kiemelkedik a kiváló állagával és gazdag ízével. Bárányválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy kivételes ízt és minőséget nyújtson. A puha bordáktól a ízletes sült húsokig, bárányvágásainkat precízen dolgozzuk fel, hogy minden falatban ízletes és kielégítő élményt biztosítsunk.
Románia, Botosani
...A felső rész a marhahús lábának első vágása, és egyben a legkompaktabb is. A hús szaftos, sovány és puha, alkalmas sütésre vagy párolásra. Ha szeletekre vágják, a húst sütőben vagy grillezve is elkészíthetik.
Portfólió (23)
Franciaország, Baie-Mahault
...Fedezze fel sertésvázunkat, amelyet a legnagyobb gondossággal készítettünk, hogy ízletes és minőségi húst kínáljunk. Tökéletes a húsipar szakemberei és a főzés iránt szenvedélyesek számára, sertésünket optimális körülmények között neveljük, hogy biztosítsuk a puha és szaftos húst. Számos recepthez felhasználható, a felvágottaktól kezdve a pörköltekig, a sertésváz egy elsőrangú választás. Rendeljen most, és élvezze sertéshúsunk kivételes minőségét.
Portfólió (51)
Portugália, Santarém
...A Monte Safira sertéskaraj egy prémium sertéskaraj, amely példázza a márka elkötelezettségét a minőség és a hagyomány iránt. A legjobb hazai húsokból származik, ez a sertésdarab puha, szaftos és ízletes. Legyen szó sütésről, grillezésről vagy serpenyőben való pirításról, a sertéskaraj sokoldalú és ízletes választási lehetőséget kínál bármely étkezéshez, így alapvető élelmiszer a portugál...
Portfólió (14)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...A Presa Ibérica egy húsrész, amelyet a spanyol ibériai sertés hátának felső részéből nyernek, és amely kivételes ízéről és puha textúrájáról ismert. Ez a húsrész különösen értékelt a hús és a zsír tökéletes egyensúlya miatt, ami szaftos ízt és lágy textúrát kölcsönöz neki. Ideális sütéshez vagy grillezéshez, a Presa Ibérica népszerű választás a séfek és a húsimádók körében, akik a minőséget és az...
Portfólió (8)
Belgium, Beringen
...A álló bordasült a bordákkal ellátott skót filé. Mivel olyan izmokból származik, amelyeket nem terhelnek meg, a hús nagyon puha és szaftos. A bordák megtartása extra ízt ad a főzés során.
Portfólió (189)
Portugália, Baleizao
...Tökéletes előételekhez és harapnivalókhoz. - A fokozatú bőr nélküli és csontozott csirkemell: Sovány és puha filék különféle ételekhez. - A fokozatú csirke comb: Gazdag ízű, ideális grillezéshez vagy sütéshez. - A fokozatú csirke comb negyedek: Kiegyensúlyozott sötét és fehér hús a főzéshez.
Portfólió (3)
Franciaország, Copponex
...Sárga héj Puha, lédús és jól édes hús Októbertől júniusig A fenntartható mezőgazdaságból származó alma, öko-felelős gyümölcsösökben termesztve, és 3-as szintű Magas Környezeti Érték (HVE3) tanúsítvánnyal rendelkezik Gyümölcs hűtőkamrában tárolva, a hűtési lánc megszakítása nélkül Tanácsaink a tároláshoz: lehetőleg hűvös, szellős és fénytől védett helyen Karamellizált almás fordított sütemény...
Portfólió (19)
Belgium, Bruxelles
... húst szeletekre, és megakadályozza, hogy az 544 penge kétszer ugyanott üssön. Így a hús puha és szaftos marad anélkül, hogy az eredeti megjelenését befolyásolná. Így a legkevésbé vonzó húsdarabokból is a legjobbat hozhatja ki, miközben minőségi és ízletes terméket kínál ügyfeleinek. Ez a húsápoló megfelel a CE és higiéniai előírásoknak, mivel minden olyan rész, amely érintkezik a hússal...
Portfólió (13)
Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
...A csirkemell a csirke egyik húsosabb része. A magas hús-csont arány rendkívül sokoldalúvá teszi különböző ételek elkészítéséhez. A rész bőr nélküli és puha textúrájú. Ideális választás a sovány fehérjét tartalmazó diétához, a szaftos hús kis darabokban hozzáadható tésztához, vajas csirke masalához, vagy felhasználható önállóan egy szaftos csirke grillezéshez vagy töltött sütéshez.
Portfólió (70)
Hollandia, Rijswijk
...ROPOGÓS CSIRKE SZÁRNYAK Itt az idő, hogy élvezd a csirkét! A ropogós panír és a puha, szaftos belső rész révén ezek a növényi alapú szárnyak tele vannak azzal az ízzel, amire vágysz. Semmi sem kevesebb a csirke szárnyak tökéletességénél, most vegán módon tálalva. Ételkiszolgálásra elérhető.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play