Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása ó...
Portfólió (43)
Spanyolország, Murcia
...Fajta: Tempranillo 100% Ültetési év: 1982 Gyökér: Richter 110 és Chasela 41 Magasság: 537 méter Alkoholtartalom: 14,5º Terület: 3,6 Ha Nevelési mód: Bokros szőlők Ültetési távolság: 2,35 x 1,20 m Palackozás: 2021 január Termelés: 987 palack. 5.500 kg/Ha (a Tempranillo engedélyezett hozama 6.500 kg/Ha) 2018 SZÜRET Kézi szüret 12 kg-os ládákban. BORÁSZAT Kézzel lefejtve és 1.500 l-es rozsdamentes...
Portfólió (178)
Spanyolország, Chipiona
...Görögdinnye, Avokádók, Gránátalmák, Licsik, Mangók, Papayák, Epres, Ribizlik, Málnák, Nektarin, Őszibarack, Fügék, Sárgabarack, Szőlők... Zöldségek: Brokkoli, Káposzta, Karfiol, Retek, Répák, Káposztarepce, Rutabaga, Spenót, Cékla, Mangold, Saláták, Endíviák, Édesburgonya, Burgonya, Tök, Uborka, Cukkini, Zöldbab, Kukorica, Zeller, Zellergyökér, Endívia, Mách, Petrezselyem, Spárga, Hagyma, Póréhagyma...
Spanyolország, Barcelona
A barcelonai Cavalló Graula a brut nature, rosé és reserva cava különleges beszállítója. Folytatjuk a Penedés régióban a cava készítésének évszázados hagyományát. Gondos kézműves gyártási folyamat és a legjobban válogatott helyi szőlők felhasználásával jutunk el a fermentációs folyamatig, amely friss, aromás és elegáns bort eredményez. Célunk, hogy megkülönböztessük magunkat azzal, hogy a piacon a legjobb minőségű terméket kínáljuk, amely folytatja a kézműves gyártási technikák hagyományát.
Spanyolország, La Seca
Mi vagyunk Spanyolország első borászat, amely jégbort készít és forgalmaz. Mi vagyunk az egyetlen olyan borászat, ahol az összes szőlő saját, régi és organikus. Apánk volt az úttörő, aki behozta a finom vörös szőlőt a térségbe, így mi voltunk az elsők, akik vörös szőlőt termesztettek, ezért a legöregebb vörös szőlők a miénk. Örököltük szüleink összes szőlőültetvényét, és mint ők, mi is ugyanazzal...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre