Franciaország, Privas
... (60%), gesztenyemassza (40%) Marpom’s egy ízletes keveréke az Ardèche gesztenyemasszának (40%) és az alma pürének (60%). Legalább 70% gyümölcs felhasználásával készült, a marpom’s a gyümölcsadag, amelyet a nap bármely szakában fogyaszthatunk, ideális a kicsiknek, ajánlott a nagyoknak. Marpom’s két másik ízben is kapható: sárgabarack és eper. Hozzávalók: gyümölcspüré (60%), gesztenyemassza (40%) Kód: 630 Nettó tömeg (g): 340 Bruttó tömeg (g): 400 Ár bruttó: 2.63...
Portfólió (41)
Franciaország, Geispolsheim
Franciaország, Arles
Franciaország, Paris
...Sárgabarack (80%)*, Nádcukor*, Savanyúság: Koncentrált citromlé*, Zselésítő: gyümölcspektin. DLUO: gyártási dátum +2 év Nettó súly: 420g Bruttó súly: 674g Gyümölcstartalom: 80g Cukortartalom: 33g * Biológiai gazdálkodásból származó termékek. Nyersanyagok az EU és nem EU mezőgazdaságából. Hűtve tárolandó felbontás után, és gyorsan fogyasztandó. Referencia: SárgabarackPüréBioFr1...
Portfólió (133)
Üzbegisztán, Samarkand
...SZÁRAZ GYÜMÖLCS KOMPÓTA KEVERÉK Minőség: Magas, Első és Második Összetevők: cseresznye, aszalt sárgabarack, alma, dinnye, körte és szilva Eredet: Üzbegisztán Csomagolás: 15 | 25 kg pp zsákok. 250 | 500 g tasakok Kiskereskedelmi csomagolás és saját márkás lehetőségek elérhetők. Felhasználási mód: Főzés és sütés Közvetlen szállítás Üzbegisztánból. Minimális rendelés – 20 tonna (egy teljes teherautó...
Portfólió (64)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre