Franciaország, Torcy Le Petit
... ízek világát a gluténmentes termékeinkhez. Biztonság és nyugalom: Különös figyelmet fordítunk alapanyagaink kiválasztására és biztonságos kezelésére, hogy garantáltan magas minőségű, gluténmentes termékeket kínálhassunk. Személyre szabott gluténmentes formuláció Kenyér, omlós tészta, süti, palacsinta, kenyérfélék vagy péksütemények előkészítése, alkalmazkodunk ügyfeleink specifikációihoz, hogy a gluténmentes megoldást kidolgozzuk, amely megfelel az igényeiknek.
Portfólió (18)
A know-how és a több évtizedes tapasztalat teszi a DAXNER-t a nemzetközi szinten vezető szállítóvá a bulk anyagtechnológia terén. A Daxner testreszabott megoldásokat kínál az élelmiszeriparban. Dinamikus csapatunk körülbelül 200 munkatárssal tervezi, fejleszti és valósítja meg az üzemmegoldásokat és komponenseket a porok és granulátumok zökkenőmentes kezeléséhez. A DAXNER különleges erőssége az a...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint Germain En Laye
... cellulóz gél, búza rost gél), Cellulóz származékok (HPMC, MC), Funkcionális vegyületek (zsíralternatíva, pékség, húsok, stabilizáló keverékek italokhoz és tejtermékekhez), Alginsavak, Pektinek, Tara gumik és még sok más. Például növényi nyersanyagokból származó textúrázó rendszerek. Alkalmazások: - BVP; - Húsok; - Italok és tejtermékek; - Egyéb: gabonafélék, tészta, müzliszelet, hal, vegetáriánus, vegán, szószok, édességek, instant italok, gyümölcs előkészítése...
Portfólió (8)
Franciaország, Moustoir-Ac
...A NESTPASTALINE vonal a fészkes tagliatelle és lasagne gyártására készült, képes fészkeket és/vagy lasagnét készíteni tálcán. A tészta előkészítése a PREMIX® előkeverővel és a tartály teljes vákuum technológiájával gyönyörű színt ad a tésztának, míg a kompressziós csavar különleges profilja minimalizálja a tészta felmelegedését, ezáltal biztosítva a jobb minőséget és az energiafogyasztás...
Portfólió (190)
Egyesült Királyság, London
Franciaország, Toulouse
Pizza készítéshez szükséges alapanyagok beszerzése és a gyártóhely kialakítása • Az alapanyagok rendelési mennyiségének felmérése • Az áruk átvétele, ellenőrzése és tárolása • A tészta elkészítése a keverék hőmérsékletének és a tészta eltarthatóságának figyelembevételével (a gyártóhelyen és az étterem szerint) • Az alapanyagok előkészítése: gombák szeletelése, fagyasztott termékek felmelegítése...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play