Franciaország, Arengosse
...Fedezze fel a Fleur de Sel tisztaságát az Île de Ré szigetéről, egy kivételes sót, amelyet kézzel gyűjtenek, hagyományos módszerek szerint, generációról generációra. Ez a 100%-ban természetes az Île de Ré sólepárlóiból származik, ahol a sókristályok a víz felszínén képződnek a nap és a szél hatására. Ez a könnyű és finom fleur de sel egyedi ízéről és ropogós textúrájáról ismert, amely feldobja...
Portfólió (200)
Franciaország, Castelnaudary
...Franciaországban, Castelnaudaryban készítjük ezt a „paradicsomos” toulouse-i cassoulet-t egy hagyományos recept szerint. A kolbászokat és a francia eredetű babokat egy titkos családi recept alapján készült alaplében főzzük, amelyet már 3 generáció óta őriznek. Zsírok: 4,3 g Ebből telített zsírsavak: 1,7 g Szénhidrátok: 11,0 g Ebből cukrok: 0,6 g Rost: 4,6 g Fehérjék: 11,0 g : 0,66 g...
Portfólió (56)
Franciaország, Laissac
...Húsos tál, amely 5 "Chaudron" Popinest tartalmaz. 82,5 g húsáru személyenként. 3 hónap szobahőmérsékleten való tárolás. Nitritmentes húsáru, amelyet Laissacban, Aveyronban készítünk. Hagyományos kézműves gyártás, kizárólag 3 összetevőből: sertés vagy marha, Guérande , Kampot IGP bors Kambodzsából. A Popinekkel egy vagy több tálat készíthet pillanatok alatt. Minőségmegőrzési idő: 90 nap Származás: Laissac, Aveyron Súly: 3,3 kg...
Portfólió (29)
Franciaország, Carpentras
...-ból - Egy kézműves terrine sertéshússal és borókával - Végül egy üveg kézműves krém, zöld olívával és Chorizo-val Kis + : A tökéletes box a felvágottak kedvelőinek, egy kulcsrakész box a borozáshoz! UGS:2200056000000-1-1 Súly:3 kg Méretek:35 × 26 × 10 cm Súlyra vonatkozó pontosítás: A termék száradásra hajlamos Hozzávalók: Sertéshús Franciaországból, sertészsír Franciaországból, , dextóz...
Portfólió (16)
Franciaország, Renaison
...A zeller és a tengeri hagyományos házassága a paradicsomlében vagy a Bloody Mary-ben található, de sokkal többre képes. Fokozhatja a salátáit (a kötelező Caesar saláta sója!), a leveseket, a halakat, vagy akár a kukoricát is (?). Segít csökkenteni a mennyiségét, mivel a zeller már tartalmaz nátriumot.
Portfólió (56)
Franciaország, Paris
...Ez a természetes bacon ízű és intenzív füstös aromájú tengeri merész ízdimenziót ad az elkészítményeknek, új érzést teremtve. Sóinkat kézzel gyűjtjük a görögországi Messolonghi sólepárlóiban, Európa egyik legfontosabb védett mocsaras területének szívében. Tisztítva, szárítva és szabad levegőn tárolva, hagyományos módszerekkel, megőrzi minden nyomelemét és ásványi anyagát. Enyhe füstölése...
Portfólió (21)
Franciaország, La Rochelle
...Ez a tengeri , sárgarépa, póréhagyma és hagyma keveréke ízesíti a leveseket és a consommékat, a pörköltet és a kedvenc hagyományos receptjeidet. A konyhakert zöldségei kiengedik aromáikat és ízeiket, hogy egy finom és könnyed levet koncentráljanak. SÚLY: 0,400 kg...
Portfólió (91)
Franciaország, Appietto
...Hagyományos canistrelli gesztenyelisztből, 350 g-os csomagban A gesztenyeliszt erőt és karaktert ad ezeknek a ropogós korzikai sütiknek. Ezek a jellegzetes ropogós korzikai sütik bármikor fogyaszthatók a nap folyamán. Súly: 350 g-os csomag Összetevők: búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, tojás, ánizsmag 2% Tartósítás: száraz, hűvös helyen tárolandó Tápérték nyilatkozat: 100 g-ra vonatkozóan Energia: 1902 kJ (453 kcal) Zsírok: 17 g Telített zsírsavak: 1,6 g Szénhidrátok: 70 g amelyből Cukrok: 32 g Fehérjék: 5,5 g : 0,77 g...
