Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
...Hagyományos beaujolais módszer: Félkarbonikus maceráció. A bor rozsdamentes acél tartályban érlelődik, hogy megőrizze a Beaujolais-ra jellemző gyümölcsös frissességet. KOSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK Intenzív, mély rubinvörös szín, csillogó reflexekkel. Kifejező, az illat fűszeres, pörkölt és vaníliás aromákat kínál, valamint gyümölcsös jegyeket, mint a szeder és a meggy. A szájban a támadás harmóniával...
Portfólió (60)
Franciaország, Appietto
...A gesztenyelisztből és dióból készült Canistrelli kekszek elegáns kartondobozban kerülnek forgalomba. Ideális ajándéknak. Pálmaolaj, GMO, színezék vagy tartósítószer nélkül készülnek, és az idő múlásával megőrizték eredeti receptjüket és ízüket. A dupla sütés jellemző ropogósságot kölcsönöz ezeknek a hagyományos korzikai kekszeknek. A gesztenyeliszt és a dió teszi ezt a kekszet a kínálat egyik...
Portfólió (118)
Franciaország, Aix En Provence
...Könnyű és ropogós, a Melba pirítósok egy kereskedelmi titok gyümölcsei. Nyitott formában sütve a tészta szabadon megemelkedhet, így lehetővé téve, hogy a gabonák felszabadítsák a ROGER Rusks pirítósokra jellemző ízeket. Rusks Aix Virágbúza Liszt Búzaliszt, glutén, növényi zsírok (nem hidrogénezett olajok és zsírok (pálma és repce), víz), sütőélesztő, só, invertált cukorszirup, maláta, emulgeáló anyag: szójalecitin (OGM-mentes). Csomagolás: körülbelül 22 darab dobozonként...
Portfólió (31)
...Hőkezelő gépek A hőkezelés szükséges a tökéletesen elkészített termék eléréséhez. Öt építési jellemző lehetővé teszi a csokoládé tömeg tökéletes mikrokristályosodását. – Hosszú hőkezelő szakaszok – Nagy hűtőfelületek – Turbulens keverés – Hűtési idő – Pontos hőmérséklet-ellenőrzés Az ATM hőkezelő gépek megfelelnek ezeknek a követelményeknek. A végtermék jellemzői a következők: – Egyedi fényesség – Finom szemcsés és sűrű szerkezet – Hosszú eltarthatóság – Ropogós törés – Rövid hűtési idő – Maximális zsugorodás...
Portfólió (10)
Németország, Hamburg
... kombinációja ízletes érzéki élményt nyújt. A ropogós ostyabél laktató harapást biztosít, míg a sima és krémes töltelék a nyelven olvad el. A pörkölt mogyoró diós és enyhén ropogós ízt ad, amely kiegészíti a csokoládé édességét.
Portfólió (180)
Szerbia, Subotica
...Közepes-erőteljes, gyorsan növekvő, jó elágazási szokással rendelkezik. Közép-korai virágzású, korai termésű, rendszeres és bőséges termést hoz. Könnyen termeszthető, gyakran használják beporzónak. BEPORZÓK: Önképző. GYÜMÖLCS MEGJELENÉSE: Jellemző szív alakú. A héja sötét rubinvörös és lila, szinte fekete színű, sötétvörös húsú. A húsa szilárd, ropogós, lédús, édes-savanyú ízű, nagyon kellemes...
Portfólió (50)
Olaszország, Lauro
...Jó minőségű, apróra vágott mandulából készült, aranybarna, ropogós cukorral bevont manduladarabkák rendkívüli ízélményt nyújtanak. Ideális sütemények és torták díszítésére, valamint joghurtok, zabkásák és fagyik gazdagítására. Ez a termék kiemelkedő a cukrásziparban és a kézműves műhelyekben, amely hangsúlyozza minden elkészített étel ízét. A mandulákra jellemző magas kalcium-, magnézium- és foszfortartalom miatt ez a manduladarabkák remek táplálkozási választás is (természetesen, a cukor bevonat miatt, érdemes mértékkel fogyasztani).
Portfólió (10)
Franciaország, Soing-En-Sologne
...Nyitott és kifejező illat, húsos fehér gyümölcsökkel. Lágy támadás, gyümölcsös, ízletes és ropogós ízélmény, szép frissesség a végén. Domaine: DOMAINE DE LA TOUR BLANCHE Appellation: AOC Alsace Région: ALSACE Szín: Fehér Szőlőfajták: 100% Pinot Blanc Módszer: Mérsékelt mezőgazdaság Jellemző: Száraz Tartalom: 75cl Évjárat: 2019 Súly: 1 kg Száraz fehér jellemző: Ásványos...
Portfólió (100)
Olaszország, Ponte Galeria
...Ez egy japán konyhára jellemző, morzsás panír, amelyet sütésre használnak, önállóan, mint egy normál panír, vagy a tempura kiegészítéseként. A Nipponia Panko hagyományos módon készül, kifejezetten olyan fehér kenyér felhasználásával, amelyet nagyobb vagy kisebb darabokra törnek, és amelyben nincs kenyérhéj, így páratlan panírt állítanak elő. A durván őrölt kenyérmorzsák méretének köszönhetően a panír könnyebb, szárazabb és ropogósabb lesz.
Portfólió (8)
Olaszország, Reggio Emilia
... különleges balzsamecettel érdemes kísérni, egy ellenállhatatlan kombináció, amely az olasz hagyományra jellemző! A ropogós Taralli és az ízletes zöld olajbogyók teszik teljessé a Milano ételdobozt. A Milano Ételdoboz tartalmazza: - Durum búza szemcsés spagetti 500g - Cseresznye paradicsom szósz 690g - Extra szűz olívaolaj 250ml - Parmigiano Reggiano vákuumcsomagolt, 24 hónapig érlelt 240g - Taralli 100g - Balzsamecet 5 évig érlelt 250ml - Hagyományos vákuumcsomagolt szalámi 300g.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play