Belgium, Anderlecht
A Matériel Horeca a Belgium és Franciaország professzionális konyhai berendezéseinek elengedhetetlen partnere. Cégünk a konyhai berendezések minőségével és sokszínűségével tűnik ki, amelyek minden igénynek megfelelnek. A versenyképes árak és a rendszeres akciók lehetővé teszik, hogy konyháját kedvező áron szerelje fel, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség terén. Személyre szabott...
Portfólió (189)
Németország, Wasserburg
... keletkezik, így a vákuum létrehozása során nem keletkeznek nyomáskülönbségek az élelmiszereken. Az ilyen módon feldolgozható élelmiszerek közé tartoznak a magas folyadéktartalmú élelmiszerek és akár egész folyadékok (levesek, szószok stb.). Miután lezárták az aromák, tápanyagok, vitaminok, valamint a sejtszerkezet és a tápanyagok változatlanok maradnak az élelmiszerek optimálisan előkészítve vannak sous-vide főzési módszerekhez a fűszeres aromák hatékony felszívódása garantált sous-vide főzés során vízfürdőben vagy gőzölőben az összetevők akár háromszor hosszabb ideig frissek maradnak, amikor a...
Portfólió (12)
... túlmelegedést. Ergonomikus: A sous vide bot jól illeszkedik a kézbe, és az LCD érintőképernyőn könnyen kezelhető. Állítsa be a hőmérsékletet és esetleg az időt, ha szükséges, nyomja meg a Start gombot, és indulhat. Stabilitás & Higiénia: Az eszköz stabil kialakítású, a felület ellenálló és higiénikusan könnyen tisztítható. Egyszerű tárolás a kompakt méreteknek köszönhetően a készülék védelmét szolgáló szövetzsákban Használható 12 cm magas edényekben, így rendkívül sokoldalúan alkalmazható Vízkeringetés körülbelül 8,5 liter percenként...
Portfólió (5)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play