Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...10 hónapnál idősebb ibériai sertés. Kicsi golyó a sovány húsból, amelyet az állkapocs alsó részéből nyernek ki. A darab nem haladhatja meg a 150 g-ot. Az ibériai sertés állkapcsa egy ínycsiklandó sovány húsdarab, amelyet a 10 hónapnál idősebb ibériai sertés alsó állkapcsából nyernek. Ez a vágás körülbelül 150 gramm súlyú, és kiemelkedik a puhaságával és mély ízével, ideális lassú főzéshez...
Portfólió (15)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...Extra sovány sertéshús...
Portfólió (28)
Spanyolország, San Pedro Manrique (soria)
Az Embutidos La Hoguera S.A. egy mezőgazdasági élelmiszeripari vállalat, amely 1986-ban kezdte meg tevékenységét, mint egy átfogó projekt folytatása, amely magában foglalja az egész láncot a sertéstenyésztéstől, a vágóhídon át, a feldolgozó üzemig, egészen a termékek átalakításáig. A projekt elindításának filozófiája négy társ alapítótól származik, akik azzal a céllal jöttek létre, hogy hozzáadot...
Portfólió (34)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A legnemesebb darabok az ibériai sertéseinkből, mint például az ibériai Presa, azok, amelyeket kézműves módon állítunk elő a Makkal Táplált Ibériai „Természetes” Prémium Salchichónhoz. Az intenzív aroma, a szaftos textúra és a zsír, a sovány hús és a fekete bors közötti különleges egyensúly egy finom, természetes ízélményt ad ennek a terméknek, amely „Prémium” formátumban kerül bemutatásra. SKU: 515000 Szállítási súly: 0,7 kg...
Portfólió (55)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
...A 18 hónapnál hosszabb szárítású serrano sonka, amelyet pincékben érlelnek, pihenni hagyják a szükséges ideig, hogy a zsírok összeolvadjanak, amelyek fényes serrano színű, kenhető megjelenést mutatnak. A sonka vágási színe a vörös-lila árnyalatok között mozog, enyhe zsíros átszűrődéssel a sovány húsban. Ez egy lágy ízű, intenzív aromájú és alacsony sótartalmú termék, közepes súllyal és mérsékelt...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Spanyolország, Guijuelo
...A FISAN Makkal Táplált Vállsonka viszonylag sovány és intenzíven ízletes. A tökéletes érlelési pont, amelyet több mint harmincnégy hónap természetes pincékben való érlelése után érünk el, hozzájárul ahhoz, hogy a gázbehatolás egyenletes legyen, és az íz egyedülálló mélységgel bírjon.
Portfólió (10)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"sertésvágás, amely Észak-Aragónában zajlik.","FORMA":"patkó alakú.","PREPARAZIONE":"vékony, enyhén lekerekített szeletekre vágva.","DA CONSERVARSI":"hűvös, száraz helyen tárolandó.","PRESENTAZIONE":"28/30-as méretű darabok; természetes bélbe töltve.","INGREDIENTI":"a sertés sovány részei és szalonna.","DA ACCOMPAGNARE":"paradicsomos vagy fokhagymás pirított kenyérrel, vagy alternatívaként ízesítetlenül.","SAPORE":"ízletes, enyhén fűszeres.","CONFEZIONAMENTO":"ellenőrzött légkörben.","SCADENZA":"6 hónap; a csomagoláson feltüntetett dátum."}...
Portfólió (10)
Spanyolország, Murcia
Spanyolország, Badajoz
...Kiválasztott sovány húsrészekből és márványos ibériai sertéshúsból készült. Kiválasztott fűszerekkel ízesítve (paprika a vörös ibériai chorizohoz) és természetes szárítóban érlelve.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play