...A LOESS verdejo egy 1998-ban ültetett, Rueda, Valladolid területén található szőlőültetvényről származik, amelyet támrendszerrel nevelnek, és a D.O. Rueda szerint az 5 legjobb verdejo között szerepel.
Borászata rozsdamentes acélban történik, és a finom seprővel való érintkezés révén javítják organoleptikus tulajdonságait.
...GRADUSZ ALKOHOL
13%
SZŐLŐKERT
Ez a bor gondos válogatás alapján készült a Verdejo fajtából, amely a legjobban alkalmazkodó területeken nő. Így biztosítva van a teljes érés, amellyel a fajtajelleg kiemeli növényi jegyeit, fokozva a gyümölcsös részt.
ELŐÁLLÍTÁS
Alkoholtartalmú erjesztés rozsdamentes acélban, 16ºC kontrollált hőmérsékleten, körülbelül 3 hétig. Ezt követően 3 hónapig érlelik finom...
...A bor: Nem ismeri a Verdejo szőlőfajtát? Fedezze fel ennek a gyönyörű bio palacknak a frissességét, robbanékony és gyümölcsös aromáit (citrusfélék, zöld alma, őszibarack), kiváló élénkségét, valamint a friss mandula ízletes jegyeit! Egy olyan cuvée, amely tele van örömmel, és biztosan hatni fog aperitifként, valamint az asztalnál, halakkal és tenger gyümölcseivel párosítva. Engedjen a spanyol fehérbor varázsának, nem fogja megbánni!
Tartalom: 75cl
Típus: Fehérbor
Szőlőfajta: Verdejo
DO: Rueda, Kastília és León
Tartás: Fogyasztásra kész, és 2025-ig tárolható
Szervírozási hőmérséklet: 8-10°C...
...A Zhalbaus Rueda a Verdejo fajtából készült, amelyet fűszeres és gyümölcsös árnyalatok jellemeznek, kiváló savtartalommal kísérve. A szájban eredeti, jellegzetes kesernyés ízével és határozott gyümölcsös kifejezésével tűnik ki. Ezek a tulajdonságok egy rendkívül harmonikus bort eredményeznek.
A Zhalbaus Rueda elkészítéséhez a helyi szőlőfajtát, a legnagyobb területen elterjedt verdejo-t...
...Arde by Sinner Bor - Fehérbor
Évjárat: 2021
Bor eredetvédett jelzéssel: Jumilla, Murcia, Spanyolország
Verdejo fajta - Alkohol: 12,5%
Látványos fázis: Sárgás árnyalatokkal és kissé zöldes reflexekkel rendelkezik.
Ez egy friss, intenzív, ásványos bor, amelyben citrusos és fehér gyümölcsös jegyek is felfedezhetők.
Borok Spanyolországból...
Spanyolország, Padilla De Duero (peñafiel)-Valladolid
1997-ben alapított borászat, a Ribera del Duero eredetvédett borvidék szívében. Ennek a borászatnak a filozófiája: magas minőségű borok készítése. A borászat 45 nemzetközi díjat nyert. A filozófiája: magas minőségű borok készítése. A borászat 45 nemzetközi díjat nyert. Peñafielben, a Ribera del Duero szívében. Borfajták: Tamaral Verdejo, Tamaral Rosado, Tamaral Toble, Tamaral Crianza, Tamaral Reserva, Finca La Mira.
...Bodega cooperativa, amely kiváló minőségű D.O. Rueda borokat készít. Alapítás éve: 2007. Saját szőlőültetvények: 170 ha. Termelési kapacitás: 1.800.000 palack/év. Fajták: Verdejo, Sauvignon blanc, Viura (Rueda borok), Tempranillo (rozé bor). Boraink minőségét a neves hazai és nemzetközi versenyeken elnyert díjak és elismerések igazolják. Márkák: Reina de Castilla Verdejo, Reina de Castilla...
Az El Candilnél az alábbiakat forgalmazzuk: - EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJ a Segura, Cazorla és a Villas hegységekből, Maximális Minőség, Maximális Garancia - Nagy választékú BOROK: Rioja, Ribera, Rueda, Madrid borai, Verdejo, Albariño, Cava.. - IBERIKUS FELVÁGOTT Salamanca-ból - KÉZMŰVES PATEK a Cazorla hegységből - KÉZMŰVES SAVANYÚSÁGOK - SZARDÍNIA Santoñából - ASPISIERRA TERMÉKEK: Tiszta csokoládé...
... sikerült egyesítenünk apáink hagyományait az új technikákkal és tudással, amelyet a jelenlegi technológia kínál, így elérve a tökéletes egyensúlyt, amelyet ügyfeleink szolgálatába állítunk. A 1977 óta ültetett tempranillo szőlőültetvényeink azóta magukra öltötték környezetük tulajdonságait, amelyek hozzájárulnak a szőlő színéhez és a érett tőke aromáihoz. Változatos talajtípusaink komplexitást adnak a szőlőnk aromáihoz és ízéhez. Ehhez a szőlőfajtához hozzájárul a Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Airén, Macabeo és Verdejo, amelyek kiegészítik szőlőültetvényeinket.
A teljes borászati folyamatot a szőlőtől a palackig végezzük, és minden köztes folyamatban értékesítjük. Így a bor palackban vagy nagy tételben is elérhető. Az általunk előállított bor átlagos mennyisége körülbelül 25.000.000 liter. Az általunk készített borfajták: Fehér: airen, sauvignon blanc, macabeo, verdejo. Piros: Tempranillo, Garnacha, Syrah.... A borászatunk filozófiája a bor készítéséről a szőlőültetvényeken kezdődik, jóval a szüret előtt. Jelentős időt töltenek a gazdák a szőlőültetvényeken, hogy biztosítsák a gyümölcs tökéletes egyensúlyát.
A Mont Reaga egy családi borászat, amely évtizedes tapasztalattal rendelkezik, Mota del Cuervo és Belmonte között, Cuenca tartományban, Spanyolországban. Az általunk használt szőlőfajták a következők: Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Syrah, Sauvignon Blanc, Verdejo és Moscatel. Ezekből a fajtákból készítjük a Fiatal Borokat (Isola Blanco és Isola Tinto), a Crianza borokat (Tempo, La...
... szövetkezetünkben 650 tag van, akik 3.600 hektár saját szőlőültetvényt biztosítanak a következő fajtákkal: Fehérborok: Airen, Macabeo, Sauvignon blanc, Chardonnay, ökológiai Airen, Verdejo és Moscatel. Vörösborokból Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah és ökológiai Tempranillo áll rendelkezésünkre. Szőlőültetvényeink a manzanaresi régió legjobb talajain helyezkednek el. Minden folyamatunkra vonatkozóan minőségi tanúsítvánnyal rendelkezünk: ISO-BRC szabványok és kritikus pontok ellenőrzése, valamint termékeink nyomon követhetősége.