Portfólió (118)
Franciaország, Vienne
... tengeri a víz párolgása révén képződik a sólepárlókban. A Kampot-i durva és a fleur de sel ugyanabban a vízben és ugyanazon a helyen kristályosodik. Miután a finom és érzékeny fleur de sel-t betakarították, a sótermelők a medencék alján lehullott nagyobb kristályokat gyűjtik össze. A Guérande sótermelői által a Kampot hagyományos kitermelésére irányuló közelmúltbeli érdeklődés tudatosította ennek a korábban alulértékelt szektornak a törékenységét. Valójában a kísértés, hogy ezeket a területeket...
Portfólió (50)
Franciaország, Lécousse
... mindössze 2/3 zsák 25 kg elegendő. Ezek a megtakarítások a tömörített ágyon lévő gyanta magas teljesítményének köszönhetők. A sófogyasztás 40%-kal alacsonyabb, mint egy hagyományos vízlágyító esetében. Gyantáinkat a közegészségügyi laboratóriumok is jóváhagyták, így az ivóvíz fogyasztása nem igényel további berendezéseket. A gyanta teljesítménye lehetővé teszi a klór, a baktériumok és a nehézfémek (réz, ólom stb.) csökkentését is. A készülékhez minden szükséges tartozékot tartalmazó komplett készlet érkezik a beszereléshez és a beállításhoz.
Portfólió (9)
Franciaország, Paris
... szilárd textúrával és jellegzetes ízzel rendelkeznek. E hagyományos gyártási módszert megőrizzük a folyamatos minőség biztosítása érdekében. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Kutyaméret:5 Kg max A la carte:Sajt Elemzési összetevők:Bruttó fehérje 65.0%/ Bruttó zsírok 9.5% Tehéntej:Tejtermékek; tengeri Rágási szint:Rágási szint 1 - Kicsi rágcsáló...
Portfólió (115)
Franciaország, Marseille
... (12 hónapos eltarthatósággal). Hozzávalók Teljes tej, tejszín, , oltóanyag. Tartósítószer nélkül. Kiválóan illik paradicsomhoz és extra szűz olívaolajhoz, friss szarvasgombához, kolbászokhoz, vagy különböző kombinációkban meleg ételek elkészítéséhez.
Portfólió (9)
Franciaország, Cournon D'auvergne
...Spenót*(55%), burgonya*, Salers* **AOP (nyers tehéntej* **, , tejsavbaktériumok és érleléshez szükséges baktériumok)(15%), víz, napraforgóolaj*, , rizsliszt*, fokhagyma*, fehér bors*. *Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők - Allergén Használati tanácsok Ideális rozskenyér vagy hagyományos bagett szeletek megkenésére. A kenyeret más összetevőkkel is feldobhatja, mint például magvak...
Portfólió (37)
...Termékleírás: Hozzávalók: Növényi szója fehérje 16%, búzafehérje, keményítő, napraforgóolaj, fűszerek, búzaliszt, rost, tengeri , hagyma, mustár, aroma, karamell szín, , gabona... Növényi burgerünk GMO-mentes, hormon- és antibiotikum-mentes, valamint pálmaolaj-mentes termék. Gazdag növényi fehérjében, rostban és B12-vitaminban. Diétás és táplálkozási információk Jól illik vegetáriánusok számára, vegán, halal és kóser tanúsítvánnyal rendelkezik. Növényi fehérje energiatartalma (16%).
Portfólió (9)
Franciaország, Olivet
...Referencia 3329488511035 Ezek a teljes kiőrlésű szezámmagok gazdagok esszenciális zsírsavakban. Ráadásul pörkölt állapotban, azaz enyhén grillezve, a szezám készen áll arra, hogy sóval összezúzva Gomasio-t készítsünk belőle. A Gomasio egy hagyományos japán fűszer, amely megkönnyíti a felszívódását és a gabonák emészthetőségét. De a szezámmagok számos ásványi anyagot és tápanyagot is...
