Franciaország, Creissels
A sajtosipari berendezések tervezője és gyártója, Roussel Inox folyamatos figyelemmel készíti el az Ön igényeinek megfelelő berendezéseket. Tudásunk szilárd alapokon nyugszik a sajtkészítők szakmájában, amelyet Franciaországban és nemzetközi szinten is a szakemberektől finomítottunk. Szeretné megújítani gépeit, növelni a termelési kapacitását, létrehozni a saját műhelyét? Közösen meghatározzuk, ...
Portfólió (45)
Olaszország, Martina Franca
A Pioggia Store egy olasz vállalat, amely vezető szerepet játszik a Puglia tipikus élelmiszereinek gyártásában és forgalmazásában, különös figyelmet fordítva a nemzetközi és nagykereskedelmi exportálásra. Gondosan válogatott nyersanyagaink kizárólag helyi termesztésből és állattenyésztésből származnak, így garantáljuk az autentikus és magas minőségű termékeket. Termékeink között friss sajtok talál...
Portfólió (29)
Görögország, Kilkis
A Belgo-Milk Company egy vezető szervezet a mezőgazdaság és az állattenyésztés területén. Az 1996-ban alapított cég több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi tevékenységekben. 2005-ben a cég a jövőbe fektetett, és létrehozott egy exkluzív végrehajtói csapatot egy új gyártóegység kialakítására, amely széles kategóriákra specializálódik. A cég megfizethető állattenyésztési egységek...
Portfólió (53)
Franciaország, Caudry
Élelmiszeripari szövetek tervezője és gyártója, technikai szövetek széles választékának bevezetésével, amelyek a sajtok lecsöpögtetésére és érlelésére szolgálnak. Élelmiszeripari szűrőszövetek. Sajt vásznak. Élelmiszerrel érintkező technikai szövetek. Élelmiszeripari felhasználásra szánt technikai szövetek. Fejlesztünk egy élelmiszeripari textilválasztékot is pékségek számára, növekedési táblákhoz...
Portfólió (17)
Franciaország, Esquiule
A BALAKA sajtműhely: https://www.fromages-fermiers.com kizárólag AOP Ossau Iraty juhsajtokat érlel és értékesít. Ezek a sajtok közvetlenül a Baszkföld pásztoraitól és a Béarn hegyeiből származnak. Kecskesajtokat is érlelünk és értékesítünk. A BALAKA sajtműhely ESQUIULE-ben található, egy 500 fős kis baszk faluban, Soule-ban, a juhsajt Ossau Iraty termelési területének közepén, vidéken. Nyári sajto...
Portfólió (8)
Franciaország, LANGEAIS
A sajttechnológiára alkalmazott műanyagipar szakértőjeként a Servi Doryl világszerte tervez, gyárt és forgalmaz sajtformákat, formablokkokat, koaguláló edényeket, csepegtető tálcákat és számos egyéb terméket, amelyek mindenféle lágy és préselt sajt előállításához szükségesek. 1972 óta a Servi Doryl egyedi perforálási, szöveti, formázási és hegesztési technikákat fejleszt ki magas teljesítményű és...
Portfólió (68)
Belgium, Nivelles
... Vielsalmi Biológiai Sajtműhely pedig Alain Vedrines-re, a szenvedéllyel dolgozó mestersajtmesterére támaszkodhat, aki ízeket teremt. Finom ízek minden alkalomra A Waterloo a kifinomult ízeivel és természetes morgéjával tűnik ki. Tökéletes aperitifként, hogy kísérje az étkezéseket, kenyereket és szendvicseket, örömmel használhatja a sajtos receptjeiben és elkészítéseiben is, például raclette vagy tartiflette készítésekor. A dolog kevés...
Olaszország, Parma
...A sajt felső és alsó héjának levágására tervezve. Az automatikus gép a felső és alsó tányér levágásának és eltávolításának funkcióját látja el a formából, a szükségleteknek megfelelően állítható vastagsággal. A Spiattatrice gép függőleges helyzetben dolgozza fel a sajtot, hogy a műveleteket rendkívül pontosan végezhesse. Mint a Bartoli Sajtműhely összes gépe, ez is kompakt méretekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a munkaterület megtakarítását.
Portfólió (47)
Franciaország, Merville
...Szigetelt táska testreszabható sajtműhely mintával. Törékeny termékekhez ideális, ez a szigetelt táska kényelmesen szállítható. méretek: 360 x 200 x 270 mm súly: 140 g/m²...
Portfólió (116)
Franciaország, Roubia
... rizsével. Languedoci cassoulet és húsos ételek. A Xavier sajtműhely egy „Pierre-Percée” félszáraz bort ajánl. Ideálisan 16°/17°-on fogyasztandó. 1 órával a fogyasztás előtt dekantálni kell a teljes kifejezés érdekében.","DEGUSTATION":"Figyelemre méltó, intenzív gránátvörös szín, ibolyás árnyalatokkal. Fekete gyümölcsök, pálinkás cseresznye és eperlekvár jegyei, valamint fűszerek és vanília. A...
