Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A mi vágott Ibériai sonkánk hosszúkás formájáról ismerhető fel, sötét és kopott pata jellemzi, ami a mezőn edzett példányokra jellemző. Intenzív és fényes színe van, nagy mennyiségű fehér erezet látható a textúrájában. Kóstolásakor intenzív és tartós aromát érzékelünk, amelyben a szárított gyümölcsök és a mező ízei keverednek, így ízletes egyensúlyt teremt a sósság és a gondosan érlelt íz között, hosszú és kellemes utóízt hagyva. ami még inkább konkretizálja azt az élményt, amelyet ez a természet mesterműve nyújt a paladarnak.
Portfólió (55)
Spanyolország, Guijuelo
...Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós – ezek mind az Alta Gastronomía Makkal Táplált Sonka ízélményének árnyalatai és nüanszai. A zsír infiltrációi lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrizzük, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés emlékét. A titok a legjobb nyersanyag kiválasztásában rejlik: csak a...
Portfólió (10)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
Spanyolország, Alcobendas
... Szín: Jellemző a rózsaszíntől a bíborvörösig. Megjelenés: Külső: Típikus, tartós. Vágáskor: Tartós, márványos és jellegzetes. Íz: Finom ízű hús. A belső zsír nagyon aromás és folyékony, a szájban elolvadva elárasztja a ízlelőbimbókat egy páratlan, árnyalatokkal teli, intenzív és hosszan tartó ízzel. Illat: Illatos és finom. Textúra: Finom és homogén. Kevés rostos, nem pépes és nem lágy.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play