Szlovákia, Košice
... módszerekkel készül, hogy biztosítsa a legmagasabb minőséget és hitelességet. Sokoldalú jellege miatt a sajtkedvelők kedvence, végtelen lehetőségeket kínál ízletes ételek és snackek készítésére. A Trappista tégla sajt gazdag és ízletes íze fokozza bármely étel ízét, így elengedhetetlen a sajtkollekciójában.
Portfólió (64)
Spanyolország, Alcora
...Fehér szarvasgomba, bianchetto szarvasgomba és Grana Padano sajt szósz. A Fehér Szarvasgomba (Tuber magnatum) és Sajt szósz egy luxus keverék, amely a fehér szarvasgombák gazdag és földes ízjegyeit ötvözi a prémium sajt krémes és ízletes mélységével. Ez a bársonyos szósz egy kényeztető ízprofilt kínál, amely egyensúlyba hozza a szarvasgombák intenzív umamiját a sajt lágy és olvadó textúrájával...
Portfólió (23)
Olaszország, Orbassano
...Egy kerek formájú ravioli, egy ínycsiklandó finomság, amely a trüffel eleganciáját, annak megkülönböztető aromájával, ötvözi a pecorino (kecske sajt) robusztusságával, egy felejthetetlen kulináris élményért. A 'gazdag' a legmegfelelőbb kifejezés ennek a különböző formájú raviolinak a leírására, amely kerek és kissé nagyobb, mint a klasszikus ravioli.
Portfólió (57)
Spanyolország, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...tortilla, trüffeles pirítós, trüffeles pizza, trüffeles húsos szósz, trüffeles tészta, trüffeles risotto, trüffeles lasagna, trüffeles sajt, trüffeles püré, trüffeles hal, saláták trüffeles ecettel és bármilyen más étel, amit csak el tudunk képzelni. Fontos megjegyezni, hogy az olajokat nem szabad főzéshez használni, mivel a hő tönkretenné az ízüket, már elkészített ételek díszítésére kell használni. A hidroxitirosol gyulladáscsökkentő hatása fokozza az allergiaellenes képességet, a tuber melanosporum.
Portfólió (76)
Olaszország, Martina Franca
...A Burrata Pugliese egy friss és krémes sajt, amely az olasz sajtkészítési hagyomány tipikus képviselője. Magas minőségű tejből készül, a burrata puha és vajszerű szívéről ismert, amelyet egy vékony mozzarella réteg ölel körül. Ez a sajt tökéletes önállóan fogyasztva, vagy friss paradicsommal és egy csepp olívaolajjal kísérve, így kiemelve finom és egyedi ízét. A burrata remek választás azok számára, akik autentikus és kifinomult kulináris élményre vágynak.
Portfólió (29)
Olaszország, Castellazzo Bormida (al)
...Az Il Tuber Magnatum Pico Extra, a kiváló fehér szarvasgomba, a szektor kiválóságát képviseli. Ezt a szarvasgombát gondosan válogatják a Valtrebbia Tartufi cég micorizált földjeiről, valamint a szakértő szarvasgombászokkal való együttműködés révén, akik egész Olaszországban dolgoznak. A termék tökéletes formával és sima héjjal rendelkezik, színe a krémtől az okker sárgáig terjed. Intenzív aromája, amelyben fokhagyma, sajt és nedves föld jegyei keverednek, ideálissá teszi a gourmet ételekhez. Csak a nagyobb méretű és legjobb tulajdonságokkal rendelkező szarvasgombák kerülnek az Extra kategóriába.
Portfólió (34)
Franciaország, Auros
... tömb és 600 g-os tommette. Kínálunk továbbá Saint Nectaire-t, Comté-t, natúr és trüffeles brie-t, házi joghurtokat, bárány joghurtokat, házi tejszínt, túrót, nyers tejből készült reszelt Emmental-t stb.... Ne habozzon kérni tőlünk a teljes katalógusunkat és árainkat.
Portfólió (31)
Olaszország, Parma
...Olasz hagyományos felvágottak és sajtok válogatása. 30 hónapos nyers sonka, hátsó szűzpecsenye, vörösgyökeres szalámi, fekete trüffeles pecorinók, olívás, csípős és tehéntejből készült sajt. Készen állnak, hogy snackként vagy barátokkal való aperitifhez fogyasszuk.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play