...A kakaólikőr (más néven kakaómassza) az összes csokoládé gyártásának alapvető összetevője. Ez az első folyékony formájú termék, amely a kakaóbabok préseléséből származik. A kakaólikőr a kakaóvaj és a kakaópor forrása. A fermentálás után a kakaóbabok magas hőmérsékletű feldolgozáson mennek keresztül, egy mikronizáló segítségével, amely elválasztja a héjat a babtól. Ezt követően a kakaóbabokat összetörik, és egy szellőztető gépet használnak a héj eltávolítására, így csak a kakaóbabokat gyűjtik össze. A pörkölés után a babokat megőrlik és kakaólikőrré dolgozzák fel.
... lúgosított kakaópor, szójaliszt emulgeáló lecitin, természetes vanília ízesítő)
Tápérték 100 g termékre vonatkoztatva:
Fehérjék - 11,2 g.
Zsírok – 22,1 g, ebből telített zsírsavak: 5,1 g.
Szénhidrátok – 64,8 g, ebből cukrok: 27,4 g.
Só 0,05 g.
Energiaérték 100 g termékre vonatkoztatva: 487 kcal (2038 kJ)
Nettó tömeg: 300 g.
...Tejcsokoládé táblák, tiszta ghánai eredetű, 40% kakaótartalommal. Ez a csokoládé szép ízeket kínál, piros gyümölcsök és gesztenyék aromájával, amelyet egy erőteljes kakaó és kekszes jegyek ölelnek körül. Kiváló minőségű termékek kínálata érdekében a legjobb alapanyagokat választjuk.
Nettó tömeg (G): 100...
... gyümölcsös ízek keverednek a pörkölt aromákkal, hogy egy finom, fás keserűséget hozzanak létre.
Összetevők: kakaóbab, édesítőszer: maltit, kakaóvaj, emulgeáló (szójalecitin), természetes vanília kivonat.
Allergének: Lehetséges mogyorófélék, tej és tojás, glutén és földimogyoró jelenléte, az előállító műhelyben használt összetevők.
Tápérték (100 g-ra vonatkoztatva): Energia: 2174 kJ / 527 kcal; Zsírok 43g, ebből telített 26g és koleszterin 1,7 mg; Szénhidrátok 37g, ebből cukrok <0,5 g, keményítő 3,5g
Nettó tömeg (G): 100 g
Referencia: Cukormentes Étcsokoládé...
...Hőkezelő gépek
A hőkezelés szükséges a tökéletesen elkészített termék eléréséhez.
Öt építési jellemző lehetővé teszi a csokoládétömeg tökéletes mikrokristályosodását.
– Hosszú hőkezelő szakaszok
– Nagy hűtőfelületek
– Turbulens keverés
– Hűtési idő
– Pontos hőmérséklet-ellenőrzés
Az ATM hőkezelő gépek megfelelnek ezeknek a követelményeknek. A végtermék jellemzői a következők:
– Egyedi fényesség
– Finom szemcsés és sűrű szerkezet
– Hosszú eltarthatóság
– Ropogós törés
– Rövid hűtési idő
– Maximális zsugorodás...
... vidékén található.
Minden egyes csokoládé kocka 10 mg CBD-t tartalmaz.
Összetevők fekete csokoládé: bio és fair trade kakaómassza Pápua Új-Guineából, cukor, kakaóvaj, vaníliapor, CBD izolátum. Nyomokban glutént és dióféléket tartalmazhat.
Tömeg: 90 gramm...
...Csokoládé-kókusz ízű mogyorókrém, reszelt kókusz hozzáadásával.
2016-ban született két testvér (Michal és Mikolaj) és egyik barátjuk (Robert) együttműködéséből, akik 100%-ban természetes és ízletes, dióféléken alapuló kenhető termékeket szerettek volna kínálni.
Ideális termékek kenyérre kenéshez vagy desszertekhez való hozzáadásra.
