Lengyelország, Lublin
A VisGrana a texturált borsófehérjék, texturált búzafehérjék (TVP) és borsó húsanalógok (HMMA/HME) gyártója, szója és GMO nélkül. Üzleti partnereinkkel közösen kész megoldásokat is kínálunk termékeink alapján. Magas és ismételhető minőségű termékeket szállítunk B2B ügyfeleknek, élelmiszertermelőknek és HoReCa szektornak, figyelembe véve a környezetvédelmet. Rendelkezünk a következő tanúsítvá...
Portfólió (20)
Spanyolország, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...A „Sagardo ozpin” készítése „sagardo ozpin” és növényi összetevők, például „boilurra” felhasználásával történik, fizikai folyamatok révén palackozva. Ez egy exkluzív termék, amely rendkívül aromás, a „boilur” fekete ízének páratlan kombinációjával, amely tökéletesen varázsolja el a legfinomabb ízlelőbimbókat, tökéletes textúrával és a „boilur” fekete illatával és ízével, amely bármilyen típusú ételt rendkívül ízletessé tesz, különösen saláták, nyers zöldségek és főtt zöldségek, tojások, pácolt húsok és könnyű vadételek, carpaccio, hús, tészta, pástétomok, sajtok, desszertek,...
Portfólió (76)
Németország, Berlin
Az Exim GmbH East-West Trade egy vezető vállalat a nemzetközi kereskedelem területén, amely az áruk és szolgáltatások cseréjére specializálódott Kelet- és Nyugat-Európa között. Alapítása óta az Exim GmbH jelentős szerepet játszott abban, hogy összekapcsolja a két régió vállalatait, és segítsen nekik új piacokat felfedezni. A nemzetközi kereskedelem sajátosságainak és követelményeinek mély megértés...
Portfólió (128)
Belgium, Nivelles
... szószok, halhabok, rizsbor, vörös tofu, pácolt zöldségek, sózott húsok stb. Anektoda: A vörös rizs élesztő a Ming-dinasztia óta (1368-1644) jelen van a kínai gyógyszerkönyvben, „hosszú élet rizsének” nevezték. A vörös rizs élesztő hatóanyaga a monakolin K. A rizs, amely ennek az anyagnak a forrása, világszerte intenzív termesztés alatt áll, különösen Kínában, ezért érdemes vörös rizs élesztőt választani...
Portfólió (80)
Spanyolország, Murcia
...Az Espinal ecetes piparra válogatott zöld chilikkel készül. Puha húsával és vékony bőrével nagyon kedvelt termék, amely fokozza a különböző hüvelyes ételek, saláták és húsok ízét. Ezen kívül kiváló aperitifként is szolgál. Súly: 0,180 gr...
Portfólió (178)
Franciaország, Roubia
...) fűszeres hatással. A szájban kerek anyag, amelyet elegáns gyümölcsös aromák sűrűsége kísér. Az íz lágy. Nőies rhone-i bor.","ACCORDS METS-VINS":"Téli ételek, pácolt húsok, BBQ bordák, vad. Erős krémes sajtok. Prestízs bor. Ideális 17°C-on fogyasztani.","Contenance (L)":"0,75"}...
Portfólió (28)
Olaszország, Sassello
...A mi szarvasgombás gombakrémünk egyedi termék. Tökéletes kanapékra vagy pirítósokra aperitifként, tészták, rizottók, főtt/sült zöldségek, húsok vagy sok más recept kísérőjeként. Hűvös, közvetlen fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után olajjal lefedve hűtőben tárolandó, és néhány napon belül felhasználandó. ÖSSZETEVŐK: Gombák, szarvasgomba, extra szűz olívaolaj, só, természetes ízesítők Minőségmegőrzési idő: 30 hónap, különböző formátumokban elérhető...
Portfólió (9)
Olaszország, San Donaci
... fahéj, szegfűszeg és bors, kiemelkedő balzsamikus jegyekkel. Elegáns tanninjainak köszönhetően jól párosítható húsalapú első fogásokkal, mint például marhahúsos ragúval készült straccetti, grillezett húsok, mint a marha és a báránybordák.
Portfólió (5)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Románia, Constanta
...Bárány Rackek, Pácolt Steakek, Bárány Darált Hús, Marha Darált Hús, Hamburger, Kolbászok, Pácolt Kocka Húsok és még sok más.. A La Dragalina és a BOVERO megtalálható Románia vezető hipermarketeiben, mint például Kaufland, Carrefour, Metro...
Portfólió (1)
Spanyolország, Cassà de la Selva, Girona
1968 óta fejleszt és kutat a magasnyomású injektorok terén, specializálódva azok gyártására. E specializáció eredményeként az OGAL S.A. olyan injektorokat fejlesztett ki, amelyek magas technológiai szinttel rendelkeznek, bővítve az eredeti termékek körét a főtt húsok mellett a pácolt húsokra, szárnyasokra és halakra is. Magasnyomású hidraulikus injektorok, dupla rendszerű magasnyomású injektorok, rendszerek a sós lé előkészítésére, húsverők, mini 14 injektor.
Belgium, Machelen (Bt.)
... lehetséges. Fogyasztói vagy vendéglátóipari csomagolás. Csomagolva az Ön saját magáncímkéje alatt vagy a mi Guina márkánk alatt. Bércsomagolás (szerződéses csomagolás) szintén lehetséges. Az összes termékcsalád áttekintése a kínálatunkban: szalámi (szalámi, könnyű szalámi, chorizo), szalonna termékek, főtt húsok (sonka, zsírtalanított sonka, húspástétom, párizsi kolbász, Mesteri sonka), füstölt...
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
A cég 1998-ban alakult. A cég fő tevékenysége a sertés- és baromfihús bontása, feldolgozása, valamint olyan húskészítmények gyártása, mint a kolbászok, füstölt húsok, készételek és belsőségek, valamint baromfiproduktumok. A modern technológiák és a hagyományos húskészítési receptek ötvözése lehetővé teszi a legmagasabb minőségű termékek előállítását. Füstölt húsokat, kolbászokat, belsőségeket és...
Spanyolország, Sevilla
... határokat, és minden országban keresett. Az olívaolaj a mediterrán étrend alapvető és jellegzetes összetevője. Andalúziából származik, főként kulináris felhasználásra, és nagyon jótékony hatással van az egészségre. Továbbá más termékekkel is rendelkezünk, mint például: - Bor - fehér, vörös vagy rozé - Chacina - Az ibériai chacinák tartósított, pácolt vagy kolbászként elkészített húsok. A legismertebbek közé tartozik a chorizo, a salchichón, a caña de lomo és más kolbászok, mint a butifarra, a morcón vagy a töltött hús. - Sajtok - Cabrales, Payoyo, Boffard vagy manchego.
Spanyolország, Quart
A Coopecarn egy nemzetközi vállalat, amely több mint 50 éves múltra tekint vissza. Barcelona közelében található, és jó hozzáféréssel bír Franciaország felé. A cég a pácolt húsok előállítására specializálódott: sertéshús, marhahús és szárnyasok. A 2008-as év jelentette a pácolt termékek tevékenységének kezdetét, és mára már vezető szerepet tölt be az európai pácolt termékek piacán. Stratégiailag...
Portfólió (9)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play