...Hosszúkás megjelenésű sonka, sötét, elhasználódott tappancsokkal, amelyek a hosszú mezőn tett séták nyomait viselik magukon. Zsíros része gyöngyházfényű árnyalatú, és ennek aránya a darabban lehetővé teszi, hogy egy lágy és kellemes ízélményt élvezhessünk.
A minimum 36 hónapos érlelési idővel és gondosan válogatott természetes gabonákkal, fűvel és makkos táplálékkal mindig a íz és minőség garanciáját jelenti.
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása ó...
...A Pedroches-völgyben készült, saját létesítményeinkben előállított, kiválasztott állatokból származó, cebo ibériai sonka. Ezek a sonkák nagy zsírinfiltrációval rendelkeznek a sovány húsban, és a szárítási idő minimum 26 hónap.
... és aromáinak fejlődéséhez. A sózókamrában egy napot töltenek el minden egyes friss darab kilója után, kontrollált hőmérsékleten.
Fajta: 50% Ibériai
Tápanyag: Cebo
Címke: Fehér
Energiaérték: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ
Zsírok: 26.3 g
Telített zsírok: 9.7 g
Szénhidrátok: < 0,6 g
Cukrok: < 0,5 g
Fehérjék: 28.8 g
Só: 3.6 g...
...Szabadon tartott ibériai sertésekből származó sonka, amelyeket a montanera időszakában makkra etettek, majd természetes takarmányokkal fejezték be a hizlalást. A sonkák érlelése meghaladja a 24 hónapot.
Az ibériai íz kedvezőbb áron.
...Iberico mezőgazdasági sonka, amelyet félig szabad tartású iberico sertésekből készítenek. Az állat fajtatisztasága 50% iberico, tiszta fajtájú anyával. Tanúsított minőségű darabok, amelyeket az iberico minőségi szabvány szerint készítenek.
...A Cebo de Campo címkével ellátott termékek szabadon tartott ibériai sertésektől származnak. Táplálkozásuk természetes takarmányok és a réteken elérhető erőforrások kombinációjából állt. Illatuk és édességük minden egyes darabot igazi ínycsiklandó csemegévé tesz az ínycsiklandó ételek kedvelői számára.
A La Iberica cég a különböző csomagolási formátumokban történő ibériai sertéshús termelésére és forgalmazására specializálódott, az ügyfél igényei szerint. Mi ibériai sertéshús, sonka, ibériai váll, ibériai szűzpecsenye, vadászati húsból készült érlelt felvágottak és más saját érlelt termékek beszállítói vagyunk. A legjobb alapanyagokkal dolgozni és egy tapasztalt munkatársból álló csapattal rende...
...Iberico CeboSonka 50% Iberico Fajta Fehér Pecséttel
Magas minőségű sonka 50% iberico fajtájú sertésektől, amelyeket magas minőségű takarmánnyal etettek. Érik több mint 24 hónapig.
...Sonka, amely 50%-os ibériai keresztezett sertésektől származik, szabadon nevelve a dehesasban, és az utolsó zsírosodási fázisban természetes legelőkkel, aromás gyógynövényekkel és takarmányokkal etetve.
... Aroche Természetvédelmi Park levegőjén, legalább 24-36 hónapig. Az a gondoskodás és figyelem, amit a JABUGO sonkánkra fordítunk, lehetővé teszi, hogy a megfelelő érlelési ponton kínálhassuk Önöknek. Emellett rendelkezésre áll ibériai cebosonka, Bellota ibériai lapocka, ibériai szűzpecsenye, extra morcón, ibériai chorizo, ibériai salchichón és szeletelt ibériai felvágottak. Kérjük, keressen minket ezen a csatornán, és azonnal segítünk Önnek.
...Mi állattenyésztők vagyunk, van egy jó disznónk, amelyből a legjobb termékeket állítjuk elő. A disznóinkat a tenyésztéstől a vágásig nyomon követjük, ami lehetővé teszi számunkra, hogy rendelkezésére bocsássuk kiváló sonkáinkat, vállainkat, hátsó részeinket és a bellota kolbászokat. Egy kiváló, mezőn nevelt ibériai disznóról van szó, amely a "Bellota 100% Ibérico" és a "cebo de campo" minősítést...
... ibériai sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása három kategóriában (Makk, Cebo de Campo és Cebo). 2. Magas minőségű fehér sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása szigorú kiválasztási kritériumok alapján, hogy kiváló terméket érjünk el.
... ibériai termékek teljes gyártási folyamatának ellenőrzését. A folyamat a kiválasztott fajtájú ibériai sertések születésével kezdődik a "el barrero" nevű, több mint 100 hektáros birtokunkon, egészen a késztermékek átadásáig, amelyeket új Online Boltunkon keresztül értékesítünk. Boltunkban vásárolhat Bellota vagy cebo ibériai sonkát, ibériai lapockát, lomót és egyéb felvágottakat. Közvetlen értékesítés a gyárból.
... ibériai sonka létezik, és ezek megkülönböztetése alapvető fontosságú a minőség biztosítása érdekében. Az Elige Tu Ibérico kifejlesztett egy speciális címkézési rendszert az ibériai sonkák számára, amellyel garantálhatod a terméked minőségét. Négy címkéről van szó, amelyek tanúsítják, hogy a sonka ibériai, bellota, 100% bellota, cebo de campo vagy cebo ibérico. Jelenleg a legtöbb prémium termékhez...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.