Portfólió (28)
Olaszország, Noci
... készült füstölt burrata, töltött burrata (fekete trüffelle és snidlinggel), stracciatella, caciotta, giuncata stb. Termékeink széles választékban elérhetők különböző méretekben és csomagolásban, hogy kiszolgálják a nagykereskedelmi/kiskereskedelmi és a ho.re.ca. (étterem) szegmenseket. Az Ignalat sajtműhely különböző EU-s és EU-n kívüli piacokon rendelkezik forgalmazókkal/importőrökkel, és...
Portfólió (10)
Spanyolország, Villamartín
A Pajarete Sajtműhely több mint 10 éve készíti kézműves sajtjait. 100% természetes és tartósítószer-mentes. A payoya kecskéink és juhjaink tejéből a legjobb tejet nyerjük, hogy kézműves és természetes módon készíthessük el sajtjainkat. Termékeink titka a tejben rejlik, amelyet a Cádiz-i Serranía területéről származó állatainkból nyerünk. Sajtjaink gyártása Villamartinban található létesítményeinkben történik, ahol sajtokat, krémeket és joghurtokat készítünk.
Tíz fős csapattal a Gros-Chêne sajtműhely több mint harmincféle különböző sajtot készít bio nyers juh- és tehéntej, valamint nyers kecsketej (bio vagy nem) felhasználásával, amelyeket a környékbeli farmokon gyűjtenek be. Legyen szó kemény, lágy, préselt, virágos, márványozott vagy friss tésztáról, a kézműves termékek minden ízlésnek megfelelnek.
Olaszország, Capaccio
A Di Benedetto sajtműhely harminc éve alakult a Sele síkság szívében, családi vállalkozásként, friss bivalytejtermékeket kínálunk nagy- és kiskereskedelmi forgalomban. Minden nap kis- és közepes mennyiségű termelést biztosítunk a termék minőségének megőrzése érdekében, régi feldolgozási technikák alkalmazásával, hogy állandóak legyünk az ízben és az állagban. Ügyfeleinkkel a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon próbálunk kapcsolatba lépni, praktikus és minőségi szolgáltatásokat kínálva, a termék ismeretétől a szállításig.
Olaszország, Vaiano-Loc. La Foresta
... tevékenységbe kezd sajtműhely és húsműhely formájában, gondosan és szeretettel kezdve elállatainak tenyésztését, és olyan sajtokat és felvágottakat készítve, amelyek hamarosan a környező terület referencia pontjává váltak. A generációról generációra öröklődő szenvedélynek köszönhetően a Pieragnoli ma is az kiválóság keresésébe fektet be, belépve egy széles és változatos piacra, széles választékú...
Franciaország, Saligny
...Burgundia és Île-de-France régiók sajtkészítési hagyományai találkoznak. Természetesen a Lincet Sajtműhely a régiók specialitásai köré fejlesztette termékkínálatát (Chaource, Brillat-Savarin, Epoisses). Néhány adat 2012-ből: 32,8 millió liter tej, 72 termelő, évi 3600 tonna sajt, 24,5 millió forgalom, 130 fő.
Franciaország, Penne
...A Pic Sajtműhely: nyers tejből készült kecskesajtok, tejszínes sajt, préselt sajt. Termékeink: Cabecou d'Autan: nyers tejből készült kecskesajt Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic stb..
Belgium, Queue-Du-Bois
A Régal Sajtműhely egy kézműves sajtgyártó, amely friss sajtok előállítására specializálódott. Őrzi a Herve vidéki farmok tejének értékesítésére vonatkozó ősi tudást. A hagyományos MAQUEE DE CAMPAGNE, a REGALOU sós friss sajt és a LA FERME BIDELOT friss sajtok gyártója. A sajtműhely különböző friss sajttermékeket fejlesztett ki, amelyek a hagyományos tejtermelő üzletek, nagy- és közepes méretű...
Belgium, Celles
A Rocheforti Sajtműhely a Trappista szerzetesektől örökölt sajtkészítési tudásának köszönhetően lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy ízletes fiatal és félérlelt sajtos kenyereket készítsenek. A félérlelt sajtjai, algákkal és Trappista sörrel, kiváló alapanyagok a meleg ételek elkészítéséhez, mint például a croque-monsieur, sajtos soufflék, fondue stb.
Belgium, Vielsalm
A Vasedel egy 1987-ben alapított vállalat, amely az Ardennekben található. Tejtermékek, különösen tehén- és kecsketejből készült friss sajtok gyártására specializálódtak. Európában és Észak-Afrikában aktív, a Vasedel sajtműhely egészséges sajtok gyártójaként pozicionálja magát.
