Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása ó...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
Ibériai sonkák és felvágottak. Termékeink az ibériai régióban kialakult környezet tükröződése: a dehesa, a természet ajándéka, ahol példányaink nőnek és fejlődnek, hogy a legjobb ibériai termékeket kínálhassuk. A Castro y González-nál prioritásunk a fenntartható fejlődés és a gondoskodás ezen életforrás iránt, és tudatában vagyunk annak, hogy a dehesáink minden egyes patakja, tölgyfája, parafatöl...
Portfólió (55)
Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
...A serrano sonka kiválósága, amelyet a "Teruel Származási Megjelölés" tanúsít, és több alkalommal is elnyerte a legjobb terueli sonka díját. A származási megjelöléssel rendelkező sonka tanúsításához minimális követelményeknek kell megfelelnie, amelyek magukban foglalják a érlelési hónapokat, a megengedett minimális súlyt, a szülőfajtákat (Duroc és Landrace), azokat a takarmányokat, amelyeket csak...
Portfólió (43)
Németország, Balingen
.../rendszergasztronómia - Nagy étkeztetők - Szupermarket/hentes előkészítő helyiség - Ipari élelmiszer-feldolgozás Főbb jellemzők: - Szeletelés, rétegezés vagy halmozás szinte bármilyen fajta kolbász/sonka és sajt esetében - általában előfagyasztás nélkül - Hatékony termelés a könnyű kezelhetőség, helytakarékos kialakítás és gyors termékváltások révén - Tökéletes célzott súlyellenőrzés a szeletre pontos tendencia-ellenőrzéssel...
Portfólió (190)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
... sózókamrában minden egyes friss darab súlyának megfelelően egy napig maradnak, kontrollált hőmérsékleten, 3º és 5º Celsius-fok között, és 75% és 85% közötti relatív páratartalom mellett. Fajta: 50% Ibériai Tápanyag: Mezőgazdasági takarmány Címke: Zöld Energiaérték: 356Kcal / 1480KJ Zsírok: 27.6 g Telített zsírok: 9.4 g Szénhidrátok: < 0,10 g Cukrok: < 0,10 g Fehérjék: 27 g Só: 7 g...
Spanyolország, Alcobendas
Spanyolország, Guijuelo
...Alta Gastronomía Makadámia Táplálékú 75% Ibériai Sonka Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós, ezek mind a színek és árnyalatok, amelyeket az Alta Gastronomía Makadámia Táplálékú Sonka kínál a palettának. A zsíros átszövések lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrzi, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés...
Portfólió (10)
Franciaország, Auros
...IGP (csont nélkül) 18 hónap érlelés, MANEX PORKA FAJTA 8 kg Kivételes sonka. A Bayonne Rolls-a. Ritka termék. Olyan minőség, amely közel áll a BIGORRE fekete sertéshez, sokkal alacsonyabb áron. A MANEX sertés egy hagyományos, nehéz sertésfajta a Baszkföldön. Legalább 9 hónapig kizárólag a gazdaság által termesztett gabonával nevelik és etetik. Ezek olyan gazdaságok, amelyek tiszteletben tartják a környezetvédelmi normákat és az állatjólétet, köszönhetően a korlátozott létszámú állományoknak. A termékhez mellékelt műanyag borítású PLV és árképző táblák.
Portfólió (31)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play