Portfólió (114)
Franciaország, Ham
...medvehagymával ízesítve, gondosan készül, magas minőségű összetevők felhasználásával. A Guérande-i durvasót hagyományos módszerekkel gyűjtik, amelyek megőrzik tisztaságát és ásványi gazdagságát. A medvehagymát gondosan válogatják frissessége és autentikus íze miatt. Így élvezheti ennek az aromakeveréknek a kiváló minőségét és ízét. Gyors receptötlet: Medvehagymás paradicsomsaláta Receptötlet Hozzávalók: 4 érett paradicsom 1 evőkanál olívaolaj Referencia:AR809635 Hozzávalók: Guérande-i , medvehagyma (10%)*...
Portfólió (127)
Franciaország, Plaisir
... fokozására, valamint az emésztés elősegítésére. A kulináris felhasználásán kívül a fekete sót a hagyományos orvoslásban is alkalmazzák emésztési tulajdonságai miatt, és segíthet a gastrointestinalis rendellenességek, például puffadás és gázok enyhítésében. Fontos azonban megjegyezni, hogy a fekete egészségügyi előnyeivel kapcsolatos kutatások korlátozottak, és a hagyományos orvoslásban való használatát egészségügyi szakemberrel érdemes megvitatni.
Azonos termékek
Fekete Só
Fekete Só
Egyéb termékek
A Okra
A Okra
Portfólió (34)
Franciaország, Malataverne
...Termék a Baszkföldről Hozzávalók: máj, sertésnyak és zsír, 4% rehidratált vargánya, tojás, hagyma, , dextróz, aromák, bors, fokhagyma, ízfokozók: nátrium-monoglutamát és diszódium-inozinát, paprika. Sertéshús származási hely: Franciaország. A vargányás pástétom a vidéki hagyományos receptjeink egyike. Tálalhatja a vargányás pástétom ...
Portfólió (188)
Franciaország, Furiani
...Hozzávalók: padlizsán, fokhagyma, hagyma, tahini, Espelette bors, citromlé, , bors, olívaolaj. Súly: 190g Referencia: AUBER...
Portfólió (97)
Franciaország, Carquefou
A Quillard ház tehetséggel és őszinteséggel készít "házi" termékeket, amelyek megfelelnek az új elvárásoknak: hagyomány, mesterségbeli tudás és autentikusság. Minden termékcsalád kizárólag a követelményeknek megfelelően kiválasztott nyersanyagokból készül, hagyományos folyamatok szerint. A felvágottak: * Sonka: Régi módszerrel készült Vendée sonka IGP, régi módszerrel füstölt nyers sonka * Régi m...
Franciaország, Biguglia
...[Hagyományos lekvárként fogyasztható]. Tápérték 100 g-ra energia (kcal)= 189 energia (Kj)= 771 zsírok (g)= 0.9 ebből telített zsírsavak (g)= 0 szénhidrátok (g)= 49 ebből cukrok (g)= 46 fehérjék (g)= 0.4 (g)= 0 Állapot: Új ÖSSZETEVŐK: Víz, Korzikai narancs 21%, cukor, friss citromlé, pektin, Arba Barona (vad kakukkfű) Nettó tömeg: 220 g Eredet: Korzika...
Portfólió (68)
Franciaország, Saint-Fraimbault
...A normand gasztronómia igazi emblémája, a hagyományos pacalokat újragondolták, hogy egy szénás ízvilágú változatot kínáljanak. Hubert Nobis séf által megálmodott recept ismét egy háromoldalú partnerség eredménye, amelyben a séf, a "les Gorronnaises" feldolgozó műhely és mi is részt veszünk. 1988 óta a Cousin család különféle húsipari termékeket készít gorroni műhelyükben, mindig a hagyományok kiemelésére törekedve. Hozzávalók: marhapacal és láb, sárgarépa, fehérbor, hagyma, víz, , bors, széna...
Portfólió (15)
... kifinomult és ízletes gyümölcslekvár, amely ügyesen ötvözi a körték természetes édességét a “vieux marc” jellegzetes esszenciájával, egy hagyományos francia gyümölcspálinkával, amely szőlőpárlatból készül. Ez a különleges lekvár ízletes fúzióját kínálja a gyümölcsös és tüzes elemeknek. Súly: 335 g UGS: 3 455 149 000 621...
