Portugália, Barcelos
...A gyorsaságot és hatékonyságot ötvöző töltőberendezés a delikát termékekhez A Filler EVC-2000 az a berendezés, amelyre szüksége lesz a delikát termékek töltéséhez. Chorizo, friss kolbász, virsli, szalámi stb. Egy 10 lapátos motoros tápláló rendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a veszteségeket és megakadályozza a foltok és buborékok kialakulását, miközben pontosan szabályozza a porciók méretét...
Portfólió (28)
Belgium, Lokeren
A Van der Jeugt természetes bélfeldolgozásra specializálódott. A tapasztalat és a precizitás kiemelkedő fontosságú a természetes belek előkészítése és kiválasztása során. Az iparosnak a tudását kell alkalmaznia a természetes belek tisztításához és válogatásához, hogy azok használhatóak legyenek a kolbászgyártók számára. A Van der Jeugt természetes belek hírneve kompromisszumok nélküli minőségre és garantált termékre épül. Ezért vagyunk a legjobb beszállítója. Sertés, juh és marha belek.
Portfólió (6)
Franciaország, Carpentras
... kínálhassuk Önnek. Webáruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a magánszemélyek igényeinek, miközben egy dedikált teret biztosít a szakemberek számára: forgalmazók, partnerek, sajtműhelyek, hentesek, delikátboltok, kisboltok és szupermarketek.
Portfólió (16)
Belgium, Herstal
A Legon cég a húsboltban kiskereskedelemre és szárazkolbász készítésére specializálódott. Termékek: bolognai, szalámi, májpástétom, tiszta sertéskolbász (mogyoróval vagy anélkül), Ardenne-i kolbász, Hétvégi szalámi és Goliath, Lutin vagy Picador szárazkolbász, füstölt szárított nyak, farmi kolbász.
Spanyolország, Castuera
Spanyol cég vagyunk, amely a juhok levágásával, feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik. Hosszú tapasztalattal rendelkezünk a hús és a feldolgozott termékek világában. Az évek során sikerült kifejlesztenünk egy nagyon magas minőségű termékcsaládot, amit ügyfélkörünk is megerősít, naponta új cégeket vonzva. Juhokat vágunk le HALAL vallási rítus szerint. HALAL tanúsítvánnyal rendelkező juhhúsból készült kolbászokat gyártunk.
Franciaország, Rillieux La Pape
...A Patrimoniam egy francia örökségi BIO felvágottakat gyártó üzem, NITRIT NÉLKÜL, és többségében helyi húsokból készült. Egy veszélyben lévő mesterművel kezdjük, amely a lyon-i földünk örökségének része: a valódi lyon-i kolbász. Elkötelezettek vagyunk a szakemberek és a fogyasztók mellett, akik, akárcsak mi, igénylik az igazi, "ízletes" és a természetet tiszteletben tartó termékeket. A...
Spanyolország, O Porriño-Pontevedra
A PORTALCONSA a tipikus galíciai termékekre, mint a hagyományos chorizo, a cebollero, a lacón, a panceta, a cacheira stb. épít, de nem feledkezik meg a generikusabb termékekről sem, mint a hamburger, a kolbász vagy a criollo, mindezt azonban a hazai alapanyagok minőségével és a szakértő kezek ügyességével, valamint egy olyan technológiai infrastruktúrával, amely csak hozzájárulhat termékeink kiválóságához.
Németország, Bakum
GOOSIES Claßen Kolbászgyár Itt ízletes kolbászokat találhat kacsából, csirkéből és még sok másból. Például kacsasült kolbász, kacsaszósz, kacsamáj kolbász, mindez 100% tiszta kacsából készült.
Portfólió (1)
Bulgária, Haskovo
2011-ben az ipari szektor és a gyártási szektor embereitől Élő állatok termelése, Élő állatok import-exportja Húsfeldolgozó üzemek, vágóhidak felhasználói, termelés, vágás és értékesítés, mezőgazdasági termékek gyártása, import és export. Feldolgozott hústermékek gyártása és nagykereskedelmi értékesítése. Kolbász, Sült hús, Szalonna, Szárított hús.
