Törökország, Manisa
... eltekintve semmilyen más anyagot nem használunk. Termékeinkbe vegyi anyag, tartósítószer vagy adalékanyag egyáltalán nem kerül. Az olajbogyóinkat csak sóval és vízzel egy évig terjedő időszakokban erjesztjük, majd csomagolásra kerülnek. • Természetes erjesztés, • Semmilyen vegyi anyag nem használható, • Magas aroma arány, • kivételével semmilyen adalékanyag nélkül, természetes állapotában hosszú ideig pihentetve erjesztve, íz és kifinomultság nyer, • Az előállított termék magas minőségű.
Portfólió (9)
Törökország, Adana
... a mosószerekben és szappanokban. A nátrium-tripolifoszfát jellemzője, hogy eltávolítja a víz keménységét, és a szennyeződéseket a saját szerkezetéhez köti, leválasztva azokat a ruházatról. A Na5P3O10 széles körben használatos a hagyományos és kompakt mosószerekben, mint például por, gél, folyékony és tabletta formájában, automatikus mosogatószerekben, mint por, gél, folyékony és tabletta, WC...
Portfólió (9)
... specializálódtak A szilárdság, rugalmasság, tartósság és alacsony költség miatt a szőtt polipropilén zsákok a legnépszerűbb termékek az ipari csomagolásban, amelyeket széles körben használnak gabona, takarmány, műtrágya, magvak, porok, cukor, , por, granulált formájú vegyszerek csomagolására. A PP szőtt zsákok előnyei Nagyon megfizethető, alacsony költség Rugalmas és nagy szilárdságú, tartósan tartós Mindkét oldalra nyomtatható. Nyílt területen tárolható UV-stabilitás miatt Víz- és porálló kialakítás belső PE bélés vagy külső laminálás révén; így a csomagolt anyagok védve vannak a külső hatásoktól...
Portfólió (9)
Törökország, Izmir
... csak vízzel és sóval keverik őket, földalatti erjesztő tartályokban. Az íz megőrzése érdekében a nyomást csak a Bergamából és Kozakból gyűjtött különleges kövekkel alkalmazzák. Erjesztési módszerünk a hagyományos technikák egyike, az olívák természetes érlelése 9-10 hónapon keresztül a földalatti tartályokban, ahol naponta négyszer, 15 percig vízzel keringetjük az összes rétegben a és az oxigén...
Törökország, Izmir
...mint İzmir lokma. A liszt, élesztő, és víz felhasználásával elkészített, átszitált tésztát folyékony olajban sütik ki, így az édesség tésztája higiénikus módon készül el. Ezt követően sziruppal ízesítik, hogy fogyasztásra kész legyen. A minőség és a higiénia terén soha nem engedünk, cégünk hosszú évek tapasztalatának köszönhetően professzionális szintet ért el. A lokma és cukrászat területén működő cégünk legfontosabb jellemzője, hogy a minőségből soha nem engedve nyújt szolgáltatást.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play