Portfólió (46)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...A hagyományos kézműves narancshéjak ízletes, dús narancshéjak, amelyek fekete csokoládéba vannak bevonva. Hozzávalók: kandírozott narancshéj (narancs, cukor, GLÜKÓZ szirup), fekete csokoládé (kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeáló anyag napraforgó lecitin, vanília). Tápérték (100g): Energia kJ / kcal 1671 / 397, Zsír (g) 11, Ebből telített zsírsavak (g) 6.5, Szénhidrát (g) 72, Ebből cukrok (g) 71, Fehérjék (g) 2.0, (g) 0 Tartsa 17 és 20 °C között. Nettó súly: körülbelül 150g...
Portfólió (85)
Franciaország, Les Eyzies De Tayac
...antracit szürke és fekete szemek Ingyenes szállítás 90€ bruttó rendelés felett Expressz szállítás 24/48 órán belül A hideg lánc betartása 100% Périgord Referencia: PTCAVC20 Összetevők: tokhal tojás, , E285 tartósítószer Tenyésztés: Franciaország Faj: Szibériai tokhal (Acipenser Baerii) Tartósítás: Maximum 4 hónapig 4 °C-on; lásd a doboz hátoldalán a DLUO-t Ajánlott mennyiség: 15g / fő...
Portfólió (18)
Franciaország, Mietesheim
...Friss ecetes uborkák, hagyományos alsace-i recept szerint készítve, amely ügyes egyensúlyt teremt az ecet és a cukor között, hogy egy finom édes-savanyú ízt kapjunk, miközben megőrizzük az uborkák ropogósságát. Korlátlanul élvezhető! Hozzávalók: Uborka, víz, ecet, cukor, , természetes aroma, kapor, mustármag. Elérhető 37 cl-es üvegben, 5L-es konzervdobozokban nagy, közepes és vékony méretben.
Portfólió (80)
Franciaország, Donchery
... gazdaságos, 6-szor kevesebb termék, mint a hagyományos . *ELŐNYÖK Prevenciós (48H-tól 72H-ig tartós), gyógyító hatás 51°C-ig ( 7°C és 5°C, ha magas a páratartalom), nem hagy maradványt, sem fehér foltot, nem rontja a padlókat, a betont és a fémfelületeket. Megelőzi a baleseteket, csúszásokat és eséseket. Ártalmatlan a faunára és a flórára. *HASZNÁLATI MÓD Szórja a terméket kézzel vagy szóróval a megtakarítás érdekében. Referencia: ABS-GRENEI/25KG Súly: 25 KG Prevenciós kezelés: 5-10 gr/m2. Gyógyító kezelés: -Jég 20 gr/m2, Jég, 60 gr/m2, Hó 60-80 gr/m2, Összetömörített hó 80-100 gr/m2.
Portfólió (187)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...Ennek eredményeként egy olyan likőr születik, amely kétszer annyira édes, mint a hagyományos Amaretto, és csodálatos aromával rendelkezik. Élvezet jégen vagy koktélokban fogyasztani (Amaretto Sour, Amaretto Coffee vagy Godfather)! A ház: Adriatico Jean-Robert Bellanger sikeres vállalkozása, egy francia vállalkozó, aki a nagy olasz márkák ellen versenyez a saját területükön. 40 évesen úgy dönt, hogy átkonvertál a szeszes italokra, és 2019 szeptemberében létrehozza a márkát. Típus: Amaretto Űrtartalom: 70cl Alkoholtartalom: 28%...
Portfólió (321)
Franciaország, Gennevilliers
... hagyományos kézműves termék, amelyet kizárólag a Seneafood számára készítettek. Hozzávalók: Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, cukor 45%, víz 4%, 1% Domináns íz: Enyhén savanykás Textúra: magokat tartalmaz Fogyasztási javaslat: Fűszerezze ízlés szerint (sós, csípős vagy édes)...
Portfólió (9)
Franciaország, Paris
...A csicseriborsó pörkölt egy hagyományos tunéziai étel, amelyet hagymával, csicseriborsóval és bárányhússal készítenek. Összetevők: Fokhagyma Víz Fűszerek Olívaolaj ...
Portfólió (20)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play