Portfólió (1)
Magyarország, Jaszdozsa
Franciaország, Perpignan
...A szállított boltok felvágott osztályának eladási listájának 1. helyezettje, termékeink katalán specialitások, amelyeket a spanyolországi Garrotxa völgyében készítenek. Ízesített vagy natúr fuet, ízesített vagy natúr kolbász, édes vagy csípős chorizo, sonkadarabok, 1/4, 1/2 vagy egész csontozott serrano, széles választékú vákuumcsomagolt szeletek, sózott hasaalja, lomo stb. ... termékeink már 10 éve elbűvölik azokat a turistákat, akik a mi régiónkba látogatnak nyaralni.
... ALKALMAZKODÁSRA az új idők kihívásaihoz. Az evolúció anélkül, hogy elveszítenénk lényegünket, az a kulcs, amely életben tartja a szellemet mindazok számára, akik alkotják ezt a kis nagy családot. AZ ÍZ MIATT ISMERNEK MINKET, és még sok másért! Az autentikusságunkért, a minőségünkért és a hagyományt tükröző nagy érzelmi értékünkért. Termékeinkben megtalálod az érzelmet és a szenvedélyt, amelyet a gyártás során...
Portfólió (9)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... jellemez minket. Több gazdasággal rendelkezünk, ahol az állatainkat neveljük, és ahol a takarmányainkat gabonákból és kiválasztott természetes élelmiszerekből készítjük. A vállalatunk kiváló létesítményekkel rendelkezik, amelyek együtt a humán csapatunk szakszerűségével biztosítják, hogy termékeink referenciaértékűek legyenek fogyasztóink számára.
Portfólió (2)
Finnország, Turku
... Élelmiszer- és Olajellátó Cég, a Foratia Europe OU Ehető Olajokat És Fagyasztott Termékeket Szállít Több Mint 100 Országba Világszerte. Főként Európában, Afrikában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Dél-Amerikában És A Karib-térségben Vagyunk Aktívak. Szolgáltatásainkat És Termékeinket Az Alábbi Élelmiszerágazatokban Nyújtjuk Ügyfeleinknek: Gyártók, Áru Nagykereskedők, Élelmiszer-szolgáltatók És...
Portfólió (177)
Portugália, Guarda
1978-ban kezdődött a hagyomány egy kis kolbászműhelyben, ahol a termékeit az ősei által használt alapanyagokkal és a Guarda régióra jellemző kézműves módszerekkel készítette. Folytatjuk a belső-beirai régió hagyományait, így termékeik az ország északától dél felé, valamint a határokon túl is elismerésnek örvendenek.
Belgium, Aubel
... szerint készítünk. Természetesek, étvágygerjesztőek, meglepőek, autentikusak, régiónk szépségét tükrözve. A Groupe Detry régóta elkötelezte magát, hogy olyan minőségi termékeket kínáljon, amelyek megfelelnek a mai fogyasztói elvárásoknak: - Megfelelni a legszigorúbb normáknak: Ellenőrzési módszerek minden szinten és a hatályos normák szigorú betartása - A minőség uralása: A minőségi termék...
Németország, Großhöhenrain
... használjuk, hagyományos receptúrák és valódi német hentesmesterek tudása alapján. Bajor hazánkban gyártunk. A Höhenrainer név a Großhöhenrain faluból származik, ahol a cégünk található. Cégalapítónk, Georg Lechner akkor hozta a pulykát Bajorországba – azóta a cégünk családi tulajdonban van - bajor hagyományból. A bajor kolbászkészítési hagyományt tapasztalt munkatársaink biztosítják, akik hosszú ideje dolgoznak nálunk – összesen körülbelül 200 fős csapat. Mi magunk képzünk ki szakembereket: sok korábbi tanulónk ma felelősségteljes pozíciókban dolgozik a cégnél.
Spanyolország, Ribarroja De Turia-Valencia
... élelmiszer-adalékanyagokat állítsunk elő. Modern laboratóriumunk is van, amely ellenőrzi termékeink minőségét, és emellett munkatársaink magas szintű technológiai tudása lehetővé tette számunkra, hogy széles termékválasztékot hozzunk létre, amelyek finom és intenzív ízéről és aromájáról, valamint a készítmények nagyfokú funkcionalitásáról ismertek. Küldetésünk, hogy megoldásainkat ügyfeleink igényeihez...
