Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
Ibériai sonkák és felvágottak. Termékeink az ibériai régióban kialakult környezet tükröződése: a dehesa, a természet ajándéka, ahol példányaink nőnek és fejlődnek, hogy a legjobb ibériai termékeket kínálhassuk. A Castro y González-nál prioritásunk a fenntartható fejlődés és a gondoskodás ezen életforrás iránt, és tudatában vagyunk annak, hogy a dehesáink minden egyes patakja, tölgyfája, parafatöl...
Portfólió (55)
Spanyolország, Murcia
Hiszünk a Spanyolországban készült termékek minőségében, ezért szeretnénk megosztani őket a világ többi részével. Az asztúriaiak büszkék a kecskesajtjukra, a valenciaiak a paellájukra, a riojaiak a borukra, de Spanyolország minden lakója örül, amikor termékeink és receptjeink túllépnek határainkon. Spanyolokként büszkék vagyunk gasztronómiánkra és a földünkön készült termékek sokféleségére. A Go...
Portfólió (178)
Spanyolország, Fuente De Cantos
... táplált sonka: Szabadon tartott ibérikus sertésből származik, amelyet természetes legelőn neveltek, és az utolsó hónapjaiban makkal és természetes takarmánnyal etettek. Szabad tartású takarmányozott sonka: Szabadon tartott ibérikus sertésből származik.
Iberiai töltött sonkákat, mezőgazdasági és takarmányozott sonkákat, valamint iberiai lapockákat készítünk. Friss és fagyasztott iberiai sertéshús kereskedés vagyunk. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, szűzpecsenye... szinte az egész évben végzünk vágásokat. Közvetlen értékesítés a gyárból a végfelhasználóknak és a nagykereskedelmi szakembereknek. Szállítunk az EU egész területére. Az Aracena-hegység (Huelva) tipikus termékeit is forgalmazzuk, termékkatalógusunkban megtalálhatók a térségre jellemző kecskesajtok, borok, házi készítésű pástétomok és egyéb kenhető termékek, mézek vagy vadgombák.
Portfólió (7)
Spanyolország, Dso Hermanas
... növényekből áll. Csak így érhető el a legjobb minőség. Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet megállapítani, hogy egy sonka ibériai makk sonka vagy takarmány sonka, jó helyen jársz, mert a Jamones Luna minden szükséges információt megad számodra. Az első dolog, amit figyelembe kell venni, hogy mindkét darab ibériai sonkából származik, de a takarmány sonkákat takarmányozott sertésekből nyerik, a szabadon...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre