... masszát finom porrá őrlik, amelyet zöldajkú kagyló-kivonatnak is neveznek. A zöldajkú kagylópor számos értékes összetevő mellett különösen fontos forrása a legfontosabb glikozaminoglikánoknak (GAG-ok). Tenyésztett zöldajkú kagylót kínálunk élelmiszer- vagy takarmányminőségben.
Portfólió (21)
Franciaország, Les Rues-Des-Vignes
...Valódi apátsági sör. Nagyon kiegyensúlyozott, szép kerek ízű. Egy kerek és lágy sör. Malátás jegyeket és intenzív gyümölcsös ízeket találunk benne, amelyek kerekítik az ízélményt. Finom virágos és komlós jegyek a szájban. Ez egy testességgel rendelkező, kiegyensúlyozott sör. Stílus: Világos sör Alkohol: 6.4° Maláták: Pilseni, Müncheni 25, Apátsági és Búza Komlók: Golding, Challenger és Strisselspalt IBU: 21 Sajt: Wimereux hab, Gorgonzola, gyümölcsös Comté Hús: Sertéshús (Orloff sült) Hal: Pirított szent Jakab kagyló Ételek: Potjevelsh...
Portfólió (14)
...Személyre szabható Rince Doigts törlőkendők éttermek és kagyló bárok számára Finom termékek Föld & Tenger, Illat...
Portfólió (85)
Spanyolország, Mugardos
...A kagyló egy kétpórusú puhatestű (két héjból álló), amely a partjainkon él. Ennek a tenger gyümölcsének fogyasztása ásványi anyagokat, például jódot, vasat, káliumot, nátriumot, magnéziumot és kalciumot biztosít, amelyek hozzájárulnak a megfelelő idegrendszeri és izomfunkcióhoz. Fogási terület: Északkeleti Atlanti-óceán - FAO 27 zóna...
Portfólió (4)
Martinique, Rivière-Pilote
...Ez a kivételes ecet "Frédérique Chaix" mesterecet készítő által készült. Finom és lágy, ez a vaníliás ecet lehetővé teszi az előételek, főételek és desszertek egyszerű fűszerezését. Ez a bourbon vaníliás ecet egy exkluzív és meglepő fűszerezés. KIVÁLÓ: Az előételekhez (tengeri herkentyűk, fésűs kagyló, uborka, paradicsom...) A főételekhez (deglazúrozás, halak, fehér húsok...) A salátákhoz...
Portfólió (31)
Franciaország, Riec Sur Belon
...-48p-96p • Bretagne-i kagyló – La Gauloise THAERON: miután 4 évig neveltük, különleges La Gauloise kagylóink legalább 6 hónapos érlelést kapnak a Belon folyóban. Ez a folyami szakasz szilárd és ízletes húst ad ennek a kagylónak, finom ízével és egy kis édes utóízzel. Húsának aránya meghaladja a 13%-ot. / Méretek: n°2-3 / Csomagolás: x12p-24p-48p...
Franciaország, LANGEAIS
...A Servi Doryl által kifejlesztett történelmi termékcsalád, amely préselt sajtok készítésére szolgál. Az injektált formák és sapkák polipropilén kopolimerből készülnek, finom négyzetes mintázattal és kúpos perforációkkal. Különböző méretek állnak rendelkezésre: kerek és téglalap alakú modellek. Méretek: Akár 250 mm Sajt súlya: 200 g-tól 5 kg-ig...
Portfólió (68)
Franciaország, Auxerre
...finom gyümölcsös és botrytiszes A borász tanácsa: 10-12°C-on tálalni Alkoholtartalom: 14% Tartási idő: 44 év Csomagolás: 6 palack 75cl-es kartonban Birtok: Château d'Yquem Borvidék: Sauternes Évjárat: 2016 Kultúra: Hagyományos Címke: Ellenőrzött Eredetmegjelölés...
Portfólió (190)
Franciaország, Roubia
... Tágas, finom egzotikus gyümölcsös jegyek, vaníliás jegyek, zsíros tanninok, lágy, enyhén ásványos, jól struktúrált test, jó intenzitás, jó lecsengés. Étel- és borpárosítás Szent Jakab kagyló carpaccio, Homár, Kaviár, Tőkehal filé, Fehér mártásos halak Szervírozási hőmérséklet: 10° - 12° Szín: Fehér Szőlőfajta: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkohol: 13% Űrtartalom: 75 cl (Palack)...
Portfólió (28)
Franciaország, Besancon
...A KONYHÁBAN: Felerősíti a zöldségek ízét, gazdag ízt és finom aromát ad nekik. ELŐNYÖK: Több fűszerből áll, így minden jótékony hatással bír. Ízesíti az ételeket, gyakran használják hús-, szárnyas- és tengeri ételek, például garnélarák, kagyló vagy rák receptekben. Ezt a fűszert pácolás során használják.
