Spanyolország, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...A „Sagardo ozpin” készítése „sagardo ozpin” és növényi összetevők, például „boilurra” felhasználásával történik, fizikai folyamatok révén palackozva. Ez egy exkluzív termék, amely rendkívül aromás, a „boilur” fekete ízének páratlan kombinációjával, amely tökéletesen varázsolja el a legfinomabb ízlelőbimbókat, tökéletes textúrával és a „boilur” fekete illatával és ízével, amely bármilyen típusú ételt rendkívül ízletessé tesz, különösen saláták, nyers zöldségek és főtt zöldségek, tojások, pácolt húsok és könnyű vadételek, carpaccio, hús, tészta, pástétomok, sajtok, desszertek,...
Portfólió (76)
Spanyolország, Murcia
...Az Espinal ecetes piparra válogatott zöld chilikkel készül. Puha húsával és vékony bőrével nagyon kedvelt termék, amely fokozza a különböző hüvelyes ételek, saláták és húsok ízét. Ezen kívül kiváló aperitifként is szolgál. Súly: 0,180 gr...
Portfólió (178)
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Spanyolország, Cassà de la Selva, Girona
1968 óta fejleszt és kutat a magasnyomású injektorok terén, specializálódva azok gyártására. E specializáció eredményeként az OGAL S.A. olyan injektorokat fejlesztett ki, amelyek magas technológiai szinttel rendelkeznek, bővítve az eredeti termékek körét a főtt húsok mellett a pácolt húsokra, szárnyasokra és halakra is. Magasnyomású hidraulikus injektorok, dupla rendszerű magasnyomású injektorok, rendszerek a sós lé előkészítésére, húsverők, mini 14 injektor.
Spanyolország, Sevilla
... határokat, és minden országban keresett. Az olívaolaj a mediterrán étrend alapvető és jellegzetes összetevője. Andalúziából származik, főként kulináris felhasználásra, és nagyon jótékony hatással van az egészségre. Továbbá más termékekkel is rendelkezünk, mint például: - Bor - fehér, vörös vagy rozé - Chacina - Az ibériai chacinák tartósított, pácolt vagy kolbászként elkészített húsok. A legismertebbek közé tartozik a chorizo, a salchichón, a caña de lomo és más kolbászok, mint a butifarra, a morcón vagy a töltött hús. - Sajtok - Cabrales, Payoyo, Boffard vagy manchego.
Spanyolország, Quart
A Coopecarn egy nemzetközi vállalat, amely több mint 50 éves múltra tekint vissza. Barcelona közelében található, és jó hozzáféréssel bír Franciaország felé. A cég a pácolt húsok előállítására specializálódott: sertéshús, marhahús és szárnyasok. A 2008-as év jelentette a pácolt termékek tevékenységének kezdetét, és mára már vezető szerepet tölt be az európai pácolt termékek piacán. Stratégiailag...
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play