... szeretik, akik az exkluzív konyhát kedvelik, és akik tudják, hogy az ételek előkészítése, különösen a termékek tökéletes szeletelése alapvetően fontos a szeletelt termék minőségének megőrzéséhez és fokozásához. FIGYELEM: a korlátozott gyártási kapacitás és a magas kereslet miatt lehet, hogy fel kell tennünk Önt a várólistánkra.
Portfólió (22)
Olaszország, Parma
A "prosciutto" és a "culatello" Rosa dell'Angelo gyártása már az eredeténél különleges. A húsok különböző minőséggel rendelkeznek, a szabadban való tenyésztés és a régi, kizárólag sóval és hosszú érleléssel végzett kézi feldolgozás miatt. Fekete sertéseink, amelyek régi, szinte teljesen eltűnt fajták, szabadon legelnek az erdőkben. Szabadon a nap, a szél és az eső alatt. Szabadon kifejezni ösztöne...
Portfólió (10)
Olaszország, Castelnuovo Rangone
...Szeletelt felvágott tálcán Egy tálca súlya: 100 g Gyártás: Folyamatos Termékek: Főtt sonka, nyers sonka, milánói szalámi, magyar szalámi, coppa, mortadella és bresaola.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play