Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A mi vágott Ibériai sonkánk hosszúkás formájáról ismerhető fel, sötét és kopott pata jellemzi, ami a mezőn edzett példányokra jellemző. Intenzív és fényes színe van, nagy mennyiségű fehér erezet látható a textúrájában. Kóstolásakor intenzív és tartós aromát érzékelünk, amelyben a szárított gyümölcsök és a mező ízei keverednek, így ízletes egyensúlyt teremt a sósság és a gondosan érlelt íz között, hosszú és kellemes utóízt hagyva. ami még inkább konkretizálja azt az élményt, amelyet ez a természet mesterműve nyújt a paladarnak.
Portfólió (55)
Németország, Balingen
...A szeletelés és mérés ideális kombinációja: ergonomikus, könnyen tisztítható, könnyen kezelhető, energiatakarékos. Ideális minden manuális szeletelési feladathoz, mint például főtt sonka, főtt és sült kolbászok, szeletelt sajt vagy tartós élelmiszerek, mint a szalámi és a légszáraz sonka. Továbbá helytakarékos megoldás, ha metrológiailag jóváhagyott mérés szükséges az értékesítési pultnál és a...
Portfólió (190)
Törökország, Torbali/izmir
... húsfeldolgozás - vákuumos húskeverő Kanada - kereskedelmi húskeverő - mit csinál egy húskeverő - hogyan építsünk húskeverőt - Biro húskeverő - húskeverő Kanada - hús komposztáló keverő - pult feletti húskeverő - Cabela's húskeverő - Challenger húskeverő - DIY húskeverő - elektromos húskeverő - vákuumos húskeverő eladó - vákuumos keverő húsfeldolgozáshoz - húskeverő sonka - Hobart húskeverő - ipari húskeverő - Lance húskeverő - hús vákuumos keverő gyártók - húskeverő eladó Fülöp-szigetek - tumblr húsfüstölő - húskeverő eladó - kis húskeverő - STX húskeverő...
Portfólió (30)
Spanyolország, Guijuelo
...Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós – ezek mind az Alta Gastronomía Makkal Táplált Sonka ízélményének árnyalatai és nüanszai. A zsír infiltrációi lehetővé teszik, hogy minden egyes szelet a szánkban olvadjon el, emlékét pedig megőrizzük, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében érlelés emlékét. A titok a legjobb nyersanyag kiválasztásában rejlik: csak a...
Portfólió (10)
Spanyolország, Cuarte De Huerva
Spanyolország, Alcobendas
... Szín: Jellemző a rózsaszíntől a bíborvörösig. Megjelenés: Külső: Típikus, tartós. Vágáskor: Tartós, márványos és jellegzetes. Íz: Finom ízű hús. A belső zsír nagyon aromás és folyékony, a szájban elolvadva elárasztja a ízlelőbimbókat egy páratlan, árnyalatokkal teli, intenzív és hosszan tartó ízzel. Illat: Illatos és finom. Textúra: Finom és homogén. Kevés rostos, nem pépes és nem lágy.
Portfólió (10)
Németország, Erftstadt
Megoldásokat kínálunk a főtt sonka színmegtartásának és összetartásának javítására, a főtt kolbász eltarthatóságának és megjelenésének optimalizálására, a tartós kolbász stabilizálására és ízjavítására, valamint a saláták, szószok, készételek és halak hosszabb frissességének biztosítására. A REINERT CSOPORTOT a kiemelkedő ügyfélorientáltság, az ügyfélspecifikus megoldások, a megalapozott...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play