Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... természetes marhabél. 100% természetes összetevők. Nincsenek mesterséges E-kódok. Tömeg: 0,280 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5 °C alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15 °C - 18 °C. Elkészítési folyamat: Kiválasztás, darálás, gyúrás, töltés és érlelés. Hozzávalók: Ibériai makkal táplált sertéshús, só, cukrok, természetes fűszerek, növényi fehérje. Tömeg: 0,280 kg...
Portfólió (43)
Észtország, Valga
...Táska: 30 x 60 cm 58mic vákuumcsomagolt Doboz 465 x 265 x 210 cm + 3 elválasztó 4 egység dobozonként Súly 18 kg doboz Raklapok: 98 doboz/raklap Minőségmegőrzési idő: 18 hónap Fagyasztva: fagyasztva tartandó -18℃-on.
Portfólió (11)
Németország, Neutrebbin
A B.A.B. AGRARBERATUNG GmbH-nál célunk, hogy ügyfeleinknek széles választékot kínáljunk egészséges Energy-Drinkekből és más italokból, amelyek növelik energiaszintjüket, és frissítő érzést biztosítanak optimális folyadékbevitel mellett mellékhatások nélkül. Ital kategóriánkban Sprite Energy Drinkek, Lipton Ice Tea Energy Drinkek, San Pellegrino ásványvíz és még sok más található. Ezek neves márkák...
Portfólió (138)
Franciaország, Le Plessis Robinson
... Spanyolországban. A Grand Caractère a hosszabb eltarthatósági idő miatt a vákuumcsomagolt Skin Pack technológiát választotta. Többé nem hagyja figyelmen kívül a lejárati dátumokat a hűtőszekrényében. A fekete részt újrahasznosíthatja a szelektív hulladékgyűjtőbe.
Portfólió (9)
Franciaország, Castelnaudary
...Kézműves cassoulet egy adag 100% házi készítésű Hozzávalók: Lingot bab, kacsazsírban sült hús, tiszta sertésszalámi, sertéshús bőrrel, Főzőlé: hagyma, fokhagyma, paradicsom, só, bors, fűszerek, Színezékek: karamell, KÉSZÍTMÉNYEKBEN SULFIT NYOMAI. 650g nettó minimum. 12.50€ adagonként. SÚLY: 21 kg...
Portfólió (37)
...TK Eredeti Bajor Leberkäse, sütésre kész, darab súlya 2 kg, alumínium formában, finom pép friss húsból, kézműves feldolgozás Cikkszám: 047221 Alap VPE: Sch 2kg Áru csoport: 05 - TK-Hús / 200 - TK-Sertés Összetevők: Sertéshús és marhahús (84%), szalonna, víz, jódos konyhasó, fűszerek, ízesítők, cukor, szőlőcukor, tejcukor, glükózszirup, stabilizátor E331, fűszerkivonatok, aroma, ízfokozó E621...
Portfólió (9)
Lengyelország, Leszno
... szalonna, valamint szívek, tüdők, nyelvek, májak, agyak és lábak is. Ajánljuk baromfihúsunkat is, amelyet egészben vagy részekre bontva, például negyedekben, féltestekben, hátsó részekben, mellekben, lábakban, szárnyakban, bőrben és mechanikusan lefejtett húsban értékesítünk. Ön is szívesen vásárolhat kész marhahús termékeinkből. Aromás és ízletes felvágottakat és füstölt húsokat készítettünk, beleértve a kabanos kolbászt, frankfurti virslit, virslit és kolbászokat. Ügyfeleink vásárolhatnak vákuumcsomagolt húst, fagyasztott ételeket és felvágottakat, mint például pacal, fekete puding vagy brawn.