...Akár péksütemény, édesség, fitnesz szelet vagy készétel – aromáink a kívánt ízjegyeket adják termékeinek. Mint az Ön partnere, végigkísérjük a folyamatot a termékötlettől a piacképes végtermékig, és szívesen állunk rendelkezésére aromákkal és alkalmazástechnikai, valamint szabályozási szakértelmünkkel. Különböző aromák, kivonatok, vegyületek és fűszerek folyékony, viszkózus vagy száraz formában...
Portfólió (20)
Franciaország, Josselin
...Íz és szín szempontjából semleges megoldásaink, a Mixeo és a Stabeo számos alkalmazásban használhatók: szószok, készételek, BVP, fagylaltok és sorbetek, vegán termékek... Megoldásaink számos késztermék típusban alkalmazhatók, amennyiben vízmegtartási és textúra problémák merülnek fel. Nem adnak utóízt vagy nem kívánt színt, és támogatják a klasszikus folyamatokat, így minden igényhez alkalmazkodnak.
Portfólió (15)
Ukrajna, Odesa
...Ízesítő Yerocolors Nettó súly gramm: 10 Szín/íz: Pisztácia...
Portfólió (101)
Franciaország, Pégomas
A GAZIGNAIRE cég 1865 óta gyárt koncentrált aromás kivonatokat és természetes vagy biológiai ízeket, különös figyelmet fordítva a vanília, kakaó, kávé és tonkabab kivonatok előállítására. Több mint egy évszázada termékeink világszerte elérhetők az aromás ipar, élelmiszeripar, kozmetikai ipar vagy az összetevők forgalmazói számára, 5 kg-tól több tonnáig. Történelmileg a növényi eredetű nyersanyagok...
Portfólió (181)
Hollandia, Nijkerk
... módszer: HPLC Szag és íz: Karakterisztikus Kivonási arány: 10:1 Részecskeméret: 95% áthalad 80-as rostán Azonosítás: Pozitív Szárítási veszteség: ≤5,0% Maradék az égés után: ≤10,0% Tömeg sűrűség: 0,3-0,6g/ml Ütési sűrűség: 0,5-0,9g/ml Nehézfémek: NMT 10ppm Arzén (As): NMT 3ppm Ólom (Pb): NMT 2ppm Higany (Hg): NMT 0,1ppm Kadmium (Cd): NMT 1ppm Összes lemezkontroll: NMT 10,000cfu/g...
Portfólió (47)
Egyesült Királyság, Basildon
... főzési folyamat során eltűnik. A só íze is jellegzetes, amelyet a kemény tojás sárgájához hasonlítanak. Ez a sós umami íz gyakran használatos tojás nélküli receptekben, hogy tojás ízt adjon. A Kala Namakot elsősorban az indiai konyhában használják fűszerként, általában nassolnivalókhoz. Használják chutney-kban, raitákban, gyümölcssalátákban és sós nassolnivalókban. Az ájurvédikus orvoslásban a kala...
Portfólió (50)
Franciaország, Prunay-Sur-Essonne
...Tanúsított bio természetes vanília kivonatok vagy tanúsított bio természetes vanília aromák. Kivonatainkat Madagaszkárról származó bio vaníliababokból állítjuk elő, amelyeket franciaországi műhelyünkben dolgozunk fel.
Portfólió (20)
Szlovénia, Nova Gorica
Franciaország, Bourgbarré
A VANILLA GASY illatos és finom jegyeket kínál, amelyek Madagaszkárra jellemzőek. Az alkoholmentes vanília kivonatok tervezésére specializálódtunk az Ön igényei szerint. Fedezze fel a Madagaszkár bourbon vanília ízeinek, fűszereinknek és 100%-ban kézműves, mesterséges aromák és tartósítószerek nélküli feldolgozott termékeinknek szentelt világot. Keresünk egy forgalmazót termékeinkhez. Ne habozzo...
Portfólió (21)
Ausztria, Wien
...Ízesítők különböző élelmiszer-alkalmazásokhoz: - édes és tejtermékek, italok, sós ételek - folyékony vagy por állagú - halal/kosher - természetes vagy mesterséges / íz kivonatok / bio megfelelő ízesítők Például: szalonna, szarvasgomba, joghurt, málna, citrusfélék stb.
Portfólió (190)
Németország, Andernach
...Kezdve az ánizzsal és almával, egészen a fahéjig, citromig és citromfűig Különböző gyógynövényekből és gyümölcsökből fejlesztünk és gyártunk kiváló minőségű kivonatokat. Ezek alapvetőek az íz szempontjából, funkcionális hozzáadott értéket képviselnek, és vonzó színt biztosítanak. A minőségi követelményeinknek megfelelően a kivonataink előállításához kizárólag első osztályú alapanyagokat használunk. A bevált kivonási eljárások során ezeket különösen kíméletes módon dolgozzuk fel. Engedje, hogy a kínálatunk sokszínűsége inspirálja Önt!
