Olaszország, Parma
...A felinói, a sok olasz szalámi közül, a legédesebb, kevés sóval, borsszemekkel készül, és a parmai sonka völgyében érlelődik. Csak olasz nehézsertésből, a „trito di banco”-ból (zsírszegény hús, idegek nélkül, egy vékony zsírréteggel), először közepes szemcseméretűre darálva, majd a fűszerezéssel (só, bors, egy kis fehérbor) összegyúrva, pihentetve, a hagyomány szerint „culare” bélbe töltve, ami mindig puha marad. Két-három hónap után itt van a keresztben vágott szelet, teljes, kerek aromával, a boldogság különleges ízével.
Portfólió (10)
Olaszország, Castelnuovo Rangone
...Szeletelt felvágott tálcán Egy tálca súlya: 100 g Gyártás: Folyamatos Termékek: Főtt sonka, nyers sonka, milánói szalámi, magyar szalámi, coppa, mortadella és bresaola.