Franciaország, Mondrepuis
...A Thiérache szívében a LESIRE ÉS ROGER sajtműhely mosott kérgű sajtokat készít, köztük a Maroilles-t, amely Franciaország északi részének egyetlen AOP-ja. A LESIRE ÉS ROGER évente 800 tonna sajtot gyárt, amelyből 80% Maroilles, de készítenek Boulettes d'Avesnes-t, Vieux Lille-t, Dauphin-t, és más picardiai specialitásokat, mint a Cœur Lesire vagy a Rollot de Picardie. A LESIRE ÉS ROGER főként a GMS-sel dolgozik, de a nagykereskedők és viszonteladók hálózatával is, saját márkái alatt vagy disztribútorok márkái alatt.
Franciaország, Cleron
A Jean Perrin sajtműhely hírnevét a Morbier AOC és a 12 fajtájú Raclette lágy sajtjai alapozzák meg. Emellett innovál, bemutatva a Val de Loué teljes választékát a lágy sajtok és ízesített friss sajtok terén, amelyek természetes lenből származnak és különösen gazdagok omega-3 zsírsavakban. Újdonságok: Fondue Grill, Ecorce Grill: két lágy sajt, amelyet a grill alatt megolvasztva lehet fogyasztani...
Olaszország, Alife
A Sannio összes kapujánál, Salvatore mester sajtkészítő intuíciójának köszönhetően, megkezdődik a saját vállalatuk búzatejből készült tejtermékek gyártása. A Giusti Sajtműhely, a Matese Regionális Park közepén, ma is ötvözi a régit és az újat a tejtermékek előállításában, nagy figyelmet fordítva az élelmiszerbiztonságra; a gépek technológiáját a kézműves feldolgozás tapasztalata egészíti ki...
Belgium, Bruxelles
A VDH sajtműhely egy sajtnagykereskedés, amely Wolluéban található. A cég előkészíti és kiszállítja az Ön sajttálait, felvágottjait és szendvicseit az iskolájába, cégébe, irodájába...
Franciaország, Roquefort Sur Soulzon
...1906 óta a PAPILLON sajtműhely a sajtok előállítására specializálódott. A sajtműhely Roquefort sajtot, tiszta juhsajtot és BIO olívaolajat is termel. A minőség garanciájaként a PAPILLON vállalat számos tanúsítvánnyal rendelkezik, mint például az "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Eredetvédett Megjelölés" és "Biológiai Gazdálkodás".
Franciaország, Cambrai
A Cambrai város szívében, közvetlenül a híres fedett piacon található az Au Fil du Fromage, Sajtműhely és Tejtermékbolt, ahol széles választékban kínálunk sajtokat és gazdasági termékeket, amelyek könnyen elérhetők... Örömmel várjuk Önöket, hogy tanácsot adjunk a széles sajtválasztékunkkal kapcsolatban. A sajtműhelyünkben biztosan megtalálja az Önnek megfelelő sajtot, legyen az: kecske-, tehén...
Franciaország, Lapoutroie
...A Welsche-i Sajtműhely - HAXAIRE; "A Tej Magja" 1929 óta érleli a sajtokat. Sajtműhelyünk Munster AOC sajtokat és alsace-i sajtkülönlegességeket gyárt és érlel. Ez az egyetlen sajtműhely, amely Alsace-ban gyártja és érleli a Munster sajtot. Sajtjaink: - Pasztörizált Tejjel készült Munster AOP - Nyers Tejjel készült Gazdasági Munster AOP - Bio Munster AOP - Tej Magja® - Welsche Gewurztraminer Marc-kal - Holunderkas...
Franciaország, Banon
...A Banoni Sajtműhely egy olyan vállalat, amely a sajtgyártásra és forgalmazásra specializálódott. A "Banon" egy oltalom alatt álló eredetmegjelölésű sajt, valamint széles választékban kínál friss és érlelt kecskesajtokat. Sajtjaink előállítása folyamatos és gondos figyelmet igényel a vállalat részéről, hogy megőrizzük a régi idők sajtjainak autentikus ízét és zamatát, ezzel örömet szerezve ügyfeleinknek. A vállalat célja, hogy az ízek által egy hagyományt és bizonyos minőséget közvetítsen ügyfelei felé.
Olaszország, Desenzano Del Garda
Agrárturizmus - Borászat - Sajtműhely...
Olaszország, Agliana
... tisztázásra rendelkezésre állunk. A PRO - LAT Sajtműhely egy laboratórium, amely garantálja a legmagasabb higiéniai szintet; a Pistoiai Egészségügyi Hivatal által engedélyezett mikrobiológiai önellenőrzési folyamatokkal (H.A.C.C.P). C.E. I - 9 - 168 jelöléssel rendelkezik.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play