...A kagyló egy kétpórusú puhatestű (két héjból álló), amely a partjainkon él. Ennek a tenger gyümölcsének fogyasztása ásványi anyagokat, például jódot, vasat, káliumot, nátriumot, magnéziumot és kalciumot biztosít, amelyek hozzájárulnak a megfelelő idegrendszeri és izomfunkcióhoz.
Fogási terület: Északkeleti Atlanti-óceán - FAO 27 zóna...
A DEGALMAR S.L. egy galíciai vállalat, amely az Arousa-öbölben található, és széleskörű tapasztalattal rendelkezik a tengeri ételek termesztésében és forgalmazásában, különösen a friss kéthéjú kagylók terén.
A legfontosabb fajok, amelyeket forgalmazunk: kagyló, finomkagyló, puha kagyló, japán kagyló, fésűkagyló, volandeira, késkagyló, tarisznyarák, garnéla, tengeri fenyő és osztriga.
Ezeket a...
Cégünk magas szintű szakértelemmel rendelkezik a japán és finom kagylók különböző eredetű (Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Írország, Egyesült Királyság...) tisztításában, előkészítésében és csomagolásában, valamint a csigák esetében is. Az üzemünk különleges jellemzői és a nagyon szigorú kiválasztási és minőségi folyamatok biztosítják, hogy termékeink a legmagasabb minőséget érjék el...
...
- Északi tonhal, tonhal, szardínia, tőkehal, tintahal, kagyló, nyújtott kagyló és angolna.
- Kézműves szardellakonzerv és szardíniakonzerv.
- Zöldségkonzervek.
- Spanyol eredetű sajtok (astúriai, galíciai és extrémúi).
- Mézek és lekvárok (kézműves), 40 ízben.
- Sáfrány, fűszerpaprika és egyéb fűszerek.
- Savanyúságok (olívabogyók, hagymák, banderillák stb.)
- Rizsek és hüvelyesek.
- Vörös, rosé, fehér és édes borok (desszertek), minden D.O. minősítéssel.
- Vermut, finom borok és manzanillák.
- Cava és pezsgő.
- Kézműves likőrök.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.