Portfólió (28)
Németország, Bad Blankenburg
...{"text":">> Magas minőségű, tapadásmentes sütőlapok a könnyű tisztítás érdekében\n>> Rejtett zsanérok megakadályozzák a tészta és az összetevők befolyását\n>> Működési és ellenőrző lámpa\n>> Stabil záróklipsz\n>> Tartalmaz háromszög alakú szendvicslapokat, mély sütőlapokat ízletes gofrihoz, grilllapokat és süti sütőlapot\n>> Finom sütiket készít mosolygós, szív, kagyló, kutya és macska formában\n>> A sütik kedv szerint díszíthetők szórócukorral, csokoládéval és még sok mással\n>> Biztonságos állás csúszásgátló lábaknak köszönhetően\n>> 230V~, 750W"}...
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Fehér Malvasia – Trebbiano – fehér Pinot Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagos életkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 120/150 q szőlőből Szüretelés: Szeptember Szőlőszüretelési módszer: Kézi Alkoholtartalom: 11% - 12% vol. Szín: Szalmasárga a aranyig Illat: Nagyon kellemes gyümölcsös Íz: Száraz és hűvös Tálalási hőmérséklet (celsius): 8° -10° C Ajánlott: Aperitif, előételek, levesek és finom száraz, főtt vörös hús, fehér hús, hal, kagyló, fűszeres sajtok.
Portfólió (8)
Egyesült Királyság, Offord Cluny
...Alakítsa át Synergy Grill-jét részben grillé, részben palacsintapanná Lágy acélból készült, selyemfényű felülettel Ideális olyan ételek elkészítéséhez, mint a finom hal, kagyló, szalonna, hamburger, tojás és hagyma ** Kérjen árajánlatot **...
Portfólió (7)
Franciaország, Bourcefranc-Le-Chapus
... határaikon. Az AMÉLIE olyan, mint egy francia osztriga központ, amely a legügyesebb tenyésztők tudásán alapul, akik kivételes osztrigákat termesztenek és válogatnak. Az Atlanti-óceán partjainak vizei, együttműködve a környező terroirral, finom érlelést és figyelemre méltó eleganciát adnak az AMÉLIE osztrigáknak, amelyeket a legkiválóbb séfek és a legfinomabb ízlésű emberek keresnek. Az AMÉLIE...
Portfólió (5)
Spanyolország, Rianxo
A DEGALMAR S.L. egy galíciai vállalat, amely az Arousa-öbölben található, és széleskörű tapasztalattal rendelkezik a tengeri ételek termesztésében és forgalmazásában, különösen a friss kéthéjú kagylók terén. A legfontosabb fajok, amelyeket forgalmazunk: kagyló, finom kagyló, puha kagyló, japán kagyló, fésűkagyló, volandeira, késkagyló, tarisznyarák, garnéla, tengeri fenyő és osztriga. Ezeket a...
Spanyolország, Camargo
Cégünk magas szintű szakértelemmel rendelkezik a japán és finom kagylók különböző eredetű (Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Írország, Egyesült Királyság...) tisztításában, előkészítésében és csomagolásában, valamint a csigák esetében is. Az üzemünk különleges jellemzői és a nagyon szigorú kiválasztási és minőségi folyamatok biztosítják, hogy termékeink a legmagasabb minőséget érjék el...
... - Északi tonhal, tonhal, szardínia, tőkehal, tintahal, kagyló, nyújtott kagyló és angolna. - Kézműves szardellakonzerv és szardíniakonzerv. - Zöldségkonzervek. - Spanyol eredetű sajtok (astúriai, galíciai és extrémúi). - Mézek és lekvárok (kézműves), 40 ízben. - Sáfrány, fűszerpaprika és egyéb fűszerek. - Savanyúságok (olívabogyók, hagymák, banderillák stb.) - Rizsek és hüvelyesek. - Vörös, rosé, fehér és édes borok (desszertek), minden D.O. minősítéssel. - Vermut, finom borok és manzanillák. - Cava és pezsgő. - Kézműves likőrök.
Törökország, Ayvalik, Balikesir Province
Az Artur Balikcilik Kft. főként mindenféle élő puhatestű és kagyló nyomon követésével foglalkozik, mint szállító központ, míg a másik tevékenysége a félkész termékek előállítása, mint feldolgozó és gyártó központ, amelyet későbbi csomagolásra és tárolásra használnak. Háromféle kagylót dolgozunk fel: Coquina (donax trunculus), Japán kagyló (Ruditapes philippinarum), Finom kagyló (Ruditapes...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play