Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...10 hónaposnál idősebb ibériai sertés. A sertés bordájából, csont és csont között kivont extra húsdarab; zsírtartalommal. Darabok 100 és 150 g között. Körülbelül. Az ibériai sertés bordahús egy különleges vágás, amelyet a 10 hónaposnál idősebb ibériai sertés bordájából nyernek. Ez a termék a sovány és zsíros tartalom tökéletes egyensúlyáról ismert, amely lédús textúrát és mély, megkülönböztethető...
Portfólió (15)
Olaszország, Fidenza
...Zsíros és fűszeres szalámi, amelyet a sertés hasából készítenek...
Portfólió (54)
Egyesült Arab Emirátusok, Dubai
...A sertés lapocka egy prémium minőségű húsrész. A szaftos hús minimális mennyiségű kötőszövetet tartalmaz, és a zsíros rostok egyenletesen oszlanak el az izmokban. Gyártó: Ukrajna Jellemző: Hűtött, Fagyasztott Hűtött termékek: 12 nap 0 +4 ºC-on Fagyasztott termékek: 6 hónap -18 ºC-on...
Portfólió (70)
Egyesült Királyság, Stanford-Le-Hope
...Berkshire Sertés Hasaalja Berkshire Sertés Hasaalja Gondolj a disznó hasára, mint zsíros hátsó részre, amelyen még rajta van a hús. A séfek imádják használni a szalonnás ízét zöldségek, vagy sült bab ízesítésére, vagy gazdag levesekben és pörköltekben. Egy jó fűszerkeverékkel otthon, a sütőben is elkészítheted a kedvenc éttermedben kapható ropogós sertés hasaalját.
Portfólió (120)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A termék tökéletes érlelési és érési állapotban van. A szeletelésnél zsíros erezetek láthatók, amelyek minőségéből és származásából adódnak. A Brisa ibériai sertések A Brisa ibériai sertések olyan sajátos jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek jelentősen megkülönböztetik őket a többitől, így maximális minőségű ibériai termékeket eredményeznek. Ezek olyan példányok, amelyek genetikai történettel...
ufs.country_names.RU, Moscow
...A köménynek enyhén csípős íze és erős fűszeres aromája van. Időszámításunk előtt is a köménymagok fokozzák az étvágyat és elősegítik az emésztést; ezért a köményt zsíros húsételekben (például sertés, bárány vagy zsír) és nehezen emészthető hüvelyesekben használják. Felhasználás: Kenyeres és péksütemények, paszták, levesek, húsételek, burgonyás ételek. Íz: Fűszeres Tápérték 100 g-ra: Fehérjék (g / 100g)… 18 Zsírok (g / 100g)… 22 Szénhidrátok (g / 100g)… 34 Energiaérték (kcal / 100g)… 410...
Portfólió (178)
Franciaország, Lyon
...Egy kézműves, Espelette AOP paprikával ízesített szárazkolbász, tiszta Délnyugat-Franciaországi IGP sertésből, egy hagyományos és ősi recept alapján. Ez a kolbász sovány húsból és a Délnyugat-Franciaországi IGP sertés vállának zsíros részéből készült, durvára darálva (pontosan 80% sovány és csak 20% zsír). Ez lehetővé teszi, hogy ízletes kolbászokat kapjunk.
Portfólió (40)
Spanyolország, Alcobendas
...Iberiai 50% fajtájú Cebo de Campo Lombo A termék az Iberiai Sertés egyik két Lombojából származik, amelyet sóval és kiváló minőségű paprikával ízesítettek. Az egyik legősibb és legértékesebb felvágott, amely megkülönböztető ízéről, színéről, textúrájáról és zsíros átszövéseiről ismert. Intenzív íz. Nagyon ajánlott. Súly: 1 kg-tól 1,3 kg-ig. Származás: Salamanca...
Portfólió (10)
Spanyolország, Badajoz
...A salchichón, amely ibériai sertésekből készül, amelyeket gabonafélékből és hüvelyesekből álló takarmánnyal etetnek, és intenzív tartási körülmények között nevelnek. Az ibériai sertés sovány és zsíros részeit nagyon finomra aprítják, sóval, borssal, szerecsendióval, oregánóval és fokhagymával ízesítik, majd természetes sertésbélbe töltik. A hagyományos folyamat a hús és a szalonna aprításával, a...
Hollandia, Halle
...A fricandeau a sertés combjából készül, és az egyik legkevésbé zsíros része a sertésnek. A fricandeau-t ízletesen lehet pácolni és fűszerezni, majd a sütőben elkészíteni. A fricandeau-t sokan használják szendvicsekhez is, gondoljunk csak a meleg húsos szendvicsre satészósszal. Eredet: Valódi kinti sertések húsa az Achterhoek-ból, közvetlenül a kis gazdaságunkból. Sertéseink egész nap szabadon...
Portfólió (10)
Franciaország, Aiguilhe
... francia húsételek, mint például bárány (fekete Velay fajta), Velay és Forez borjú, Mézenc finom zsíros hús, Haute-Loire sertés. Borjúfej, disznóláb, lozériai maouche, auvergnati pörkölt, tyúk a fazékban, borjú blanquette. Hagyományos francia szószok, gribiche szósz, meurette szósz, ravigote szósz, zöld szósz, madeira szósz, diabolikus szósz, aioli. Fűszerpestók, medvehagyma pesto, csalán pesto. Szósz, gravy szósz, francia termék, hagyományos francia konyha, séf által készítve. Egyedi munkák.
Portugália, Garvão
... állatok szabadon legelnek, kihasználva az Alentejo domináló ökoszisztémáját, amely tölgyerdőkben és kocsányos tölgyekben gazdag, ahol a fekete sertés a makkot fogyasztja. Ezek a fák gazdagok olajsavban, ami együtt a fajta genetikájával olyan zsíros átszövéseket eredményez a húsban, amelyek jellegzetes márványozottságot kölcsönöznek neki, így egyedivé és egészségessé téve azt, megkülönböztető ízt és aromát biztosítva. -------- Fekete sertés szabadban nevelve. Friss fekete sertéshús, Fekete sertés sonkák és lapockák, valamint kolbászok. Természetes érlelés Garvão - Ourique Alentejo...
Franciaország, Champagné
...ollók és fűrészek, bőrleválasztók, körkészek, sterilizálók minden eszközhöz, vérvisszanyerő rendszerek, darálók és keverők, hulladék tömörítése, marhahús, sertés, juh és baromfi feldolgozó gépek osztályozása és teljesítménye. A TERMET a bevételeinek 30%-át exportból szerzi, és széles disztribútori hálózattal rendelkezik Európában: Spanyolország, Portugália, Olaszország, Belgium, Németország, Lengyelország, Anglia, Írország stb., valamint a világ többi részén: Egyesült Államok, Kanada, Dél-Korea, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika, Mexikó stb.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play