DDM: 12 hónap
Nettó tömeg: 250g
Csomagolás: x6...
...Csokoládé cukorkák földimogyoróval.
A kakaóvaj mellett a csokoládé növényi zsírokat is tartalmaz.
Hozzávalók: cukor, csokoládé 21% - kakaó tömeg min. 43% (cukor, kakaó tömeg, kakaóvaj, növényi zsír - pálma, shea, só, mangó gyümölcs magjából - változó arányban, emulgeálószerek: lecitin (szója) és E476, aroma), földimogyoró 20%, növényi zsírok (pálma, repce) részben hidrogénezett, tejsavópor...
...Godiva Csokoládé Sorozat Remekművek Négyzet Extra Eper Tej Sötét Godiva - Cukrászati Termék
Tömeg (kg): 0,025
Szín: Fekete, Többszínű, Narancs
Típus: Édes Csokoládé...
...A Chokokez egy természetes, cukormentes csokoládé. Cukor helyett pekmezt használunk - egy mézhez hasonló, gyümölcsökből készült organikus szirupot - datolyát, szőlőt stb. Nem adunk hozzá cukrot vagy bármilyen más káros adalékanyagot, és csak kiváló minőségű kakaóvajat és kakaómasszát használunk.
Nettó tömeg: 30 g / 50 g
Energiaérték 100 g-ra: 510 kcal
Minőségmegőrzési idő: 9 hónap...
...Duo csokoládétojások keveréke mogyorókrém töltelékkel.
A étcsokoládé legalább 50% kakaó szárazanyagot tartalmaz. A tejcsokoládé legalább 33% kakaó szárazanyagot és 14% tej szárazanyagot tartalmaz. A fehér csokoládé legalább 26% kakaó szárazanyagot és 22% tej szárazanyagot tartalmaz.
Összetevők: cukor, növényi zsír (pálma, pálmaolaj), kakaó tömeg, kakaóvaj, teljes tejpor, mogyoró 2,2%, zsírszegény tejpor, zsírszegény kakaópor, laktóz (tej), emulgeáló: szójalecitin; természetes vanília íz.
...Fedezze fel a kis fánk receptjét a mi Nucellánkkal, amelyet Marine, a Masterchef versenyzője készített számunkra örömére.
Állapot: Új
ÖSSZETEVŐK: Cervioni mogyoró 53 %, tejcsokoládé 19 % (kakaóvaj, kakaó tömeg)
Nettó tömeg: 200 g
Eredet: Korzika...
...Egy snack, amelyet egy vendég sem fog megvetni. Ossza meg a mandulák egy kicsit kevésbé egészséges (de nem kevésbé ízletes!) változatát. Forró levegőn pörkölve, szaftos marad, és a só fokozza az ízét.
Termékjellemzők:
- Nincs hozzáadott cukor
- Gluténmentes
- Vegán
Tömeg: 100g...
...tétel
érték
Terméktípus
Csokoládé
Típus
TEJCSOKOLÁDÉ
Szín
Barna
Forma
Por
Szavatossági idő
12 hónap
Tömeg (kg)
0,42
Márkaneve
NULL
Modellszám
NULL
Származási hely
Németország...
...A nemes Arabica különböző fajtáinak finom keveréke, amelyet a magasafrikai ültetvényeken szüreteltek, gazdag ízt és gyümölcsös ízjegyeket kínál. A LALIBELA KÁVÉ GAZDAG ARÓMÁJA lágy, sima illata a csokoládé ízek mélységével és olvadó gyengédségével örvendeztet meg.
Nettó tömeg: 250
Bruttó tömeg: 262
Maximális hőmérséklet: 27
Tárolási követelmények: Tárolja 27 °C-ot meg nem haladó hőmérsékleten és legfeljebb 75%-os relatív páratartalom mellett.
Pörkölési fok: Közepes
Ízintenzitás: Közepes...