Portfólió (10)
Franciaország, Bruges
...Széles választékot kínálunk természetes vagy szintetikus élelmiszer-aromákból, amelyeket Franciaországban és Európában gyártanak. Kérjük, lépjen kapcsolatba értékesítési osztályunkkal, hogy jobban azonosíthassuk igényeit.
Portfólió (3)
Olaszország, Santa Ninfa
...Biológiai fűszerek ízesített EXTRA VIRGIN OLÍVAOLAJ alapján. Intenzív, friss és kiegyensúlyozott íz, amely Szicíliára és annak erőteljes ízeire emlékeztet. Tökéletes bármilyen étel ízesítésére, sokoldalú a konyhában!
Portfólió (4)
Olaszország, Torino
... TERMÉKINFORMÁCIÓK. A dehidratált paradicsompor saját termesztésű paradicsomból készül, a paradicsom szárításával és őrlésével. A szárított paradicsompor 100%-ban napérlelt paradicsomból áll. Tartalmazza a friss paradicsom minden édességét és savasságát, ízfokozók, só, aromák vagy csomósodásgátló vegyszerek nélkül. Az íze intenzív és ízletesebb, mint a legtöbb friss paradicsomé. Ideális paradicsom íz és szín hozzáadására a formulákhoz, valamint a szükséges szárazanyag sűrítésére és szabályozására.
Portfólió (10)
Franciaország, Mauguio
... (Super Lemon Skunk x OG Kush). A Lemon OG kellemes illata citromos jegyeket tartalmaz földes skunk aromákkal, valamint aromás aspektusokkal. A Lilium Xtract terpének felhasználási lehetőségei: Ezt a terméket a kannabisz illatának és/vagy aromájának hozzáadására használhatja: - E-liquidek - CBD virágok és pollen - CBD kivonatok és koncentrátumok (desztillátum, kristály, crumble, BHO, gyanta, viasz...
Portfólió (161)
Franciaország, Feurs
... vannak, és használható öntetként, töltelékeként, belefoglalásként és márványozásként. Olyan karamell, amelyet a textúra és az íz keresésekor választunk, hogy karaktert és erős identitást adjunk a készterméknek. Lehetséges felhasználások: FAGYLALTOK TEJTERMÉK DESZERTEK CSOKOLÁDÉK SÜTEMÉNYEK PÉKSÜTEMÉNYEK CSOKOLÁDÉS ÉS GABONÁS SZELETEK SÖRÖZDEK KÜLÖNLEGESSÉGEI...
Portfólió (6)
Franciaország, Angerville
...A Fabster egy természetes, tanúsított ízekre (tanúsított élelmiszer-ízek és nem élelmiszer-ízek) és élelmiszer-színezékekre specializálódott vállalat. A Fabster, mint francia íz- és színezékgyártó, szakértői csapatával közös szenvedélye az "ízformulálás". A Fabster célja ízek tervezése és gyártása, beleértve az édes ízeket, sós ízeket, természetes ízeket, e-folyadékokat elektronikus cigarettákhoz...
Németország, Ahrensburg
... Ön kompetens partnere az íz és a modern funkcionális rendszerek terén a húsfeldolgozás, HoReCa és élelmiszer-szolgáltatás területén, a kézműipartól kezdve az iparig. A Helát 1905-ben alapították. Ma csapatunk több mint 600 elkötelezett és képzett kollégából áll, akik a legkülönbözőbb területeken dolgoznak. 10 telephelyünkkel világszerte több mint 30.000 elégedett ügyfelet szolgálunk ki több mint...
Portfólió (91)
Németország, Hamburg
... szuvasodás megelőzésére. További előny: a kissé hűsítő, tiszta íz. Egyébként a xilitet pontosan úgy adagolhatod, mint a cukrot, mivel az édesítőereje ugyanolyan erős, mint a normál háztartási cukoré. Alkalmazás: Helyettesítsd a háztartási cukrot a receptjeidben egyszerűen 1:1 arányban xilitre. Termékjellemzők: Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán Élelmiszer-azonosító: E967 Gyártás: A xilit fakéregből és kukoricából nyerhető.
Franciaország, Sentheim
... kiemelkedéshez. Termékeink: - Élelmiszer-kivonatok - Élelmiszerporok - Porlevesek - Levesek - Dehidratált élelmiszerek - Krémlevesek - Dehidratált koktélok A mi élelmiszer-nagykereskedő cégünknél a minőség a legfontosabb prioritásunk. Megbízható beszállítókkal dolgozunk együtt, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb íz-, élelmiszerbiztonsági és fenntarthatósági normáknak...
Portfólió (48)
Törökország, Istanbul
Fémként érzékelhető műanyag termékek, amelyeket fémdetektorok, röntgensugaras rendszerek és mágnesek észlelnek, támogatják a HACCP rendszert a higiénia, a munkavédelem, az irodai kellékek, a mérnöki termékek, a kábelkötők és az egészségügyi termékek területén.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre