Spanyolország, Dicastillo, Navarra
...Az almaecet fűszer egy almaecetből és növényi eredetű összetevőkből, például truflából készült, fizikai folyamatokkal palackozva. Ez egy exkluzív termék, amely rendkívül aromás, és a fekete trüffel páratlan ízével tökéletes választás, amely elbűvöli a legigényesebb ízlelőbimbókat. Tökéletes textúrával és kellemes fekete trüffel illattal és ízzel rendelkezik, ami nagyon vonzóvá teszi bármilyen étel, különösen saláták, nyers zöldségek és főtt zöldségek, tojások, pácolt húsok és könnyű vad, carpaccio, húsok, spagetti, pástétomok, sajtok, desszertek ízesítésére.
Portfólió (132)
Lengyelország, Lublin
A VisGrana a texturált borsófehérjék, texturált búzafehérjék (TVP) és borsó húsanalógok (HMMA/HME) gyártója, szója és GMO nélkül. Üzleti partnereinkkel közösen kész megoldásokat is kínálunk termékeink alapján. Magas és ismételhető minőségű termékeket szállítunk B2B ügyfeleknek, élelmiszertermelőknek és HoReCa szektornak, figyelembe véve a környezetvédelmet. Rendelkezünk a következő tanúsítvá...
Portfólió (20)
Belgium, Nivelles
... szószok, halhabok, rizsbor, vörös tofu, pácolt zöldségek, sózott húsok stb. Anektoda: A vörös rizs élesztő a Ming-dinasztia óta (1368-1644) jelen van a kínai gyógyszerkönyvben, „hosszú élet rizsének” nevezték. A vörös rizs élesztő hatóanyaga a monakolin K. A rizs, amely ennek az anyagnak a forrása, világszerte intenzív termesztés alatt áll, különösen Kínában, ezért érdemes vörös rizs élesztőt választani...
Portfólió (80)
Spanyolország, Murcia
...Az Espinal ecetes piparra válogatott zöld chilikkel készül. Puha húsával és vékony bőrével nagyon kedvelt termék, amely fokozza a különböző hüvelyes ételek, saláták és húsok ízét. Ezen kívül kiváló aperitifként is szolgál. Súly: 0,180 gr...
Portfólió (178)
Olaszország, Sassello
...A mi szarvasgombás gombakrémünk egyedi termék. Tökéletes kanapékra vagy pirítósokra aperitifként, tészták, rizottók, főtt/sült zöldségek, húsok vagy sok más recept kísérőjeként. Hűvös, közvetlen fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után olajjal lefedve hűtőben tárolandó, és néhány napon belül felhasználandó. ÖSSZETEVŐK: Gombák, szarvasgomba, extra szűz olívaolaj, só, természetes ízesítők Minőségmegőrzési idő: 30 hónap, különböző formátumokban elérhető...
Portfólió (9)
Franciaország, Roubia
...) fűszeres hatással. A szájban kerek anyag, amelyet elegáns gyümölcsös aromák sűrűsége kísér. Az íz lágy. Nőies rhone-i bor.","ACCORDS METS-VINS":"Téli ételek, pácolt húsok, BBQ bordák, vad. Erős krémes sajtok. Prestízs bor. Ideális 17°C-on fogyasztani.","Contenance (L)":"0,75"}...
Portfólió (28)
Olaszország, San Donaci
... fahéj, szegfűszeg és bors, kiemelkedő balzsamikus jegyekkel. Elegáns tanninjainak köszönhetően jól párosítható húsalapú első fogásokkal, mint például marhahúsos ragúval készült straccetti, grillezett húsok, mint a marha és a báránybordák.
Portfólió (5)
Románia, Constanta
...Bárány Rackek, Pácolt Steakek, Bárány Darált Hús, Marha Darált Hús, Hamburger, Kolbászok, Pácolt Kocka Húsok és még sok más.. A La Dragalina és a BOVERO megtalálható Románia vezető hipermarketeiben, mint például Kaufland, Carrefour, Metro...
Portfólió (1)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Spanyolország, Sevilla
... határokat, és minden országban keresett. Az olívaolaj a mediterrán étrend alapvető és jellegzetes összetevője. Andalúziából származik, főként kulináris felhasználásra, és nagyon jótékony hatással van az egészségre. Továbbá más termékekkel is rendelkezünk, mint például: - Bor - fehér, vörös vagy rozé - Chacina - Az ibériai chacinák tartósított, pácolt vagy kolbászként elkészített húsok. A legismertebbek közé tartozik a chorizo, a salchichón, a caña de lomo és más kolbászok, mint a butifarra, a morcón vagy a töltött hús. - Sajtok - Cabrales, Payoyo, Boffard vagy manchego.
Belgium, Machelen (Bt.)
... lehetséges. Fogyasztói vagy vendéglátóipari csomagolás. Csomagolva az Ön saját magáncímkéje alatt vagy a mi Guina márkánk alatt. Bércsomagolás (szerződéses csomagolás) szintén lehetséges. Az összes termékcsalád áttekintése a kínálatunkban: szalámi (szalámi, könnyű szalámi, chorizo), szalonna termékek, főtt húsok (sonka, zsírtalanított sonka, húspástétom, párizsi kolbász, Mesteri sonka), füstölt...
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
A cég 1998-ban alakult. A cég fő tevékenysége a sertés- és baromfihús bontása, feldolgozása, valamint olyan húskészítmények gyártása, mint a kolbászok, füstölt húsok, készételek és belsőségek, valamint baromfiproduktumok. A modern technológiák és a hagyományos húskészítési receptek ötvözése lehetővé teszi a legmagasabb minőségű termékek előállítását. Füstölt húsokat, kolbászokat, belsőségeket és...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play