Belgium, Sint-Niklaas
...A Cock's Vleeswaren egy belga top 3 gyártó a finom húsáruk (BBQ, felvágottak, ...), saláták és készételek terén.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda egy 30 éve a húsfeldolgozó piacon működő vállalat. Helyi kolbászokat, mint például a Mirandela-i Alheirát, a linguiçát és a salpicãót; Húsipari termékeket, mint a sonka, a sonka, a bacon és a füstölt lábszár; Élelmiszer-biztonsági rendszer bevezetése 1998 óta. ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat. PME Lider.
Belgium, Evergem
A Noyen egy családi vállalkozás, amely kolbászokat és friss készítményeket készít hentesek, vendéglátók, éttermek, élelmiszerboltok és szupermarketek számára. Helyi beszállítóink a legszigorúbb minőségi normákhoz kötődnek. A Noyennél már három generáció óta szenvedélyünk a finom hús és a kézműves receptek. Termékkínálatunkban megtalálhatók a lóhús kolbászok, fehér hurkák, grillezhető kolbászok, mini kolbászok, véreshurkák és lengyel kolbászok. Az elkészítmények terén kulináris különlegességeket kínálunk, mint például paella, Coq au vin és kuszkusz.
Egyesült Királyság, Birmingham
Az 1981-ben alapított Tasty Bake az Egyesült Királyság egyik vezető kolbászgyártója. A legújabb technológia és a legfinomabb alapanyagok felhasználásával a Tasty Bake egy sor IQF kolbászt és saveloyt (fűszerezett sertéskolbász, élénkpiros színű, amelyet általában az Egyesült Királyság hal- és chips üzleteiben szolgálnak fel, néha tésztában sütve. Íze hasonlít a szalámiéhoz) készít.
Portugália, Belas
... nemzetközi piacokon. A Beirã célja, hogy ezeket a kiváló minőségű termékeket eljuttassa a világ különböző pontjaira, támogatva a kézműves termelést az általuk képviselt érték miatt, amely megkülönbözteti őket: egyedi és kiváló minőségük!
Spanyolország, Sant Feliu de Pallerols
A FONT-SANS egy családi vállalkozás, amely a legjobb száraz kolbászok szakértője. 1917 óta a Pireneusokban működünk, és csak a legjobb minőségű friss sertéshúst használunk helyi beszállítóktól, amelyet válogatott fűszerekkel és gasztronómiai összetevőkkel keverünk. A Pireneusok éghajlata lehetővé teszi a természetes szárítási folyamatot, amely autentikus ízt, aromát és textúrát biztosít. A FONT-SANS termékei egyenként kézzel ellenőrzöttek, garantálva ezzel a tökéletes ajándékot és egy kivételes gasztronómiai élményt.
Belgium, Herstal
A Jova egy olyan vállalat, amely prémium minőségű sertés- és marhahúsból készült főtt kolbászok és szalámik gyártására specializálódott. Fedezze fel termékeinket, a lengyel szalámitól a mini barbecue kolbászokig, beleértve a híres Krakowskát is, valamint azok sajátosságait, amelyek évek óta elismert minőségű termékekké teszik őket.
... friss termékek szállítására és a sokkhatások elviselésére terveztek. Hűtőgélekkel kísérve garantálják, hogy minden termék hűvösen marad, amíg el nem ér otthonába, bármilyen külső hőmérséklet mellett. 24/48 órás szállítás egész Európában Minden csomagunkat a DHL futárszolgálattal küldjük 24/48 órán belül, akár Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Írországban van...
Spanyolország, Piedrahita-Ávila
Kolbász- és sonkagyár. Sonkák, csontozott és szeletelt. Vállak, hátsók, kolbászok és ibériai sertéshús.
Olaszország, Cremona
... mindegyik felbecsülhetetlen, mint a régi receptekben. A hosszú érlelés nap mint nap a "megfelelő távolságban" történik, hogy egy megkülönböztető illatot és ízt ajándékozzon a sózás és a kézi kötések révén. A napi minőségellenőrzések, a kiválóság iránti mániákus figyelem, a kiválasztott, magas minőségű olasz nemes húsok exkluzív választása. Értékes összetevők, amelyeket minden nap belefoglalunk...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play