... nitrit- és tartósítószer-mentes aperitív tálat kínáljon. Minden nitritmentes felvágottunk gondosan válogatott sertésekből készül az Aveyron régióban.
Származás: Laissac, Aveyron
Súly: Körülbelül 200g
Összetevők: Sertéshús, Guérande só és Kampot IGP bors, természetes bél...
...Nyers tej IGP francia eredetű, tejsavbaktériumok, oltóanyag, só
Allergének Tej és tejtermékek (beleértve a laktózt és a tejfehérjét)
OGM tanúsítvány Termékeink nem esnek OGM címkézés alá a 1829/2003CE és 1830/2003/CE rendeleteknek megfelelően. Az OGM jelenlétének 0,9%-os küszöbértékének betartása az európai CE 1829/2003 és 1830/2003 rendeletek szerint.
Ionizációs tanúsítvány Megerősítjük, a...
HECOSFAIR, Légy Hős!
HECOSFAIR, a kivételes, bio fairtrade & crueltyfree termékek szolidáris márkája, 2019 óta egészséges étkezést és ökologikus, etikus, fenntartható fogyasztást kínál.
- A HECOSFAIR 2021-ben elnyerte a LUXLife Magazine Best Crueltyfree Grocery Brand France díját.
- Szintén 2021-ben a HECOSFAIR néhány prémium élelmiszere a világ 500 legjobb összetevője között szerepel a Régalade...
... és 8 cm között változik.
Összetevők: Colonnata IGP zsír, természetes tengeri só, fekete bors, fokhagyma, rozmaring, fűszerek és aromás gyógynövények.
Tartósítószerek nélkül – Allergének nélkül – Gluténmentes – Tej és tejtermékek nélkül – GMO-mentes – Glutamát nélkül...
... ökológiai szempontból, de gazdaságilag is fenntarthatónak kell lennie. Ez egy olyan történet, amely közel áll hozzánk" - magyarázzák a Guérande-i sólepárlók képviselői, akik azért jöttek, hogy tapasztalataikat megossza a kampoti kambodzsaiakkal egy aktív együttműködés szellemében.
Hippolyte és Sreymom a kampoti laboratóriumukban készítették el ezeket a só- és fűszerkeverékeket, hogy felfedezhesse Ázsia ízeit.
A KHLA különleges BBQ sókeveréke készen áll a használatra.
Nettó súly: 450 gr
Betakarítási időszak: Január - május...
...Ez földisó (nem tengeri só)
Ez az a só, amelyet kötelezően használni kell a Bayonne IGP sonka készítéséhez.
Ez egy nem jódos só, amely eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, mint a tengeri só. Íze kissé eltérő, és 10-szer sósabb. Tehát kevesebbet kell belőle használni.
Számos gasztronómiai étterem használja ízletes tulajdonságai miatt. A húsok sokkal jobbak ezzel a sóval.
...A felinói, a sok olasz szalámi közül, a legédesebb, kevés sóval, borsszemekkel készül, és a parmai sonka völgyében érlelődik. Csak olasz nehézsertésből, a „trito di banco”-ból (zsírszegény hús, idegek nélkül, egy vékony zsírréteggel), először közepes szemcseméretűre darálva, majd a fűszerezéssel (só, bors, egy kis fehérbor) összegyúrva, pihentetve, a hagyomány szerint „culare” bélbe töltve, ami mindig puha marad. Két-három hónap után itt van a keresztben vágott szelet, teljes, kerek aromával, a boldogság különleges ízével.
... csorgassanak! A fűszerek és a provence-i gyógynövények finoman illatosítják a receptet.
Fűszerként, szószként, a Diable palettákhoz, zöldséges wokokhoz és különösen a csirkékhez használhatja!
Hozzávalók: ALSACE MUSTÁR 41% (víz, mustármag, ecet, só, fűszerek, természetes aromák, nátrium-biszulfát), ALSACE IGP méz 20%, citromlé, ecet, fokhagyma, só, gyömbér, provence-i gyógynövények
Franciaországban készült
250 Ml
0 (Scoville-skála)...
Szicíliai Esszenciák és Hagyományos Termékek: Olívabogyó, Nocellara del Belice Olaj, Bio Méz, DOP IGP Bor, Oregánó, Kapri, Passito Zibibbo di Pantelleria, Lekvárok és Dzsemek, Castelvetrano Fekete Kenyér, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Gyümölcs, Szárított Paradicsom, Nubia Fokhagyma, Busiate Pástétom, Trapani Só, Amaro Selinunte. Mindezek helyi és hagyományos, minőségi és természetes ízű termékek.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.